Hadí oči (27.6. - 3.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. maurehata

maurehata Osvícený autor

V prvnich kostkach se mi flush tusim nepodaril vubec. V druhych dvakrat, tak jsem zvedava, jestli to bude mit vzrustajici tendenci dal. Jinak mam odehranych 19 her, kytek napestovanych na dalsich 20 hodu, ale nejsou pajdatka. Ty hodlam nahnat za pomo i zelenych kapek o vikendu, az mi vyprsi bonus z kalendáře.

2. blondulka

blondulka Zelenáč fóra

skvělá akce :) až na ten bonus na magickém stonku :-(

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký dník z kasina :) jsem včera spustila kaštánek na rychlejší rozpěstování a že si pomůžu ve skleníku, ale nějak zapomněla na čas a nic nebylo. Odehráno 23 her 4000 bodů a právě došly kalíšky :p se k té stovečce zase nedohrabu xD

[​IMG] .. sice kostkám stále moc nerozumím, ale zatím dobnrý [​IMG]

4. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

tak docela to jde při dvou hrách jsem měl dokonce postupku a byla 1-4 a 2-5 takže docela štěstí bodů mám 1220 a mám 8 odehraných her pro začátek to není špatné

5. doben

doben Ikona fóra

Navzdory původním plánům, podle kterých jsem měl s akcí začít až dnes, se mi podařilo začít už včera a to konkrétně na Lysé hoře.
    Padátek vypadlo tuším přesně 160. Bonus na +1 ke sklizni z kalendáře jsem si samozřejmě odklikl až dnes, abych ho stihl využít. ;)

6. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Casey27 Uz mam sundavat nohy z gauce nebo me sundas nez to pomelu? :p;)

7. Baroland

Baroland Ikona fóra

30-21-5110,s takovó to nedohraju nikdá...

8. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

matla321 start: Tebe sundám kdykoliv a kdekoliv, když se nebudeš schovávat v noře jak skunk ,-) Jj hezkej start s bonusem... jen aby ti v závěru nedošel kyslík a neroztřepaly se ti nohy ,-) Přece kvůli tobě nebudu spěchat a nepřeruším mletí SK... zase budeš dřív ,-) Ale finále je dát si to aspoň 3x a získat všechny odměny ,-)
    P.S.: Co tady čeříš vody s gaučem.... já slyšel že máš jen stůl, na něm not, monitor, klávesnici, myš, repráčky.... a kousek místa na sednutí ,-)

9. matlafous123

Casey27 Jednou dneska stacilo, takze zustavam ve vodorovne poloze - kopni do me, az budes... se soupnu :p xD

10. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Matlafous123 ty jsi dobrý že jsi akci už dokončil já budu mít teprve odehráno 11 her
    a právě jsem je splnil

Naposledy upraveno: 28/6/18
    Natálka29, myš59 a vilm4 tohle ocenili.
  11. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

co jsou zelené kapky? viz maurehata, dík tulen

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

čaute;),
    pár a pol dňa tu nie som a matlafous123, frajerka, nejde sundávať nohy z gauča? :music:
    pridaj, do 100vky ďaleko aj starým pokerom8);)

zelené kapky = superhnojivo;)

13. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

aha, díky, já myslela, že to je žluté :))) a ještě jedna stupidní otázka - hnojivo ovlivňuje vypadávání?

myš59 a vilm4 tohle ocenili.
  14. helik006

helik006 Rádoby autor

tuleň1966: hnojivo sice neovlivňuje vypadávání (aspoň ne ve smyslu hnojivo=víc vypadutých předmětů), ale superhnojivo urychluje růst rostlin o 50% (a v kombinaci s řemeslnými produkty a kaštanovým řádkem může umožnit i okamžitou sklizeň). Takže rychlejší růst = více sklizní = více vypadávátek :)

evainfo, myš59 a vilm4 tohle ocenili.
  15. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

díky za odpověď

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

a ak si aktivujete runu na Strome múdrosti [​IMG] až 60% na superhnojivo,
    pre tulen1966 [​IMG] obrázok, máš pravdu, je tam trochu žltej....

17. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Zdravim, farmari, pridavam se k matlafous123, hotovo nekdy odpoledne :) Momentalne odehrano 61 her a stojim na 37 odmene, dalších 7 kalichu putovalo do mlyna, zítra pokracovani, na noc jsem dnes hodila ruze, dosly padatka a bez nich to proste nepude a nepude xD

18. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG] Gordonka, netopier, dnes išla zavčasu spať, môžem jej tajne chodiť do mlyna:D;)

19. matlafous123

DANKA722 ;) A ne a ne a ne, uz se ani nehnu! :p Dalsich 21 hod. mi sice jeste pobezi +1 z KS, ale jsem snad nadmuta koza, abyste me tady honili po poli do stovky? xD

20. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Danka a nejen že Gordonka chodí večer brzy spát, ona si spí očividně i celé dopoledne. Tak jsem toho taky trochu zneužila. :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.