Hadí oči (27.7. - 2.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

já stojím na vypadávátkách.
    teda dost brutálně v minusu
    takže dodělám stonek a končím.
    hra je to hezká, baví mě to - ale, nedá se to.

když už to nepadá a dali by se vypadávátka koupit za rozumnou cenu
    tak je i snad koupím, ale 270 florenů za 200 kalíšků
    je nesmysl.

2. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak pro mně zítra akce končí, protože další den přijdu z práce až po akci, a ještě mi chybí 200 kusů vypadávátek, a zhruba 2000 akční kostky, tudíž jsem se se stonkem rozloučila, není v mých silách to dodělat, 10 her je ještě moc.

3. farmarkamaja

farmarkamaja Aktivní autor

Tak já jindy mám přes 200 i více vypadávátek,ale tentokrát na nás šetří,snad to vyjde jindy,škoda docela slušný odměny

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký večer všem, se snažím už jen o druhý závěs a měla jsem to propočtené, ale ráno z 6-ti her jsem dostala jen 3 odměny o_O přes den nejdelší sladký jetel a šafrán (21 hodin) se stonky a produkty stáhlé na 12 hodin a večer bylo na dvou polích jen 96 kalíšků, sem vzbudila i žanky :D ... není akční kytí tak mám zasazené a na noc znovu. Tak chybí stále 5 odměn a jsem moc zvědavá, jestli se mi to podaří :p ... ta denní absence na farmičce je poznat, ale bojuji a nekoupím a nekoupím xD :p
    P.S. Stále jedu na dvou plochách ... lesní je jen pro obr stromky, ale už taky nestíhají xD

Naposledy upraveno: 31/7/17
  5. slootr

slootr Baron fóra

Zatím 55 pokusů a 37 odměn. Nevím, kam až to dokážu dotáhnout. Stále točím akční, na zítra večer mám naplánované farmení pajdátek s kaštanovým řádkem a mutantní cibulí. Mám to vypočítané tak, že celkem bych měl dát cca 110 pokusů. Je otázka, kam se až dohrabu v odměnách. Rád bych aspoň k odměně 54, ale od odměny 48 to už nejde po 250 bodech, ale po 500. V tom cejtím trochu háček.

6. jenicekjenda

jenicekjenda Pisálek fóra

Ahoj lidičky. Nezoufejte :D Taky bych chtěl stonek, ale zhruba jsem spočítal že mi bude chybět tak cca 120 vypadávátek. Takže už se s tím docela smiřuju, ale házím... :D Hezkou hru všem

7. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Túto akciu sú poriadne priškrtené padátka z akciovky padajú lebavo a z dlhodobiek nič moc.

8. dementos.dementni

dementos.dementni Aktivní autor

Další část odtajněna.

Podivuhodný bahama strom “Netrani”:
    Ledvinovník západní XL
    Ledvinovník západní XXL
    Clausena wampi XXL
    Santalovník
    Muškátovník

Spokojenost.

Jinak odehráno 41 her a získal jsem 6.270 bodů
    Řádek už maká.
    deMentos

9. Sirovodik

Sirovodik Rádoby autor

Stonek asi dám, chybí 4 hry, ale už mě nebaví být na přiškrcené větvi, kde to nepadá. V poslední době, tedy spíš tak rok zpět, buď dávám akce s odřenýma ušima nebo je nedodělám a jsem z toho dajaká otrávená -.-:sleepy:.

F 100
    B 316

10. hroudov

hroudov Vévoda fóra

jsem na tom stejně jako ti, kterým nepadají padátka, hra je pěkná, baví, ale nedodělám, bohužel :cry:

MatysekKamilek, evainfo a maribeja tohle ocenili.
  11. Pajuska.67

Pajuska.67 Pisálek fóra

mě taky nepadaj padatka vubec to nedodelam a je mi to lito.

