Hadí oči (27.6. - 3.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] [​IMG] ... hezký dník všem, tak teď z práce rovnou do kasina .. to by mi vážně šlo xD jsem tou hrou nadšená. Padla 5x postupka 1 - 5, 2x 2 - 6 a jeden flush :p paráda. Na noc a přes den dala dvouzrnku, no teď došla hráčská sláva, tak honem pěstovat.
    Tentokrát bez bonusu (kromě darovaného), stoneček už jede, mlok je v liště a zkusím jít dál, i když je zatím hráčských odměn málo - 38, her 68 a bodů 9 320. Po neděli 13tky kvůli dovoleným, tak jdu protočit pár získaných PL. Přeji krásný víkend a štěstíčko ve hře ;)

2. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

akční rostliny mám napěstováno hodně ale kalíšky nepadají akční mám 926 ks

3. Baroland

Baroland Ikona fóra

Neříkejte,že je to jen můj pocit,ale mě utáhli padátka ! Napřed jsem měl sklizeň na 7 her (díky +1),potom na 5 a teď ? -co sklizeň,to padátka na 3 hry !! Akční se začíná hromadit (3000+ zaseto) a hazard slábne.

herda21 a dasa1143 tohle ocenili.
  4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Mám 6500 akční a 6 kalíšků, jsem na 28 hrách a to jsem měla růže a cibuli ze které to padalo vždycky fajn.:cry::p

burds a evainfo tohle ocenili.
  5. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Není to tvůj pocit. Právě jsem sklidil plochu ŠÍPKU (19:00 hodin růstu) a vypadlo mi 16 padátek.
    Z plochy akční kytky mi vypadly 4 padátka.

Nevím co mám sázet aby to padalo lépe.

Odehráno 35 her.
    Je to bída. U každého pokusu přemýšlím nad nejlepší možností a v závěru stejně nedostanu nic většího.
    Padne mi 2 / 2 /4 / 5 / 6 no tak zkusím postupku (může padnout 3) Hodím znovu a padne 2. Hodím znovu a zase 2.
    A tahle podobně to mám u každé hry.
    Nechám si 3 / 3 / 3 a vyhodím 4 / 5 a v dalším hodu mi padne 1 / 2.

Prostě smůla smůlovitá.

6. viki1972

viki1972 Zelenáč fóra

Ahoj, tak já nevím dvě farmy napěstováno 6000+ teď už jsem dala normální pole, rostliny s vyšším BZ a ono nic. Čas se krátí a akci asi nedokončím ani po stonek z takovou.. Někdo nějaké fígly nebo pomůcku z řemesla? Děkuji

burds a evainfo tohle ocenili.
  7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

viki1972 - řemeslné produkty na padátka nefungují. Sázet dlouhodobky (nejlépe s pokrácenou dobou růstu ve skleníku), mít splněnou živoucí legendu na co nejvíce procent. Mít co nejmenší prostoje. Máš-li superhnojivo, můžeš zkusit třeba párkrát otočit se SH nějaké dlouhodobky na velkých polích - event. na komfortních polích (velkých kvůli úspoře SH - zvýšit účinek SH lze produktem Bílá nevinnost a Vánočka). Jinak na padátka vcelku nemá vliv výše BZ rostliny (stromu, chlívku...), ale spíš doba růstu - čím delší, tím lepší. Mimo skleníku lze u rostlin dobu růstu pokrátit také řemes. produkty.
    Můžeš také proštudovat vlákno Jak na vypadávátka, je tam dost užitečných rad a postřehů.
    Vypadávání předmětů také podporují některé řádky v nebi a také dekorace John Citron.

8. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Já ještě 6 her na stonek a končím Odměny mě nestojí za to -taj.sazenice pořád dokola to samé a zrovna tak stáje na sokola,červenku atd.Raději si dopěstuju rostliny do družstva a dám výrobny.Otravuje mě po sklizni dlouhodobek mít na 3 hody a navíc mě kostky nepadají.Dělám teprve 22.řádek.

