Hadí oči (27.6. - 3.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Díky, díky, snažím se. :) S asertivitou jsem měla problémy hlavně zpočátku, kdy jsem podezřívala některé hráče že si zřídili druhý účet aby vytáčeli modíky. Teď už nikoho nepodezřívám, tohle se jen těžko nahraje. Tak to beru jak to je.

Hru jsem zatím ještě nezačala, kostičky jsem ani nepotěžkala padnou-li mi dobře do ruky. Ale namleto mám 23 pohárů, akční v zásobě dost a čekám jako ostatní na padátka. Tak se těším až se vrhnu do víru hráčské vášně a vybrakuju kasínu všechny letité zásoby, neb prý s poctivostí nejdál dojdeš, a tak to já musím být na konci co by dup.
    :inlove:

2. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Mám odehráno 29 her, teď se mi mele na další dvě, na ostatních to mám také tak. Nikam se neženu, poněvadž u toho nemohu sedět furt und furt. Na bonusy teď nemám kliku,za to drátů, elixírů a mincí dost...
    Tož odehráno 31 , stav 5200 bodů a stojím na 21. Fakt to na červeného mloka nevidím,ale snad aspoň základní bych mohl dát.

3. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

tak to teda hej,odohrate 68 hry,stojim na 43 ulohe,dosla akcna :cry:,na noc zasadene dlhodobky a zajtra zas sa bude tocit akcna ;)
    netreba zufat,do konca este je dost dlha doba ;)

4. doben

doben Ikona fóra

Jsem si říkal, že by to chtělo trochu zrychlit, když mám to zpoždění, tak je potřeba něco vytočit. No a jelikož na párty kole je to pro mě moc lehké, zašel jsem na normální. ;)

EDIT: Tak dneska asi moc brzy spát nepůjdu. :D

Naposledy upraveno: 29/6/18
  5. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

njn odehráno 31 her a ani jeden flush na 40 her ještě mám napěstováno ale pajdátka chybajů na noc jsem dal vodnicu tak snad něco přibyde:music:jináč jsem na 18 kostky mě nendou ale v noci se pokusím zdolat jednu 39 :p:p:p:p:p:inlove::inlove::inlove:xDxD:cry::cry:

6. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Casey27 No kde asi... stale na gauci a s nohama nahore :p Kralici dupou o +1 (zelenyho uz se nazrali az az).

7. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Sakra Matlo, co to máš za foťák, že kvůli tomu musíme namáhat krční páteř? -.-xDxD
    Z kola, co ho roztáčí to prase na traktoru vytáhnu leda hvězdy, nebo výrobnu vajec, takže můj jediný bonus je, že musím v noci pracovat :wuerg:xD Stav 84 :p

8. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

tak dnes jsem měl jediné štěstí postupka nebo to asi bylo včera (ve čtvrtek) ale dnes samé trojice ale dvojky plný dům mám už 3 plné domy 2,3,4 zatím mám 2.450 bodů a odehráno zatím 17 her na noc jsem dal růst růži aby se objevilo pár košíčků

9. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Odehráno 73 her, ale pomohl kaštanový řádek. Farma zastromovaná, neb zítra odjíždím na 14 dnů bez netu.

10. myš59

myš59 Vévoda fóra

myslím,že flush ani hodit nejde ,když hrajeme jen s pěti kostkama;) odehráno 31 her a stojím na 21, s takovou ten mlok nebude, asi:(

bursuk59, burds a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Ahoj, tak jako všem mi došly kalíšky, na noc byly lískáče, tak bylo na 5 her....
    Odehráno 35 her, 5440 bodů... 21 odměn....

12. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

odehráno 20 her to je teda skvělé jsem na 11 odměně chtěl bych se dostat k bedně s lesklými věcičkami

MatysekKamilek máš hezký podpis

13. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Nevím jestli to míníš jako rýpnutí (na mnoho zmatečných dotazů u minulých akcí) nebo to jen nevíš, ale flush, znamená hodit na všech kostkách stejné čísla a ne postupku.
    1 + 1 + 1 + 1 + 1
    2 + 2 + 2 + 2 + 2
    atd.

Postupuju pomalu. Nemám padátka

14. burds

burds Titán fóra

Tak se nám opět casey a matlafous předhánějí kdo je dál.No na tyhle dva nikdo nemá.Ještě se mi nepovedl ani jeden flush asi mi kostky nepřejí.Ale stonek mám tak uvidím kam dolezu.

15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Ještě musí napadat na 5 her a bude hotovo![​IMG] :)
    Teď to ještě odehrát.o_O

16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Kolo sice nepomohlo, ale krabice z kalendare jo, takze akcniho je dost na stonek a ted jen pockat az se semele posledni cast... ale pestuju dal, ne ze bych potreboval, ale par zajimavych chlivku tam je...

Vypadavat ma 147 kalisku/den, v tuto chvili ma byt 421 (nebo chybet 459 ), mam 928 (chybi 0 ), mam 105% hotovo.
    Stav slavy : idealne 7630 kusu (2659/den ), mam 18068 z 15950 (113% ).
    Zatim uplynulo 47% casu, zbyva 75 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny pro 55 kusu poharu, celkem cca za 4,6 hodin.

17. pavca67

pavca67 Expert fóra

odehráno 87 her přehled odměn jsem na 53 napěstováno je ale ty padátka chybí

evainfo, zahradnice4 a bursuk59 tohle ocenili.
  18. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

odehráno42 her,26 vybraných dárků a bodů 6460 Bezejmenný dík za info ,taky jsem si myslela,že je to celý postup, ale podařily se mi jedničky, tak jsem pochopila, že nee;)

19. zabeva

zabeva Aktivní autor

napěstováno na 24her,ale k tomu chybí 400kalíšků jak je získat?!je jich moc.odehráno 31 her a jen 21odměn,moc se mi nedaří a moc se neposunu a ani kolo štěstí nepřeje

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  20. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

odehráno 69 her, vybráno 41 odměn, teď budou body přibývat pomaleji, když už mám vybrané skoro všechny bonusy, ale jedeme dál, kolo štěstí se pochlapilo, takže akčního bude dost, no a kalíšky ještě napadají (aspoň doufám) xD

Honzulka05 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.