Hadí oči (27.7. - 2.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Casey27 opět z tebe mám mindrák, odehraných 10 her a myslela jsem jak nejsem šikovná:p;)Asi ne:cry:

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Teda děcka, vy zas jedete. Já jsem ve skluzu, bo jsem začala později. Zasekla jsem se na toaletě ( spárovala jsem kachličky ;)), takže mám teprve cca 2500 akční ( ve frontě prvních 8 pohárů na semletí). Padátek ke 4 stovkám (na noc byl květák). Ale co, času dost...:music:Za půl hoďky už taky vrhnu :D

Naposledy upraveno: 28/7/17
  3. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

dasa1143: Klíííd jseš úplně v pohodě... stačí ti 40her... 10 už máš a času dost ,-) To že já jsem z jiné galaxie a chci si vyzkoušet udělat všechny odměny za body neřeš ,-) Musel jsem trochu hejbnout kostrou, protože na komplet odhaduju cca 250 pokusů a to je 72500 akční a 5000 padátek ,-) Sice už teď vím, že to nedám, ale co jinak na farmě.... udělal jsem si takovou bojovku a dal podmínku bez košů, bez FL, použití SH max 1000ks a bez kaštaňáku na padátka ....... ,-)

4. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

A já mám odehráno 15 her...Nejsem z jiné galaxie, jsem hned ta od vedle od pozemských závisláků:);)

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Hra na doktora a sestřičku je hloupost. Co takhle na doktora a pacientku? A ten doktor by nemusel být zrovna očař (aby to mohly hrát i děti).xD

danielka0000, babina51 a zejdy66 tohle ocenili.
  6. larelay

larelay Analytik fóra

Casey27: tý jo, tak to držím palce, tomu se říká výzva. Jestli tě nenakoplo video Dobena (výjimečně jsem koukla, asi podruhé, jednou mi to přišlo rychlejší se podívat, než si lámat hlavu - Dobene, šikulka a navíc děláš něco nezištně pro druhé, to taky není běžné, takže klobouk dolů), kde on říká, že to asi nikdo nedá (nebo tak nějak) :) A držím palce i ostatním.
    Pořád bojuju s tím, že je to přece jen hazard, kterej do hry pro děti nepatří (ideálně i dospělí čím míň maj příležitostí, tím líp, jak říká Nešpor), ale nejsem zas až tak zásadová, abych akci vynechala :(
    A provedení se mi moc líbí, i ty kostky na poli a chce to i trochu přemýšlení, což je super. Nebo teda nevím, jestli přemýšlení...vrhcáby neznám, poker mi nejde (tak možná udržet pokerovou tvář ještě jo). A že hadí oči znamenají dvě jedničky na kostkách jsem taky nevěděla - takže pro mne je trochu z jiné planety tahle akce :) Větší legrace by byla, kdybysme fakt hráli hazard a dávali do toho nejlépe floreny, nebo aspoň krejcary. To bych si opravdu chtěla číst zdejší diskusi :)
    Takže jsem ráda, že tvůrci nejen recyklují, ale i vymýšlí něco nového, tenhle systém se mi líbí a klidně by mohl zůstat.

7. Baroland

Baroland Ikona fóra

Dopr.kýnka,voni i v Andromedě sou závisláci ! A ještě větší než zde.Na co se do toho vesmíru cpem :wuerg:

Já su rád,že mám půlku.:cry:

Fóglová,chceš být doktor,nebo pacientka ? :inlove:

8. Monkfish1

Monkfish1 Rádoby autor

Zdravím :)

konečně po delší době pro mě něčím zajímavá akce :) Kostky jsem hrávala jako malý capart tak se vrátím do dětských let :-D Jsem zvědavá jestli se na mě usměje herní štěstíčko :-D

Všem přeji pohodovou hru a ať vypadávátka nezlobí a pěkně padají :)

9. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Casey ,já vím že ten mozeček potřebuje trénink,ale toho si užiju v práci dost(hlavně být stále ve střehu,abych nedostala přes tlamu-doslova a nebo být o jeden krok v myšlení napřed,bo lidi dokáží dělat neuvěřitelné věci:mad:-.-)a hra je pro mě těžkej relax,kde mohu úplně vypnout a hrát si:p.Krom toho jsem kostky nikdy nehrála,já radši kartičky,tak videjko od Dobena je velká pomoc;). kalíšků zatím 317,kytí 149:eek:o_O;)Hezkou hru

