Hadí oči (27.7. - 2.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

tak odehráno 36 her a mam nahráno 5.310 bodů. Ráno z růží padlo jen na 2 hry bohužel. Ať už tam dám růže, šípek atd nejsem spokojený jak mi to padá. Takže jsem si zařídil nějaký SH v družstvu a využiju ten bonus jak psala čarodějka. :) Ted mam na hlavní akční s vodou a na divoký pohopole a na mýtině taky a na nich SH,vrtulky,vodu a hnojivo takhle udělám asi 2-3 otočky tak s tim trošku pohnu. No myslim si že na to tajemno jak psal doben bych měl dojít. :)
    Jinak flash se mi ještě bohužel nepodařil jen plno čtyřek :D

Hráčská sláva: Mám 14764. Ideální stav 7354. Plním na 200,8% Celkově hotovo 127,3%
    kalíšek: Mám 722. Ideální stav 507. Plním na 142,4% Celkově hotovo 90,2%
    (vše je počítáno ke stonku tedy na 40 her) :)

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jen kdyby bylo čím házet, baví mě to. Pokud mám jistotu postupky nebo něčeho co se prosvítí žlutě, tak je zamknu a se zbylými hodím. pořád je krátká postupka na body víc než dvojice. Většinou si polepším, házím i jednou kostkou.

33 her, druhé dělo je na farmě (tedy vylepšení) 5130 bodů.

3. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Protože jsem odklikla bonus +1 plodina navíc z kalendáře, tak jedu ještě jednu otočku akčních plodin, přestože nyní poprvé v této akci chybí vypadávátka. Zatím jsem krom rozpěstovávání a potřeby srovnat časy jela bez SH, jenom s vodou a hnojem /na můj vkus hodně drahým hnojem/. Ani kaštanový řádek jsem nepoužila, nejdřív jsem ho měla zamčený, teď už zas nevidím důvod, proč do této akce navíc cpát SH, když už řádek na stonku mám.... Nejdřív jsem těžila ze zásob kalíšků z první sklizně hortenzií po začátku akce a pak opět z hortenzií, kdy jsem od pátka rána do soboty večer nebyla. I teď po sklizni akční dám kratší dlouhodobku, nějaké kelímky vypadají, tu akční plodinu zužitkuji, tu ve stodole nenechám..... Házení kostek mě baví.

Zatím odehráno 80 her, ve stodole 2758 akční plodiny a 17 kalíšků.

Všem pohodový den, jdu chvíli něco dělat na reál zahradu a pak to bude chtít jít asi někam s dětmi k vodě [​IMG][​IMG][​IMG]

4. Atina5454

Atina5454 Stálice fóra

Krásně se to hraje,ale je málo vypadávátek,běžně tak na dva hody,škoda.

5. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Stonek stonkuje, což je prima, ale skutečnost, že z jedné sklizně jsem umlela tak na 2-4 sázky, byla poněkud otravná -.-. Dokonce i z plochy karafiátů mi dnes ráno nevypadlo ani na 2 sázky (na každé ze 3 ploch to bylo mezi 33-35 kelímky). Už mě nebaví pořád na ně čekat, semelu, co ještě vypadne a na co zbude akční a končím. Odměny nejsou vůbec špatné, ale dohrabala jsem se na pozici 24, (myslím, že na 25. to taky ještě dotáhnu), což z celkového počtu 74 je tedy bída :sleepy:

6. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Ahojky...tak já mám napěstováno, chybí ještě vypadávátka na 5 her...vůbec jsem techniku kostek nepochopila, prostě odlikám nějaké kostky ve 3 vrzích, naskočí nějaké body ( zatím mám 3180)a je vyřešeno:wuerg:xD. Ještě 5 kol a bude stonek...víc neřeším:p

7. irísek1960

irísek1960 Vážený autor

Je to bída - došlo na kaštánky a SH - prostě to nepadá a nepadá - doplazím se ke stonku a šlus

