Hadí oči (27.7. - 2.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

tí dvaja v kasíne skúšajú moju trpezlivosť, myslela som, že to už dohádžem, ale jeden myslel...
    [​IMG] [​IMG], zostalo mi 291 kockatých bylín, akurát na výrobu jedného šejkra a posledná šanca na Farbu(Flush) za 400, keby bolo viac času, tak to risknem, to by mi už mohol systém nadeliť za tú námahu, ale idem opatrne do cieľa, posadila som, a či mi tie 4 hody budú stačiť:music:

Casey už si? nepotrebuješ poslať kelímok?;);)

2. satelit

satelit Hvězda fóra

A nevypadá to dělo takto?

[​IMG] jestli ano tak to není ono.

Potřebuješ [​IMG] [​IMG] a vznikne toto [​IMG]

3. jenicekjenda

jenicekjenda Pisálek fóra

Děkuji všem, co mi poslali vypadávátka, díky darům navíc zítra hru určitě zdárně dokončím. Ostatním hráčům přeju hodně štěstí a až budou potřebovat, ať se jim taky dostane pomoci, jako mě. Dííííky

4. pašík69

pašík69 Perspektivní autor

Doplácal jsem se ke 40.hře a tím končím s hazardem;);)
    Všem kdo dodělal celý úkol,ohromná gratulka a poklona :)

5. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Přátelé drobného hazardu, odehráno 57 her a 8 75O bodů, tak průměr na hru nebyl až tak špatný, i když jsem si ty názvy musela pro sebe trochu přeložit. Stonek dokončen včera a dnes jsem i díky velmi dobrým pokusům uspokojila i sběratelskou vášeň, ten zlatý kanon by mně moc chyběl, občas je vytáhnu z lišty a jen tak si je odklikávám... jen nevím, kolik děl a kanonů vlastně máme, že bych se po chybějících kouscích při OD poohlédla:)

6. angee93

angee93 Rádoby autor

Dobrý večer všem :) tak i já poslušně hlásím stonek v nebíčku a ted už jen hurá hrát pro zábavu dál :) doufejme že ještě pár tajemniček se povede :)

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Zuzka43 - vodní kanón je z loňského letního kalendáře. Závěsy patří na hráčské dělo (viz. 1. strana diskuze - v přehledu o akci)

Prozatím jsem vrhla 93x a stojím před 52. odměnou. Padátek mám momentálně dost, ale chybí mi akční :D Holt nemůžu mít všechno, že jo xD Tajemnice přijdou na řadu až zítra.

8. mituli

mituli Polobůh fóra

Asi taky vrhnu:wuerg:Hahaha ptáku:inlove:jsem celá po tobě.

Naposledy upraveno: 1/8/17
  9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

A bude z tebe vyvrhel.:wuerg:

mituli a sisinka tohle ocenili.
  10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Pokud jsi je zbourala, měla bys je najít v inventáři mezi dekoracemi. ;)

maribeja a mituli tohle ocenili.
  11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já jsem si je při kterémsi O&D také zkompletovala, krom těch fungujících ve stonku mám navíc zatím všechno (krom toho zlatého teď):
    dortové dělo
    kanón na vajíčka
    zmrzlinový kanón
    slizové dělo
    sklizňový kanón
    sněhové dělo
    kanón lásky
    vodní dělo
    úžasný ohňostroj
    padající hvězda - kanón (ten mi teda dal zabrat :-D)
    dělo s konfetami.
    Takže máš všechno :)

12. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Čarodějka: Bizon je od března, takže by ho pustit měli.
    Odehraných 36her a 6410bodů.... chci tajemné na krokouše... toho ještě nemám ( + břízu a bažanta).
    Hurá a mám konečně stonek. Ale dalo to práci, padátkům se moc nechtělo :(

13. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak kam jsem chtěl se nejspíš nedostanu ale jsem spokojený kanon už mam celý jinak mam 58 her odehráno a nahráno celkem 8.540 bodů a dneska mi padl první flash :) takže jsem rád :D

Hráčská sláva: Mám 18130. Ideální stav 10370. Plním na 174,8% Celkově hotovo 156,3%
    kalíšek: Mám 1160. Ideální stav 715. Plním na 162,2% Celkově hotovo 145%

14. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Y_n_O, děkuji, moc se mně ulevilo... když jsem musela dát kanon do stonku, tak jsem ještě chtěla mít i druhý do lišty. Zabrat mně dalo,mám dojem zmrzlinové... to byla hodně drahá zmrzlina:) Zato padající hvězdy mám dvě,ani nevím jak a proč, asi jsem se už při OD ztrácela. Tak můžu nabídnout zn. jen vážnému sběrateli:)

15. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

ahoj farmari, tak ja hlasim 77 odehranych her a 11020 bodiku, no přes to, ze jsem vyplacala přes 1500 SH se do cile teda zdaleka nedoplacam (mysleno komplet všechno). Ale stonek mam, delo taky, takze to ostatní uz je stejne jen bonus :p Musim akci velmi pochválit, me se tentokráte moc libila a dost bavila, takze za me palec nahoru :)

16. benjik95

benjik95 Pisálek fóra

Cau všichni hra byla fajn řekla jsem si bude mi stačit stonek nijak jsem to nehrotila na odehrate 42 hře jsem ho chtěla aktivovat a ejhle pokerova tvař není.tak Nevím jestli jsem si to nezasloužila nebo jsem v trestu takže už nebude protože jsou odehrané dalši hry abody a stale pokerova tvař nikde:cry::cry::cry::cry::cry:

evainfo tohle ocenil(a).
  17. tavos7

tavos7 Expert fóra

benjik95, občas se stane že získaná položka se neobjeví hned v inventáři. Zkus restartovat hru. Když se ani potom dekorka neobjeví, prohledej Park a Ostrov případně i ostatní plochy zda si ji tam nedopatřením neumístila. Pokud nebude na plochách, je ještě možnost že byla omylem vložena do stonku. V případě neúspěchu při hledání pak asi pomůže jenom podpora.

skalara.v a burds tohle ocenili.
  18. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Moje sbírka bohužel nemam všechny :(
    Zmrzlinový mam ve stonku :D

19. katkager72990

katkager72990 Zelenáč fóra

No, pre mna asi najhorsia akcia vobec. Kocky som nikdy nehrala, ani ma to teraz nechytilo za srdce. Asi som jednoduchsia, pretoze mi to nejde ani po x-tom pozreti videa. Hlasim odohratych 26 hier, nazbieranych iba 2840 bodov:(
    Najblizsie ak pride akcia s kockami, kludne odignorujem.

20. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

hura hura hura mám zlaté dělo, to je vše co jsem chtěla. Děla bych měla mít všechny mám jich 12 ks.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.