Hadí oči (27.7. - 2.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ezzra

ezzra Hrabě fóra

tak u mna odohratych 102 hier a zistila som ze najlepsia vyhra je 55..to za tych 750 klincov teda stoji ,,zato,,xDxDxD

2. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

ezzra jestli potřebuješ hřebíky, pár jich mám ... je to sice jen 172 550 kousků, ale rozdělím se xD. Kdyby náhodou byly potřeba, mám ještě ve špajzu 10 beden xxl :p

3. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

ezzra, klince sa hodia;), ale neboj, onedlho bude OaD a ja Ti pošlem niečo z odmeny 70;);)

[​IMG] [​IMG]
    ešte mám čo robiť, teraz štrikujem teplé fusakle na zimuxD [​IMG]

4. ezzra

ezzra Hrabě fóra

JAAAJ dievcata ake ste len super rozdavacne..ceniiim..carodejka nie ze by som pohrdala s tvojimi klincami ale mam ich kapanek od teba viacxDxDa Danka722 susedka moja..na O&D..asi nic nepostradam okrem bazantov..vsetkeho je dostatok...ale vdaka..ale ty pisni co postradas ..okrem klincovxDxDxD

5. libakos

libakos Polobůh fóra

Pomalu sice ale 30 odměn doma tak zas až zítra naposled se mi podařilo na první hod 5 dvojek ,poprvé po 55 hrách,asi mám vybránoxDna polích karafiát a bér a pro dnešek padla.....

6. doben

doben Ikona fóra

Chybí mi přibližně 1500 bodů, abych se dostal ke 46. úkolu, takže už pěstuju jen na 2 plochách. Jakmile se k tomu tajemnu dostanu, tak s akcí končím.

7. papulice

papulice Veterán fóra

tedy opravdu nechápu jak někdo může mít odehráno 102 her,t.j. 2040 vypadávátek,když mi jak tu čtu máme s bídou čtvrtinu,opravdu nemožné,může mi to někdo vysvětlit?

Trepifajksl a Helena1313 tohle ocenili.
  8. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

papulice možností je několik, ale když máš například vyšlechtěnou plodinu na Lásku k SH a k tomu funkční řádek z Dožínek 2014 a dost SH, můžeš si během pár minut vyrobit padátek třeba deset tisíc....není na tom nic nemožného

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

82 her a 45 odměn ;) odměny už jdou pomaleji, bo chybí jen čtveřice a pětice od některých, ale už si jen tak pomalu hraju, z každé sklizně si hodím 4x a už asi i omezím na 4 sklizně denně, hnojík je totiž už moc drahý a s tou pátou nechci moc ponocovat, raději dám nějakou delší na padátka

10. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

čarodějka: Děkuju ti moc jak si to tu popsala šel jsem hned šlechtit karafiát a padla mi láska k SH :D Teď už to asi nevyužiju ale pro příště jistě ano :)

Jinak dneska ještě jedna sklizen akční a na noc karafiát asi sice mam šípek ale vůbec mi to z něj nepadá. A jinak odehráno 32 a her a jsem na 4590 :) :D

11. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;) tak nahráno 10 000 a končím. S připojením, které mám na chaloupce je to o nervy:(

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Šmarjá, dyť mi ve skleníku hnije květák o_O Ještě, že vo tom mluvíte. Jdu ho vyházet xD Pak si přeleštím holínky a mažu do casína.
    Edit: Nojo, úplně shnilej byl :wuerg: Ale zažádala jsem u RT o náhradu škody a skoro půlku mi vrátili :p
    [​IMG] ;)

Edit2: Jupííí, už mám oba závěsy :D (10.830 bodíků, na bažanta si ještě musím počkat)

Naposledy upraveno: 30/7/17
  13. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Mám řádek:music:

14. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré ráno.
    Mám stonek ... supr, hra mě začala neskutečně bavit, ale zjistila jsem, že mi docházé plodiny. Tak odpo ještě něco napěstovat ať si ráno můžu hodit. Zatím mám 42 her za sebou.
    Sousedům díky za dárky a dobenovi díky za návod.;)

Pěkný den a šťastnou ruku všem.

15. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Do stonku zbývá jedna hra, takže v pohodě, zatím vše bez SH, stále MJS a občas červená vrtulka.
    Jen nějak úplně nechápu jak si RT myslí, že uděláme Flush, když kostek máme jen 5???? My jsme celkem šikovný, ale tohle nevím nevím.

Trepifajksl, evainfo a danielka0000 tohle ocenili.
  16. badaji

badaji Obyvatel fóra

Kostky se mi moc nedaří. Stonek udělám, chybí mi jen 6 her, ale druhý závěs je v nekonečnu. Doufám, že ostatní mají větší štěstí nebo umí lépe hrát. Tak držím palce.

evainfo a danielka0000 tohle ocenili.
  17. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Katule008 - flush je 5x stejné číslo. Tudíž 5x jednička, 5x dvojka, 5x trojka atd.

18. flexka

flexka Hrabě fóra

Dneska 2 otočky akčního dají na posledních 8 her do stonku. Nevím, jestli je to tím, že už jsem k tomu přistupovala s nechutí (jako ke každé "náhodě"), nebo mi prostě elementálové nejsou trvale nakloněni, ale je to bída a děs.

Většinou začínám s dvěma dvojicema a pokud vyberu čísla vedle sebe, tak se dohrabu ke krátké postupce. Pokud chci hrát na stejná čísla, většinou nepadnou ani trojice. Pokud zariskuju a hodím podruhé všema, zase dvojice, nebo nic. Ať zkouším, jak zkouším, tak to dotáhnu nejčastěji na jistotu na krátkou postupku, myslím mám 2 dlouhé.

Nebaví mě to, nejde mi to, prostě stonek a konec.

Doma hráváme jedničky a pětky, je krásně vidět, jak taktizování a náhoda někdy spolupracují a jindy ne, jeden hraje na jistotu a zapisuje si i 200, já riskuju a pod 500 hážu dál, každý má svoji taktiku, někteří ji i mění, ale stejně pokaždé vyhraje někdo jiný.

k.vitek, evainfo a Trepifajksl tohle ocenili.
  19. p-eetra

p-eetra Vážený autor

U mě odehráno 33 her, takže stonek stihnu. Na odměnách stojím před prvním závěsem. Po vzoru nevím koho jsem riskovala, ale riskem jsem získala jen nejmenší množství bodů. Holt risk se u mě nevyplácí, stejně jako v BB. Největší štěstí mám na plný dům (trojice a dvojice). Mě to nejvíce padá z šípku, ale nechce se mi ho moc krátit SH. Tentokrát z vyšlechtěných karafiátů bída- a to mě ještě nikdy nezklamaly :(

evainfo a Trepifajksl tohle ocenili.
  20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Včera se mi povedly flushe hned dva :D Ale taky hromada dvojiček -.-
    Zkusila jsem na noc akční na pohopolích (se SH) a vypadlo 110 hopsátek (ale byly v tom i tři velkoskladiště a pár obyč stromků) :D

Květák zase nic - půlku mi opět vrátili (pokouším se o bonus na palice...ostatní je vyšlechtěno).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.