LV 134

herda21 tohle ocenil(a).
  9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Stonek hotov.Na 55 her nahráno 8400 bodů.Ještě zítra semelu zbytek kostek a farma půjde do normálu.:)

Honzulka05, evainfo a zahradnice4 tohle ocenili.
  10. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

Užij oslavu farma neuteče hodně štestí a zdraví

burds tohle ocenil(a).
  11. maurehata

maurehata Osvícený autor

Mozna by nebylo marne na padatka zkusit zase zviratka.Ja nemela zatim cas to testovat vic, ale motyli dum v zakladu se da sklidit denne s valentynskym kvetinacem a zkracenim ze stonku (velikonocni vajicka, nevim presne nazev) trikrat a plna plocha motylu mi dala okolo 20 pajdatek. Coz je myslim slusne, pokud srovnam se sipkem viz prispevek vyse, ten se denne da sklidit jen dvakrat (pokud se nepouzije SH). Az skonci desivka, otocim parkrat cesnek se superhnojem a pak to budu asi zkouset s motylkama. Sice je nepotrebuju, hodilo by se mi chovat rysy a kocky, jenze ty jsou kratsi a nepadalo to z nich tak dobre, 10 - 12 kousku z plochy. Napestovano mam totiz na dalsich 40 her, tak to chci vyuzit.
    Aktualne mam odehrano 48 her / 7510 bodu.

radyn.m a evainfo tohle ocenili.
  12. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

No já myslel že jim natrhnu triko a zatím mám roztrženou košily sám za dnešek 10kalíšků to nééééééééééééé,ale nevzdávám se všem hezkou hru.

dasa1143, evainfo a zahradnice4 tohle ocenili.
  13. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Já sázím růže a jde to, akčních mám dost :))

GordonSargent, evainfo a zahradnice4 tohle ocenili.
  14. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Taky me chybi padatka, akcni mam přes 5000, zatím odehrano rovnych 100 her, stojim na odmene c. 56. Uvidim, jak s tim ještě pohnu, casu uz není tak moc, zítra bude aktivni zase kastanek, SH se zatím něco nasbíralo, tak se rozhodnu zítra, jestli ho vyplacam všechno, nebo co bude :) Nejak mi nevadi, ze jsem ho vyplacala uz kolem 4000, stejne je to malovany :)

15. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Dostat se na konec odměn je nereálné. Odehrála jsem 120 her...a to jen díky tomu, že sklízím "ve dne v noci" a to dnešním ránem skončí. Stojím na odměně 64 a pohnout se někam níž už bude těžký. Superhnojit nehodlám, ale i tak akce dobrá, to hrkání kelímkem mě baví :pxD

16. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Jupíí. Stonek hotovej. Na 55 her nahráno 8670 bodů/34 odměn. A hlavně mám mloka - tomu jsem ani nevěřila!
    Ale bez bonusu z kalendáře +1/48 hodin by to byl větší problém, protože kalíšky z akční moc nepadaly.
    Teď už jedu jenom dlouhodobky, tak snad vyjde i červenej mlok?
    Všem držím palce!

Edit: pokrácené maliny 9:19 daly 109 kalíšků/580 pidipolí. Škoda, že je hnůj tak drahej 2491,24 Kr - šly by zkrátit na 8:22

Naposledy upraveno: 1/7/18
  17. maurehata

maurehata Osvícený autor

Hezke rano, mne dnes z dvou plnych ploch cesneku vypadlo dvakrat 32 padatek. Stonek bude za par minut :).

-Kuteno-, evainfo a MatysekKamilek tohle ocenili.
  18. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Tři plochy plné šlechtěného karafiátu na 1x1 jen s vodou (11:44) daly 44, 55 a 36 kelímků.
    Na začátku jsem řešila dilema, zda do akce jít. Kdyby nebyl dárek z kalendáře +1/48 hod., určitě bych se na ni vybodla jako na všechny další. Ale bylo mi líto nechat bonus propadnout, protože do stodoly už dávno nepěstuji. Tak jsem ho využila naplno a točila jen akční, které mám po 57 hrách ještě 18 tisíc. Teď jsou na polích lískáče, na noc ještě jednou karafiát a pak farma opět půjde do spánkového režimu. Za dva měsíce nehraní je to teprve třetí akce, kterou dělám. Pravidelně vybírám denní dárek od Kubíka, přečtu nové příspěvky (které nejsou nové, ale furt stejné) a víc ani ťuk.
    Přeji pohodové léto.

19. viki1972

viki1972 Zelenáč fóra

Moc děkuji :) Živoucí legendu mám hotovou, akorát získat Johna Citrona je celkem nadlidský úkol :)

20. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

mě to přijde nějak zdlouhavé mám 1020 ks akční rostliny ale košíčky moc nepadají
    Tak konečně mám trojice úplně všechny

Naposledy upraveno: 1/7/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.