Hadí oči (30.11. - 5.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Evča

Evča Pisálek fóra

moc děkuji za radu. Jen to chtělo restartnout hru a už na mě vykoukli, uličníci hraví.:D

Lišiak-Vuk, kiki2305 a evainfo tohle ocenili.
  2. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Mám odehraných 32 her a nejsou kalíšky stonek je v ohrožení:sleepy:

Lišiak-Vuk a evainfo tohle ocenili.
  3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

dasa1143 - já sice 37, ale nestresuju. V práci neodehraju nic, budu ráda, když sklidím. Ale ono to pude, ještě že jako starší člověk nepotřebuju moc spát, po práci to doženu xD

Lišiak-Vuk, GordonSargent a -Kuteno- tohle ocenili.
  4. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja mám odohraných 38 hier ale nenaháňam sa.Dnes si ešte zahrám 3 hry a pre dnešok končím.S tých tajných čo som získal v odmenách boli všetko lištovky tak si zahrám ešte 8 hier na stonku a z akciou skončím.

Naposledy upraveno: 3/12/17
  5. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Ještě jsem neodehrál žádnou hru, nechávám to na konec.... Sobotu a neděli jsem dělal dvanáctky tak jsem sázel dlouhodobky, ale padátka stejně nic moc.... Akčních mám přes 9000, ty dopěstuji zítra, jsem dva dny doma. Ale kalíšků vypadalo zatím jen 496 a na 46 her jich potřebuji 736 tak to není nic moc. Asi budu mít starosti...

Lišiak-Vuk, Baja4001 a evainfo tohle ocenili.
  6. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

moc děkuji "koučům" za rady ;) já mám odehraných 29 her a to za 5.010 bodů.. kostek 1.438 a kalíšky 4 - trošku nepoměr xDz žirafích TCH se urodil 2x krokodýl :music: no a z těch bubu stromků taky chapadlovka a jabloňka..

7. Myšák178

Myšák178 Zelenáč fóra

Ahoj! Prosím, může mi někdo vysvětlit, jak se dá hodit flush 1,2,3,4,5,6 S 5TI kostkama???? Děkuji, nějak jsem nepochopila:)

Lišiak-Vuk tohle ocenil(a).
  8. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

47 hodů,stonek stonkuje,zatím 7000 bodů

Lišiak-Vuk, evainfo a krakoramaja tohle ocenili.
  9. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Myšák178,
    flush hodíš, pokud prostě padne 5 kostek stejného čísla.

10. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj farmáři,konečně se mi podařilo uhrát 46 her a tak stonek už stonkuje ,pokračuji dál chtěla bych tensokolí výběh jinak ze žirafek se zázrak nekonal a žirafka se někde zapomněla ,zrovna tak ve stromečkách nebyl modřín tak musím být trpělivá on snad někdy dojde,jsem už za ta leta zvyklá ,že má moje farma špatné číslo,no to nezměním,zrovna asi jako házení těch kostiček,jinak kostky hraji ráda.Teda tady na farmě jinak hazardní hry ráda nemám.Všem kdo ještě nemají stonek přeji ať se jim daří a ostatním vše co ještě chtějí.xD

11. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Tak se vylíhly kadibudky a opět nezklamaly, i když mohlo být hůř - tygr, mravenečník, červené pandy, oranžoví sloni, vodní dráček, krokodýl a oranžoví tuleni (ty vítám). Žirafa se prostě do té kadibudky nevejde :(

12. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Jsem pěkně otrávená, 2 akce najednou a tudíž si hráč musí vybrat, jak použít místa pro bonusy, které používá, proč také nedají 2 násobek míst pro bonus. Z tajemných velké kulové a navíc točící s kytička zkouší trpělivost. Super akcičky, díky RT

13. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Nechápu to s těmi bonusy , teď sem hodila na první pokus, ale započítalo se pouze 200 bodů.

Proč nemám bonus +100 ? Není to poprvé kdy se mi ta 100 nepřipočetla, ale tady u to hodu je to jasný byl
    hozen prvním hodem.

14. nezmarka.cz

Ahoj Danielaa25,
    nejde o to, jestli jsi kombinaci hodila prvním hodem, ale jestli je daná kombinace hozená poprvé. Další stejná řada, ať je hozená na jakýkoliv hod bude vždy bez bonusu.

15. Lišiak-Vuk

Lišiak-Vuk Vycházející hvězda fóra

Ahojte. Takže odohraných 67 hier a nahratých 10280 bodov. RT to tak nastavila,že 26 000 bodov sa proste nahrať nedááá.>:(>:(>:( Ale ak máte plat ako naši poslanci tak nejaké €-á to urobia. ;). Z tejto hry sa stáva nie zábava a relax, ale biznis pre majiteľov serveru. Idú Vianoce,tak potrebujú na odmeny.8)

16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Já to neřeším. Stonek mám a kam dojdu, tam dojdu ;)
    [​IMG] [​IMG]

17. Danielaa25

jo ták ... takže bonus + 100 ... může být dosažen jen jedenkrát v každé kombinaci --celkem tedy +600 bodů nejvíc a víc ani ň ...

Díky já to nepochopila...

evainfo a Lišiak-Vuk tohle ocenili.
  18. nezmarka.cz

Ahoj Danielaa25,
    těch kombinací, při kterých se dá získat +100 bodů je maximálně 29.

19. Danielaa25

nezmarka.cz

tak až teď jsem to pochopila :music:...no nic

Krásné adventní dny všem - hlavně pohodové :inlove:

evainfo a Lišiak-Vuk tohle ocenili.
  20. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Odehráno 98 her a získáno 49 odměn, z té padesáté to je 12.650 bodů z potřebných 13.000 bodů. Farmu jsem vrátila tak nějak do normálu, jen mám z této akce na ploše 10 tajemných stájí Meď a s ním mám naději, že třeba bude ještě jeden sokol .....

Ve stodole mám 10.646 akční plodiny. To je na umletí 36 kalíšků s kostkami. Ale abych to mohla umlít, potřebovala bych 576 kalíšků. Ve stodole jich mám 5
    [​IMG] Akce končí až v úterý, takže budu postupně sbírat kalíšky a mlít a házet kostkama a v úterý pak na zbytek použiji rychlosklizeň s pomocí kaštanového řádku. Ještě bych chtěla 5 tajemných sazenic z 54. úkolu a to je myslím celkem reálné. Na další tajemnice jak zvířecí tak stromové už nedosáhnu, takže nemá cenu dál pěstovat.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.