Hadí oči (3.3. - 9.3.2021)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 2/3/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak jsem skončil na 366 hrách :D Za poslední mince jsem si bral už jen BZ/BBZ :)

Kdybych měl akci hodnotit ( jako ve škole ) dávám za 1
    Líbilo se mi 5 beden piccolo ze všech jsem dostal dobré věci a můj první Jackův dárek.
    Odměny taky byly fajn a i za ty mince to šlo :) Ale nejvíc se mi na akci líbilo to že si každý mohl určit cíl kam dojde.
    A taky každý mohl získat aspoň ty 2-3 bedny :) Poslední co tomu mému hodnocení za 1 dost pomohlo je taky urychlení díky SK tedy každý kdo chtěl měl šanci se dostat daleko či dokončit. :) Takové akce jsou fajn a jsem zvědavý na velkou honičku :D

kutilka70 a jan.svatek tohle ocenili.
  2. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Odehráno nakonec 445 her
    Zisk
    V průměru tedy 118 bodů na jedno házení kostkami (bylo by i víc, ale snažil jsem se /neúspěšně/ o čtyřkový flush).
    A co jsem si vybral?
    Prostě skoro všechno... ;)
    Akci hodnotím veskrze pozitivně.

3. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Odtajněno 8) Tak si to přeberte :music: Bývalo i hůře, když ještě bylo možné odtajnit žlutý kurník o_O To teprve bylo terno xD

kaolín11 a tenista99 tohle ocenili.
  4. Richards76

Richards76 Expert fóra

Tak tretia Piccolo nie je , 133 hier , šťastie v kockách neprialo , 2000 bodov ostalo vo farbách , iba 5-ové sa mi podarili . Z bední Ingridin
    študent a Vilí prameň . Tak florénovník nabudúce .

kutilka70 tohle ocenil(a).
  5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak já jsem včera dopoledne skončila těsně před poslední bednou, určitě v ní byl ten Florenovník xD

Nevadí, původně jsem byla smířená jen se dvěma Piccolo, které jsem koupila v obchodě za mince. V pondělí před večerem jsem protočila získaných 12 PL z beden při pokusu o získání čuníka v krabici, místo toho jsem si vytočila 2x 100% do stodoly. No, na pohopolích to s MJS a vrtulkama dávalo 53 kousků. Několik sklizní s vánočkou a nevinností ve slotech (a budíkem) nakonec stačilo na získání skoro všeho. Kdybych obětovala ještě pár SK na šlechtění a posledních pár hodů pomlela za 80 kytek místo 160, snad bych to s dvojnásobným množstvím pokusů zvládla. Ale i tak je to fajn. Moc času jsem na přemýšlení už neměla, poslední sklizeň byla v 11.36 a trajfl do práce mi jel 12.19. Ještě že mám zastávku přes ulici :) Z prvních dvou beden vykoukla Křeččí past a Květinové melodie. Další dvě umístím až dnes po sklizni u majáku, musím vymyslet, co na chvíli zbourám ;)

Naposledy upraveno: 10/3/21
    GordonSargent a matlafous123 tohle ocenili.
  6. martinek37

martinek37 Perspektivní autor

Tak poslední dvě Piccolo bedny daly Jackův dárek a florenovník. Takže naprostá spokojenost.

7. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Se máš:p

-Jara05- tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.