Hadí oči (27.7. - 2.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

doben : jasne, pises to tak jako v navodu i na prvni strane, podstata je ale v : "3x jsem riskoval - a výsledek 3x po 40" jak pise Trepifajksl...
    Proste u Vikinga jsem dal pokusy a vybral nejlepsi... tady netusim proc sviti sestky, proste az neco bude svitit, kliknu na to...

evainfo, tenista99 a puntík50 tohle ocenili.
  2. doben

doben Ikona fóra

Tassadar tak to se stává celkem často i mně. Mám zatím 38 her a z nich 5070 bodů. JC stěhuju jen při delších kytkách, protože u akční se mi to nevyplatí natolik, aby mi to stálo za to. Na noc jsem dal karafiáty, tak doufám, že vypadne dost kalíšků, protože akční mám teď celkem hodně.

3. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

mno, opět došly kalíšky, taky by mohli používat jiné, než jednorázové - my doma používali sklenku - duritku, stačila jedna pro všechny na celé večery :p tady je třeba na každou hru nová, jak nehospodárné ;), jinak odehráno 23 her, bodíků mám 4010, tj. vybráno 16 odměn

4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak hurá, odehráno 27 her, 4550 bodů. Nejčastěji mám plný dům (9x), flush se povedl jen jednou. A jenom pár mám už 6x :(
    A už jsem taky na suchu s padátkama. Na noc jsem šoupla bér, tak to snad ráno bude lítat ;)

5. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

akurát idem z kasína, riadok mám v kešeni 8)[​IMG]

Naposledy upraveno: 28/7/17
  6. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Motám se v tom jak ořech v mixeru.
    No ale hlupákům přeje štěstí, takžéééé .......... :)

7. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Bezejmenný, a nemáš tam nejak málo, tých bodiek? ;)xD

8. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

DANKA : neber děckám fixe a hraj poctivě.

9. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Bezejmenný, ňé, deťom nič neberiem aj poctivo hrám, iba som si chcela, len tak, amatérsky rýpnuť do profika rejpala;) a prudič je ešte krajšie, no neviem na to slovenský výraz, ale ja na to prídem;);)

nedobrovoľne tu trčím celú noc, aspoň mám nejaké výsledky:p [​IMG] [​IMG]

10. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

kostkám nerozumín
    takže sázím na náhodu co přijde přijde.
    snad se podaří akce dokončit
    krásnou hru všem

mrkvicka9, zejdy66 a evainfo tohle ocenili.
  11. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Jsem u řádku 9. a mám odehráno 12her, no to teda není žádná sláva. Hazard holt není moje silná stránka......pořád na mě blikají nějaké kostky anebo mají zelenou fajfčičku a já nevím proč. No nějaké body na mě padají a občas i odměna se objeví. Tak zkouším a třeba se ke stonku dohrabu.

12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Když mají kostky po pravé straně zelenou fajfčičku, znamená to, že jsi dosáhla určité kombinace a že můžeš přestat vrhat. Když jsou zelené fajfčičky dvě, znamná to, že si můžeš zvolit ze dvou kombinací (třeba velká postupka obsahuje i malou a kdo je lama jako já, zvolí tu malou).
    P.S. dneska se mi podařila velká postupka z ruky. Škoda těch dvou nevyužitých hodů.:p

Naposledy upraveno: 29/7/17
  13. k.vitek

k.vitek Titán fóra

No, asi mám velikánské štěstí v lásce :p

samých 40 bodů... to jako útěcha, že mi ta náhoda nepadá?
    Tímto tempem se k řádku nedohrabu o_O

14. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobré ránko,
    tak jsem se doštrachala k řádku
    a teď se budu snažit dostat přes tajemné krokouše
    až k tajemným bažatům, celé to asik nedám ani omylem, moc padátek... :(
    ale uvidíme ;)

15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, k řádku se dohrabeš určitě tam na bod.hodnocení nezáleží jen na počtu her viz levá strana v herně ,-)

16. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

Ahojky všem :) tak si tu tak pročítám jak se vám daří a pro Ty, kterým to tak nefrčí - já teprve za 2 min melu první pohárek o_O tak všem ostatním přeji štěstí ve hře i v lásce :inlove:
    a hned 1-2-3-4-5 za 200 plus 100 bodů :music:

Naposledy upraveno: 29/7/17
  17. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Bezejmený a Danka22: Pěkně jsem se po ránu pobavila :)
    Danka22: Gratulka, to nedám. Tak daleko se nedostnu.
    Jinak ráno 15her, 2490 bodů. 2x dvojice a jedna velká postupka z ruky. Tož v reálu mi to šlo o mnooooho lépe.
    Viděli jste kalendář na srpen? Má být OaD.... konečně smažu resty, co kdo má slíbené. Pak se přihlašte :)

18. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Krásný víkend všem, po týdnu vidím sluníčko, už jsem ani nevěděla, jak to vypadá.
    Akční mám už pro potřeby stonku přepěstovanou (16 178 ks.), na noc byly všude karafiáty na pidipolích a ráno výsledek padátek teda nic moc. Ze všech ploch celkem 104 kousků, což sice při otočení 2x denně stačí na splnění řádku, ale na ukojení hráčských ambicí je to teda žalostný výsledek. xD A nelze nevidět, že z přípravné sklizně mi z plochy vyskočilo 49 a 46 kalíšků (měla jsem jen dvě plochy), zatímco dnes 33,31 ze stejných ploch, takže buď to řádně utáhli, nebo za to může dobíhající bonus z kalendáře (+100% BZ).

K těm fajfčičkám - zelená fajfka je u kombinace, kterou jsme už nejméně jednou splnili v předchozích hrách a už tedy znovu nemůžeme dostat bonusové body. Plnit můžeme i opakovaně (to mě proti klasické hře příjemně překvapilo), ale stojí za to spočítat, jestli za jinou splněnou (svítící) kombinaci nedostanu víc bodů, pokud ještě fajfku nemá, pravděpodobně s bonusy dá víc bodů, než ta už odehraná.

19. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

klaarcca - vše je podrobně rozepsáno na 1. straně v popisu akce v tabulce (typ kombinace)

20. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tak z nočních borůvek vypadlo ze tří ploch jen 78 kalíšků. Stonek sice dám v pohodě, ale na konec se nedostanu ani omylem.

Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.