Hadí oči (26.11. - 2.12.2021) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 23/11/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak k téhle kompenzaci se nemá cenu vyjadřovat!:p

2. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Pořád lepší než drátem do oka ...co by si pak počal had :D

3. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Dobrý večer ze zasněžené Vysočiny. Padátek 225, 1452 akční. Zatím neodehraná ani darovaná hra. KS darovalo 100 % do stodoly. Tak jedu pohopole. Snad to tedy bude odsýpat.
    Co se týče kompenzace, tak no comment. :p

4. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Za způsobené problémy Vám přinášíme bonusový kód DICEDELAY
    Kód Vám připíše na uživatelský účet:
    • 15x superhnojivo
    • 1x BZ booster pro akční rostliny
    • 1x Mrkvovo-jablečná směs
    Shrnula bych to jedním slovem - trapas :eek:

Tato kompenzace by do pondělí klidně mohla počkat :D

5. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Sice se říká "lepší než drátem do oka", ale myslím, že hráči, kteří přišli o mnoho a mnoho vytočených Párty lístků (a zmařených bonusů "+1 z pole" nebo "+xxx% do stodoly") z této maškarády nebudou nadšeni...

EDIT: Dotaz na moderátory - Vy, jako hráči, jste snad spokojeni s tím, jak s námi RT tímto "srandakódem" vyběhli? Doufám, že RT předáte vzkazy od nás - vskutku nespokojených hráčů...
    Můžete jim za mě vzkázat - Takový "kód" si můžete vetknout za klobouk, vážení!

Poznámka: Snad jsem se tímto nedotkl některého z útlocitnějších hráčů...

Naposledy upraveno: 26/11/21
  6. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

dinoalesi - mě to klidně můžeš říct. Bude to mezi 4ma očima. Já to nikomu neřeknu, tedy pokud nevadí, že Gordonka podala parádní manuál. Ale je to holka šíkovná. xD
    Abych nedostala tytyty. Za bonusový kód děkuji. Nejprve si říkám, že mohl být lepší, ale byli jsme na STOPce pouze na hlavní, na ostatních plochách se mohlo vesele makat, tak hudrat nebudu. Vždy může být hůř, ale i líp.:p
    Hra fachčí, a to je hlavní. Musíme být pozitivně naladěni.
    Pěkný večer.

7. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Jak no comment? Pak by nebylo co reportovat. Akce byla zpožděna o 2 dny. Dost z nás tam mělo stále připravenou kytku, protože se neobtěžovali akci buď odpískat, přeložit nebo i jinak informovat. Ale kytky které tam byly 2 dny vem ďas. Horší je, že někteří v přípravě na akci protočili lístky a aktivovali řádky na zkrácení SH. Jednou jsem protočila 2OO Pl, všechno bonusy +1 a než začala zpožděná akce, tak jak bonusy i řádky vypršely. Pokud dali jak takž kompenzaci za dožínky, které byly avízované tak bych očekávala přece jen víc než co si můžu koupit na trhu nebo vytočit za zelené lístky. BZ booster nechávám bez komentáře.

8. maurehata

maurehata Osvícený autor

Dobrý vtip. Ale není prvního apríla, milé RT.... Vnímám to tak, že se pezt na konci omlouvá za obsah odškodnění a ne za samotné problémy. Samotné by mi bylo trapné tohle psát.
    A když už jsme dostali ten BZ booster, nemohl by RT vymyslet na tyhle boostery směnárnu? Já vím, nehnije to, nesmrdí to, ale používat se to nedá, tak co s tím?

EDIT - schválně jsem se podívala, kolik těch BZ boosterů mám - a je to přes tisícovku! Jak na tom musí být jiní, mnohem víc akční hráči, si raději ani nepředstavuji.

9. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

;) zatial takto , doslo akcni kviti xD
    ale za chvilku to bude komplet hotove

10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

:D tak si bonusový kód nevyzvedávejte když je to pod vaši úroveň, před mnoha lety jsme čekali a kompenzaci nedostali, lístky, bonusy atd.nám létají ze všeho možného, ale truc je truc, že? Jasně, řádek vyprší, ale času dost na splnění, vždyť vidíte kolik jich má hotovo.
    A já chci floreňák :p.
    Edit: Mně bonus padne málokdy a taky dejchám ;)

11. kája53

kája53 Expert fóra

Ahojky vespolek,
    nejnovější počin RT vnímám jako urážku a ukázku vrcholné arogance.
    Počátkem devadesátých let minulého století jsme pro takové způsoby měli výstižný název - kapitalismus volné krádeže.

