Hadí oči (27.7. - 2.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

bropyk - padne-li ti tahle kombinace na poslední pokus, tak je to na prd. Předpokládám, že se "párkrát" povede :DxD
    burds - docílit máš nějakých kombinací nebo postupky. Mrkni do té tabulky s jednotlivými kombinacemi a bude ti jasno ;)
    Třeba na flush musíš hodit pět stejných čísel. Padnou ti třeba dvě jedničky a zbytek mišmaš, tak si zafixuješ ty jedničky (dál už s nima neházíš) a zbylými třemi kostkami znovu hodíš. A podle toho co tam bude, se rozhodneš co dál. Když tam bude další jednička, tak ji zase zafixuješ k těm prvním dvěma jedničkám a házíš poslední kolo dvěma kostkami. A třeba se ti z toho povede čtveřice ( 1,1,1,1, x) nebo plný dům (1,1,1, 3, 3 ), nebo jen trojice (1, 1, 1, 3, 4) a nebo i ten flush ( pět jedniček)....

Naposledy upraveno: 26/7/17
  2. abc23

abc23 Komisař fóra

dobrý večer, tak pro mě priorita stonek - těch 40 odehraných her. Dovo pokračuje, tak snad nebude problém s těma 5ti hodinovkama, prostoje budou dost ale snad to zvládnu i tak. Druhá věc padátka, snad se kalíšky pohrnou. A třetí věc - taky se trochu soustředit ve 3. (posledním) kole při výběru odměny bodů - aby se člověk nepřehlídnul a nevybral míň bodů např. jenom za trojici místo za čtveřici jak je v animaci.. rovnou mohl systém přiklepnout tu nejvyšší výhru, protože nehrajeme o co nejmenší počet bodů žejo. No a taky mě v kroku 2 chybí možnost vynechat vybrání kostky (něco jako check) a házet s těma 2 dál xD Ale to asi není v pravidlech, škoda no. Ale gambleření si nechám asi až na neděli večer - pondělí, to už na to snad bude čas.
    Tak šťastnou ruku všem.

3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Týjóó, jak je možné, že jsem nikdy kostky nehrál? Poprvé mám chuť napsat: akci ignoruji ,-)) ale nebude to tak horké jak to vypadá. Zítra se ukáže, jestli mám šedou kůru mozkovou ještě docela zachovalou ,-)))

Burds: budeme si napovídat ,-)))

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) tak jsem na vážkách, šla jsem v nové práci akorát do doby dovolených a musím vypomoci, takže celou akcičku sem v práci (i víkend), ale to nevzdávám ... je tam supr stoneček :p Akčních není tolik i když pustím jenom dvě plochy, kalíškům se pomůže a karbanit se snad při té hře naučím xD sem kostky nikdy nehrála a když zde čtu odborné názvy, tak mi je ouzko :D Ale asi to chce drobet přemýšlet, jaké kombinace zvolit ... tak uvidím co budete psát a pak na to sama vběhnu ;). Nový nápad se mi líbí a už se těším :p všem hezký zbytek večera.

5. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Stonek chci,tak jdu do toho.Akorát si to budu muset ještě nejméně třikrát pročíst.Kostky hraji moc ráda.

6. burds

burds Titán fóra

Skalaro děkuji jakž takž jsem to pochopila.Při mém velkém štěstí snad tu nálepku dám.Nás učil děda mariáš kostky jdou fakt mimo mne.Jo mariáš to by bylo jiné.

7. Boty

Boty Magnát fóra

Doben- spoléhám na tebe , na tvůj návod s vysvětlením , jediné hrací kostky co mi kdy přišly pod ruky patřily k člověče nezlob se ,takže vůbec nevím co s tím :cry: :p

8. 8888milda

8888milda Perspektivní autor

jj presne,,,hyn sa ukáže,návod moc dlouhej,,skocim do toho rovnyma nohama a sedlackym rozumem to pořešim za jízdy,a co mi to dá,tak dobrý,,,,,,,a dycky nako do cíle dokulhám,,,

9. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

Tak paráda kostkymám rád co vyhraju to vyhraju padátka snad budou dobrý??? všem hezkou kostkovou hru.

babina51, danielka0000 a evainfo tohle ocenili.
  10. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Hazard mi nikdy nešel, vždy jsem jako první prohrála všechny bonbony a pak i sirky. Tak uvidíme jak to dopadne. Stonek pochopitelně chci.

11. mituli

mituli Polobůh fóra

skalara-takhle to vypadá tak jednoduše:music:hale včíl se hukáže:(

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

burds - já zas neumím mariáš :( Nevím, jestli jsem to vysvětlila úplně správně, ale princip jsi pobrala a zbytek už uvidíš v praxi ;)
    mituli - nebuj, to pude ;)

13. Blonda141

Blonda141 Aktivní autor

Tak tato hra se mi moc líbí. Teď je otázkou, jak je to nastaveno, co nám má a bude padat z kostek. Ale to se nedozvíme dřív, než začneme hrát. :) Už se moc těším a věřím, že to bude super. Všem přeji fajn hru. :)

14. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

ještě mi tu chybí minimální počet políček na splnění 40 her.... spočítal to už někdo?

babina51 a danielka0000 tohle ocenili.
  15. stěby

stěby Hvězda fóra

16. anturie111

anturie111 Pisálek fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    Taky tomu moc nerozumím, navíc mám před sebou 4 dlouhé směny a pak to dospávám, tudíš moc nenapěstuji, tím pádem i padátka na nic - alehraji každou hru, takže neporuším tradici. Ať se daří.

Vodopády - taky to vypadá na hodně daleký cíl..................

Naposledy upraveno moderátorem: 27/7/17
  17. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Kostky mě provázely celé dětství a mládí, byla to výborná hra na cesty vlakem a autobusem, stačila jakákoli krabička s víčkem, zatřáslo se, oddělalo víčko a zjistil výsledek. Jen jsme museli po prvním hodu nahlásit, o co se budeme snažit a potom už to nešlo změnit. Taky se každá kombinace mohla plnit jen jednou, takže všichni většinou končili snahou hodit šest šestek, ta byla nejtěžší. Ale zase se schovávaly neuplatněné pokusy, a když člověk vynechal kolo připsaly se mu tři pokusy, takže nakonec mohl házet třeba 20x.
    Tady to vypadá, že můžeme měnit kostky jak je libo a splnit např. trojici několikrát po sobě. Ale zase máme vždy jen tři pokusy.
    Tak už se těším.

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Pokoušela jsem se trénovat na internetu, ale nějak to není ono - třeba mají jenom pět kostek a tak... tak jsem šáhla do šuplete - a hele, byla tam, malá krabička s šesti skleněnejma - jo, to byl hezkej večer!

19. lase2

lase2 Magnát fóra

-pechfógl-

ale mi budeme hrát také jen s 5ti kostkama,viz první strana, se 6ti se tahle hra nehraje :)

evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ba jo,, hraje. Jak třeba sestavíš pyramidu(3-2-1)? Jedině se šesti (a s šípkovou).
    P.S.Nojo - já hrála vdycky se šesti, byly tam tři dvojice,dvě trojice, čtyři plus dvě, postupka, pyramida, obrácená pyramida, pět plus jedna, šest. Tak jdu trénovat s pěti.:(

Naposledy upraveno: 27/7/17
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.