12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já jsem v euforii - ne že bych měla stonek, ale sekla jsem se o den, takže na pět pajdátek mám ještě celý den a jetě pár vrhů pro radost.:D

13. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak akcni dohnala vypadavatka, no mam jeste 12 hazeni ve mlyne, ale teda 6510 bodu z 45 her je na zlaty delo stale daleko...
    jedu jen na postupky, pokud prvnim tahem neni trojicka... takze dost rozkolisany vysledky...

Vypadavat ma 134 kalisku/den, v tuto chvili ma byt 577 (nebo chybet 223 ), mam 1194 (chybi 0 ), mam 149% hotovo.
    Stav slavy : idealne 8359 kusu (1934/den ), mam 16587 z 11600 (142% ).
    Zatim uplynulo 72% casu, zbyva 40 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn 40* pohar, celkem za 3,4 hodin.

14. milteska

milteska Expert fóra

tak já mám 40 pokusů a 6160 bodíků.....někdy se prostě nezadaří a je to jen za 40-přibývá to pomalu Akčních mám dost-usmálo se štěstí jinde,vytočila jsem si bonus,tak mám z políčka 6ks (i s MJS samozřejmě) Opravdu to padá poskrovnuo_O

15. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, stonek už mám, dokonce i zlaté dělo. o_OMým cílem je ještě získat odměnu č. 46 - 8x podivuhodný výběh platinum - bažanta ještě nemám.

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

I když jsem se dnes přes den dostala na farmu jen jednou (a to jsem si večer u alchymisty navařila lektvary na šípek, sklízela jsem ho až v jednu odpoledne :-( ), řádek na stonek už je od večera funkční, bodů mám sice jen 6390 při 41 hrách, ale nevadí. Znovu jsem zasela zkrácený šípek, zítra to snad v práci zvládnu; když dnes bylo bio 3, u zákazníků tak 3x3, tak snad zítra bude líp 8)
    EDIT: Tak nebude, předpověď je zase na trojce... :cry:

17. stěby

stěby Hvězda fóra

Zítra ráno dohraju poslední 40. hru na stonek - dnes mi po sklizni chyběly 4 kalíšky, a tak jsem dal mlít SK.Šance na zisk zlatého děla je nulová, zatím vybráno 24 odměn. Něco ještě zítra nahraju, ale přednost má dovolená a reálná příroda, takže sklízím jenom ráno a večer. Jó, kdyby tady nabízeli i klimošku jako jednu z výher, tak se ztrhám :p.

18. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Tak jo, osobní cíl splněn - odehráno 91 her, vybráno 48 odměn. Chlívky jsou v bedně a až je odtajním a místo bažanta a bizona z kadibudek vyskočí bobři a slepice, řeknu si, že jsem udělala maximum....a po bizonovi se poohlédnu v OaD, jestli už bude k mání :)

19. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak jsem sklidila růže za asistence J.C. a ty daly 161 kelímků, 42 kelímků daly kouzelné stromy, nějaká akční byla napěstována a tak jsem mohla dát semlít na dalších 10 pokusů. Na noc jsem dala zase "kratší dlouhodobku" , protože stále ještě zůstává ve stodole akční plodina a stojím opět na vypadávátkách. A pak zas budou zbývat vypadávátka a já zaseju akční a bude to stále dokola......

Faktem je, že ta hra s kostkama mě docela baví, nic mě to nestojí, takže oproti plánu, že už mám řádek ve stonku a že končím, tak si asi budu s kostkama hrát dál..... Minimálně tedy zítřek ještě tomu farmu podřídím a budu pěstovat akční plodinu.

Odehráno 93 her.

Pro dnešek dohráno, dobrou noc všem ještě hrajícím

20. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak stonek už mám :) Teď ještě to zlatý dělo a no nevim jestli dám tu 47 odměnu :/
    Mam odehráno 47 her a 6.610 bodů :D Jinak tajemno si odtajnim až po akci :)

Hráčská sláva: Mám 16746. Ideální stav 8503. Plním na 196,9% Celkově hotovo 144,4%
    kalíšek: Mám 940. Ideální stav 586. Plním na 160,4% Celkově hotovo 117,5%

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.