Hadí oči (27.7. - 2.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. anvan

anvan Dozorce fóra

bbowling
    taky jsem na to koukala - ale už jsem zjistila, že tento flush se skládá z pěti stejných čísel, tzn. že třeba 5 jedniček je flush...hmmm:p

2. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Kostky jsem hrála jako dítě a postup chápu, ale moc mi to nejde, při prvním hodu si to namyslím a pak mi to stejně nepadne, tak jak chci. Zatím slabota na body, ale zaměřím se alespoň na stonek i tak to chce hodně vypadávátek. Ještě nemám napěstováno, ale dlouhodobky na noc dám. Tak jdeme otročit.

3. pašík69

pašík69 Perspektivní autor

Nemám rád úkoly,kde nemohu ovlivnit to,co získám za dodané zboží.....
    Tohle mi připadá jako automat(výherní),kdy doufám že padne jackpot a výsledek??? Raději se nebudu rozepisovat-mohl bych dostat přes prsty ;).
    Odehrál jsem dvě hry a je to bída:music:,tak zkusím počkat na "příhodnější" dobu,třeba RT povolí šroubyxDxD

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Stonek fachčí a z první bedýnky kukajda šlechtěná xD jsem zvědavá, kolik bude padat ZB, nechám si asi vždy víc bedýnek naráz, je pak větší šance

Naposledy upraveno: 28/7/17
  5. Baroland

Baroland Ikona fóra

Kuželko - a jak házíš Plný dům ? Tam máš taky 6 kostek xD

maribeja tohle ocenil(a).
  6. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

larelay - víš, už nerada bych někoho povzbuzovala k něčemu, co sám nechce a dělá to jen kvůli povzbuzujícím. Že si vybral těžkou testovačku, o tom žádná. Ale kdo jiný by si měl akci ozvláštňovat než ti nejlepší? Mimochodem, za "brnkačkou" je přivřené oko a chechtající se smajlík.
    Při prvním příspěvku jsem si neuvědomila, že se tentokrát pěstuje jen na třech plochách. Ale Casey27 není z těch, který něco napíše a za hodinu či den rozhodnutí změní. Než to napsal, zřejmě si to dobře propočítal i na základě odehraného prvního dne. Prostě mu věřím. A pokud to nedá, čemuž nevěřím, pak jen zjistí limit svůj a své farmy.
    Když jsem viděla 75 odměn, napadlo mě, co ti naši rychlíci budou asi dostávat po jejich odehrání. A pokud je jich tam tolik, zřejmě se to uhrát dá, to určitě ověřovali na testovacích farmách než akci spustili.

Myslím si a věřím, že nakonec bude víc lidí, kteří se pokusí to dát celé. Bohužel, opět velkou roli hraje prvek náhody a štěstí. Všem ho přeji měrou vrchovatou.

7. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

krakora: Limit farmy nezjistím..... pokud bych si nedal sám od sebe omezení, tak ti klidně zítra večer zahlásím komplet hotovo ,-) Spíš si chci jen vyzkoušet, zda se to dá udělat s tím co jsem si povolil s max využitím ostatních herních prvků. Samozřejmě jsem si nějaký "propočet" udělal včetně možných aktuálních bonusů.... jen jsem podcenil padátka... no spíš dnes mají nečekaně sestupnou tendenci. Ale rozhodně to nebalím, neměním podmínky a jedu dál.... když bude 80% tak bude... o nic důležitýho nepříjdu. A bude mě to takhle víc bavit, než to napálit a pak se ploužit po farmě bez zájmu. Od dosažení 200/400 jsem nějak hledal motivaci... tak si prostě dělám svoje "akce" ,-) A už dost o mé osobě... jinak budu zítra v Blesku jako celebrita ,-)

A k akci.... už někomu padla "sedmička"? ,-)

8. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Napsáno složitě.Vůbec se mi do ní nechtělo.Hra je mnohem jednoduší než jsem si myslela.Kostky a karty nejsou moje parketa,neb neustále prohrávám.No asi mám větší štěstí v lásce:inlove:xD

PS:díky Dobene;)máš velmi příjemný hlas

9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

13 her, mám základní dělo ,-)

10. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Vy jste ale rychlíci, já jsem ještě nevrhla ani jednou :cry:. Včera jsem tak akorát rozpěstovala a dneska sklízím, za hodinu budu mít teprve namleto... Padá na mě děs, propadám panice, jako na začátku každý akce... Jdu si dát panáka na nervy, když budu jak dělo, třeba mi někdo namele xD xD xD!

11. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Nooo, dneska jeste nemam nic namleto, takze jsem v klidu, trapit se tim budu az zitra... i po videu od dobena moc nechapu co delat, proste neco odmacnu a uvidi se...

Vypadavat ma 134 kalisku/den, v tuto chvili ma byt 165 (nebo chybet 635 ), mam 453 (chybi 347 ), mam 56% hotovo.
    Stav slavy : idealne 2384 kusu (1934/den ), mam 5037 z 11600 (43% ).
    Zatim uplynulo 20% casu, zbyva 114 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn 40* pohar, celkem za 3,4 hodin.

12. Kropinka

Kropinka Pisálek fóra

Ahoj, tedy musím říct, že to je po docela dost dlouhé době akce, která mě fakt baví:).
    Díky a takových akcí víc, prosím;). Fakt super

prdelka010, DANKA722 a evainfo tohle ocenili.
  13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Casey no jóó .. ono je těžké po té práci dál namáhat mozeček, kde stále počítáš prašulky a mít u toho celé hodiny gryf ... jak potom dojdu na farmičku, mi to nějak samo přepíná na tu pohodičku xD Tak jsem zase zkusila pár hodů a mi udělalo asi tu postupku [​IMG] a předtím něco podobného, ale třetí kolo mi tam prostě zmizelo a já jsem z toho jelen (spíše opice) :) ...
    Tak na moje skromné možnosti odehráno 21 her - 3070 bodů a konec v nedohlednu. Další dilema je, že ke "Šťastnému dni BZ" mi ještě králíček Hopsátko přidal 25% BZ na 36 hodin a já bych místo polí nejraději naházela dekorky ;) ale odolávám.
    Tak zítra dopoledne otočím akční dvakrát, potom až pozdě večer a snad něco namelu ... kostky jsou supr a KFC jede na plné obrátky xD :p ... všem držím pěstíky ať se daří.

14. osmak2001

osmak2001 Pisálek fóra

Nevím jestli jsem někde nepřehlédla, ale jak mám odehrát kostky od 1 do 6 když mám jen 5 kostek?

15. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

nejak se mi nedari :cry:

16. doben

doben Ikona fóra

Tassadare prostě házíš kostkami a snažíš se z čísel na nich složit nějakou z kombinací. Když klikneš na kelímek, tak hodíš poprvé. Z kostek, které ti padly můžeš buď rovnou složit kombinaci (pokud to bude možné), nebo si můžeš vybrat kostky, které si chceš nechat a neházet s nimi podruhé, nebo můžeš se všemi kostkami hodit znovu. Ve druhém kole můžeš opět složit kombinaci (pokud to bude možné), nebo si zase můžeš vybrat kostky, které si chceš nechat, nebo vrátíš do hry kostky, které sis uzamknul v prvním kole (nemusíš vracet všechny), nebo můžeš opět házet se všemi znovu. Ve třetím kole už musíš složit kombinaci, pokud to nepůjde, tak dostaneš 20 bodů za nic. Samozřejmě v tom hraje velkou roli náhoda. Pokud chceš získat body za nějakou kombinaci, kterou můžeš složit, tak klikni vpravo na zlatou kostku u té kombinace. Vpravo jsou všechny možné kombinace. Každá kostka tam značí jednu určitou kombinaci. Pokud tu konkrétní kombinaci získáš poprvé, tak za ni získáš navíc 100 bodů. V příští hře už u ní bude fajfka a 100 bodů navíc za ni už nezískáš. Doufám, že to z toho alespoň trochu pochopíš.

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Hodíš postupku 1-5 nebo 2-6 :D (s pěti kostkama 1-6 asi fakt nepude xD)

Hlásím problém s padátkama na mladší farmě. Mám umleto 10 kalíšků a víc ani nudle :wuerg:

18. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Semleto a odehráno 10 her. Mám 1620 bodů. 3x jsem riskoval - a výsledek 3x po 40:sleepy:. Co nadělám.Ještě zítra mám denní, takže opět jen tři sklizně, ale pak jsem tři dny doma a něco vypěstuji a kvůli padankám holt pustím něco zelených kapek...o_O
    Ale kostky v této podobě mě baví. Jen ty dva slizouny tam nevidím rád...:sleepy:
    Sákryš, citrón zase zůstal v liště, se picnu.

19. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Pro dnešek konec.Odehráno 31 her;)

20. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

12her a 2070 bodů... :)
    Do rána lískáče a borůvky, nejsou padátka :( Přes den akční.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.