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak 8x vrženo a mám z toho 1410 bodů. Tak uvidím, jak to půjde dál. Zatím žádná sláva - jen jednou plný dům, čtveřice a dlouhá postupka, zbytek nic moc ;) (asi se držím moc při zemi a spíš jedu na jistotu)

Báro - já mám dvě půlky, heč :D:p

Naposledy upraveno: 28/7/17
  11. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, a je to tady! Asi budu za remcala, ale padátka nevypadávají stejně s vypěstovanými akčními rostlinami. kostkovou kytku mám a kelímků se nedostává. NEZKLAMALI!!! Jára

evainfo, babina51 a burds tohle ocenili.
  12. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

20 her odehráno, zatím pohodička:D

13. JessicaGold

JessicaGold Pisálek fóra

Veľmi hlúpa hra a vôbec som ju nepochopila podľa tu uvedeného popisu. Zasa sklamanie !!!

evainfo a rouziennn tohle ocenili.
  14. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Tak zatím kostkuju takto [​IMG] pajdátka pajdaj ale akční nějak nestíhaj;););).

15. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Chybí kelímky - inu, co dělat, n noc dlouhodobky (ale to zas budou chybět akční).
    Baro - podle toho, co ty, abychom nebyli dva pacoši na uzavřeném oddělení.

16. MarianoGirl

MarianoGirl Rádoby autor

10 odohratých hier, 1600 bodov, nemôžem sa dočkať, kým mi vyrastie ďalšia várka :) táto akcia sa mi naozaj páči!

17. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Akce fajn, nový princip, hraje se o řádek, takže příjemně naladěná jsem byla.
    Kostky jsou u nás pořád aktivní hra, jak já tuhle pištěla, když jsem zjistila, že mi potomstvo ztratilo jendu z parádně vyvážených skleněných malých dříve běžných kostek... dneska všude plast nekupte to.8)
    Mám odehraných 11 her, s padátky to už znám, bez JC a Legendou 27/30 zázraky chtít nemůžu, takže po sklizni všech 3 ploch s pidi akční (pouze 1 zvěřinec, jinak samá akční) mi vyskočilo přesně na 1 pokus. Njn, zase bude prostor pro čachrování se zkracováním dlouhodobek. Vysoce pozitivní byly dárky v kalendáři, díky tomu mám zaseto na poslední sklizeň a budu lehce nad potřebným množstvím pro stonek. Padátek 32% z množství na stonek, z akce uplynulo 15% času - to je takový nějaký průměr...
    Odměny za hry považuju za snahu dát supermanům možnost si taky o něco pořádně zahrát, ne být jako chirurgové nad slepákem (nad kterým slunko nemá zapadnout). To není marná snaha a jsem zvědavá, kdo to celé dá - A Caseyovi se drží všechno, bez kaštaňáku je to výzva s velkým V. (Pořád nedodali ten palec nahoru.)

18. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

zatiaľ som len niekde na chvoste [​IMG] [​IMG], na noc boli dlhodobky, aby som využila obidva bonusy +1, potom som sa hodinu piplala so žeruchou, šalátom, ale už som sa do toho oprela8), budem šejkrovať ľavou a pokúsim sa to dať celé:music:, mám optimistickú predstavu, že priemer na hru bude o dosť vyšší ako 100;).

19. Boty

Boty Magnát fóra

Někteří z nás nejsou ani z této strany vesmíru, normálně je vytáhlo sluníčko z hromádky bláta :))) život najdeš všude :p
    Ty kostky mě tedy fakt začaly bavit, je to skvělá změna ...:)

20. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, zatím odehráno 16 her - 2520 bodů. S padátkami se šetří. Dneska při hodu kostkami nepřálo štěstí, jen 1x plný dům a 1x trojice ze 6 hodů. Včera to padalo lépe.

evainfo, pigi1313 a skalara.v tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.