Hřbitovní hodina (9.10. - 14.10.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/10/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kocieva

kocieva Veterán fóra

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tak to by bylo. Co tam máte dál ? :p

3. rozbob

rozbob Pisálek fóra

Nechal jsem se tu inspirovat a do akce šel rovnou, a tak je už škleboun doma 8)xD

4. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Vévoda fóra

Začala jsem šlechtit až při Ulici a šklebounek už se šklebí, moc pěkně vymalovaný. Přeskoky mi dopadly na první dobrou, plnění úkolů bylo snadné. Je mi líto lidiček, co mají nedostatek SK, pamatuji si moje začátky. A ještě jsem chodila do práce na směny. To byl mazec. Akce končily ve 14.00. Tak bojujte, není to snadné, ale o tom to je.

5. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Ja tiež hlásim hotovo, aj hríby sa sušia ;)xD
    Bosorka to tiež stihla do záverečnej :music:

Naposledy upraveno: 9/10/25
  6. lacrima

lacrima Titán fóra

Hřbitovní hodina ?? Hodina !! Asi opravdu tak hodina a nebylo co řešit .;)
    Stihla jsem kadeřnici, stihla jsem uvařt, vyprat a i po ukončení akce ještě pomnožit chrliče...
    .... a samozřejmě šklebou se šklebí v koutku hřbitova ....
    .
    ... a to jsem celá já

7. PampusikLenusik

PampusikLenusik Znalec fóra

Pitrýsek47 nehrala som asi dva roky :( mala som ine povinnosti a teraz postupne, a zial pomaly, dobieham zameskane.
    Makam na ziskani chrlica, vyuzila som bonusy co som mala a vyzera to nadejne :)

8. zdenass

zdenass Perspektivní autor

Jeeee,ja to nejak prehlidla....dekuji za odpoved

9. hroudov

hroudov Baron fóra

tak já stále čekám jestli bude šlechtění za 1 SK, tentokrát je toho potřeba hodně a SK je málo

10. kocieva

kocieva Veterán fóra

Hroudov, bude, v neděli 12. 10. 2025, ale pozor tentokráte až od 12.00 hodin do 20.00 hodin.

11. hroudov

hroudov Baron fóra

juj super, tak to si počkám:)

12. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

Tak toto asi poslednykrát čo som šľachtil normálne za 2SK -_- nabuduce už budem čakať na den zliav :D lebo toto neee :D 3krát po sebe

13. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

tronaldo55
    Já už snad jinak ani nešlechtím. Jedině v případě časového presu, bych akci splnila i za 2SK. Ale pokud to jde, čekám právě na slevu.

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Samozřejmě je dobře, že možnost šlechtit za 1SK existuje, ale já ji nevyužívám. Na skladě i po splnění Hodiny ani ne za hodinu je 27 885 ks SK. Vždyť "padá" ze všech možných bedýnek, kola, Rama obchodu, odměn... ve větším množství ne jako dřív po 1-2 kusech.
    Co s ním? K snídani si ho nedám a slepicím nenasypu xD.
    Edit: DaveLister: To máš pravdu, neplním;).

Naposledy upraveno: 10/10/25
  15. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Pitrýsek47, no jo ale asi moc neplníš úkoly v Družstvu. To je pak jiný fičák jak to ubývá ;). S tímhle počtem je to tak na 10 úkolů s odřenýma ušima.

Ať vás síla provází na všech cestách

16. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Pitrýsek47
    Já mám všechny, ale opravdu všechny úkoly na šlechtěnce hotové a v neděli prošlechtím Chrliče ;)
    Stav SK 5.576 je sice pěkný, ale jak píše Dave Lister :)
    Každé ušetřené SK vítám :music:

P.S. SK nekupuji, vždy jen to co dala hra.

17. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

do pekla som mal 7 000ks SK no čo už človek sa stale učí. holt už budem čakať iba na tie zľavy už :D

18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

kutilka70: Tak ať se ti daří, mě to neláká, času málo a odměny dostanu i jinak. Když jsem neměl stromy na floreny, tak jsem se snažil nějaké získat právě ze šlechtění, ale teď už ne. Chápu, "čistý stůl", vše hotovo, já zase tak velký závislák nejsem, baví mě akce.

19. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Naposledy upraveno: 12/10/25
  20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Akce hotová na obou farmách a hotové také úkoly na chrliče na obou farmách, tak jsem to zvládla dobře :p

Edit: tak jsem nakonec nedošlechtila na hlavní farmě, myslela jsem že si je koupím, ale chyba lávky nejdou prodávat a kupovat, chybí poslední stříbrný 1 a zlatý také 1, došlo SK, takže příště

Naposledy upraveno: 12/10/25