8. mituli

mituli Polobůh fóra

No já podle rčení že neštěstí ve hře-štěstí v lásce-tak mě musí milovat celej svět,nejen při tajemnu,strombole a ted i kostky o šlechtění ani nemluvím:mad:tak mě prosím milujte:inlove:

9. doben

doben Ikona fóra

Tak 46. odměnu už jsem získal a farma může jít do normálu. Zbylo trochu akční, takže si ještě párkrát zahraju, ale už ne kvůli odměnám. Jdu dát všechno tajemno z lišty na plochu a uvidím, co z toho vyleze.

10. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Řádek je od včera ráno (večer předtím chybělo 6 kelímků na 40.hru). Momentálně odehráno 47 her se ziskem 6330 bodů, 25 odměn. Vzhledem k výskytu padátek a "štěstí" při kostkách to na druhý závěs nedotáhnu, SH nemíním použít. Druhé ráno z 3 ploch karafiátů 6 hodů. Třetí ráno opět, plus dalších 5 během dne. Včera ráno jen na 4 hody a jen na 2 přes den. Dnes ráno opět na 6 hodů. Co dají lilie za hodinu netuším.
    Ráda bych 5 TCH "krokodýlů", zatím nemám žádného. A odměny mezi krokodýly a druhým závěsem jsou nic moc, na ně je mi SH líto. Kdyby zlaté dělo dávalo tu bedničku, tak určitě ano. Ale jen za BZ/TBZ ne.
    Hra mě nijak nezaujala, přesto dávám palec nahoru za nápad a za možnost, aby na řádek dosáhli téměř všichni a rychlíci hnojiči a kaštaňáci mohli jít po dalších odměnách. Tento trend by se mi líbil i při dalších akcích získat ještě něco navíc.

11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

I když mě kostky baví, tak už toho asi nechám, jsem kolem 50. odměny a přemýšlím ještě o 10 SK a končím, teď už mám dárek za uhrání 500 bodů a vůbec to nepřibývá, když to nepadá a mám převážně dvojice. Jestli to Casey dodělá, tak je fakt borec ;)

12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

No hurá. Už jsem ani nedoufal.

13. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

No ,já už mám taky dva dny funkční stonek a teď se plazím k druhé modré zástěně, kostky mě baví čím dál více ,asi budu brzy gembler :p

14. nechci22

nechci22 Pisálek fóra

Řádek mě už taky řádkuje,a i zlaté dělo je doma,ale musel jsem dosti otáčet vyšlechtěné růže ze skleníku ,za pomoci Sh,nevinnosti,vánočky..atd

15. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Ahoj plantážníci :)! Tak už mám taky konečně stonek :). A zdá se, že začaly vypadávat padátka. Tak jsem opět zasela tu akční rostlinu, dokud to jde, tak budu házet. I když s odměnama jsem na tom nějak bledě, ale to neva ;). Hodně štěstí při házení všem! :)

16. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Mám štěstí v lásce :inlove:

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak jsem se přehoupla přes bažanty :D, ale už jsem opět bez padátek. Z akční to nepadá (mýtina celých 5 kelímků :wuerg:)

18. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Ahojky tal mě ještě chybí 11 her a budu mít snad stonek.Uvidíme jak to bude padat nadále ......

19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak sem se doplazil k odměně 46 na 82 pokus.:eek: Akční už ale od včerejška nejedu .Farmu mám v suprrežimu (obrstromy) a zužitkovávám jen přebytky napěstované o víkendu.:) Tak snad zítra dojedu i zbytek (1139 ks):music:

20. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Jde to pomalu, nejsou kalíšky. Mám 36 her 7030 bodů, jsem u 28 odměny. Jsem si myslela, že se doplazím k 46 odměně, ale to fakt bohužel nehrozí :oops:. Stonek bude určitě, pak se prostě uvidí :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.