Své plány jsem kvůli akci přehodnotil a odjíždím až zítra. Zatím odehráno 98 her, řádky ve stonku aktivovány.
    Jde to pomalu, o vytočené bonusy jsem díky těm neumětelům přišel a dnes mi už žádný nepadl.
    Farmaření zdar! kája53

12. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Pitrýsku47, lepší by snad bylo, kdyby žádný kód nebyl... takto jen naštvali ty hráče, kteří si pracně (a draho) vytočili různé bonusy do stodoly, případně přišli o možnost utratit své SH za okamžitou sklizeň některé vyšlechtěné dlouhodobky (kvůli padátkům), nemluvě o tom, že rázem museli při rozpěstování počítat s koeficientem 0,25 na místo 0,2 či dokonce 0,15. A to je rozdíl - místo doby zrání 48 minut (resp. 36 minut) rázem mohli urychlit zrání maximálně na necelých 60 minut - to během 6 hodin platnosti bonusů z řádků na urychlení SH znamená, že mohli sklidit maximálně 6x (resp. 7x, stihne-li to v rámci těch necelých 60 minut), zatímco mohli sklidit až 10x s těmi řádky (to zamrzí zejména tehdy, pokud máte navíc vytočený nějaký bonus do stodoly).
    Navíc se tím RT vlastně okrádá, protože hráči zákonitě utratí méně SH... ale když neumí počítat aneb "komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí"... takže vlastně je možné na adresu RT říci "dobře vám tak"!

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

milý Jene, mám takový pocit, že i do konce odložené akce to doklikám a dovrhám i já, bez plusů z kola, bez řádků (mám jeden). A to už všichni ostatní budou mít farmu v režimu hamounění čehokoliv. Nemáme toho stresu v reále dost? Tady se taky stresujeme, ale tak nějak jinak, normálně... :)

14. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

Prosím vás,vy si ty kombinace trojice +dvojice píšete,nebo kde se mohu podívat,co už mám?Zatržítka jsem viděla,myslím jen 2+3,když za každou kombinaci je 100 bodů.Tedy jestli to dobře chápu.

15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

jan.svatek jo, kdyby nebyl to by bylo ještě víc nespokojených, s tímhle přístupem k plnění akcí si jen koledujeme o ještě větší dodávky a ani nedomýšlím o co všechno, ale vymoženosti nám byly dány od RT tak proč je nevyužít to chápu. Jistě, že to zamrzí, ale většina rozjela akci aniž by se přesvědčila, že běží...

Berry.308: nepíšu, máš je zatržené vlevo u kostek, bonus je poprvé z kombinace

Edit dinoalesi: já si zase nemyslím, že by jen v té naší malé komunitě byli koumáci a počtáři, to bychom si hodně fandili.
    Jsou poslední dobou pohodové už jsem psal včera, ale ....

16. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Jooo to známe, to by mohl říct každej :pxD
    Ale dobrá tedy, aby měla dušička klid.... co se mě týče, když mám brzy splněno šetřím tím kupóny, páč sklízím farmu jen ráno a večer a na to mi stačí hodinový kupón.... a pak taky jsou i mimo-farmářské povinnosti ;)

Nemyslím si, že by tahle naše malá lokalita to dokázala až tak ovlivnit :music:
    Navíc poslední dobou se mi zdály akce dost pohodové, ale možná je to jen můj pocit ;)

17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

-Berry- ahoj, bonusové body - ty jsou uděleny pokaždé, když hráč získá konkrétní kombinaci čísel poprvé
    A které kombinace se ti už povedly, poznáš podle zatržítek. Kolik za kterou kombinaci je bodů, vidíš úplně vpravo
    upload_2021-11-26_19-52-5.png bodyyy.png

18. jana895

jana895 Perspektivní autor

Tak 200procent do stodoly a na druhý stonek chybí 6her-.-

19. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Pitrýsku, opravdu pláčeš na nesprávném hrobě. Nás to až tak netrápí,když nám prohučí do černé díry nějaké stovky hnojiv a lístků. Je to solidarita k těm, co počítají. A proč by jsme si koledovali o nějaké větší dodávky? Akce je vždy nastavena tak, že by se měla dát stihnout. To že někteří zkouší různé triky tak docela určitě nemá vliv na to, aby byly akce přizpůsobovány jim.:p

20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Odehraná jen darovaná hra, ostatní čeká na lepší příležitost, dnes vůbec není čas :p
    Bonusový kod je velký výsměch nám, hráčům, za to, co jsme přišly je to fakt dost trapné, já spustila řádky na SH a bílou nevinnost, obojí vypršelo do nenávratna a to mi nikdo nevrátí, fúúúúúj milé RT, i když za kod děkuji, fakt jste mne nepotěšili
    :music:
    :mad:

modro.ocko22, -Jara05- a kája53 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.