Hřbitovní hodina (9.10. - 14.10.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/10/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. JandaPanda

JandaPanda Obyvatel fóra

Těch odznaků je potřeba hrozně moc, chjo.
    A mě se ve stodole krčí něco přes 600 SK.

Jestli nebude sleva na šlechtění, tak jsem v háji.
    posílám malinkou prosbu k farmářské vrchnosti :)

2. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Chrličů mám dost, SK také, tak se těším až bude akce hotová.
    Přeji všem krásný a úspěšný den! :);):)

3. hnojivo

hnojivo Pilný autor

Zdravím všechny farmáře a farmářky :inlove:. Chrličů moc nemám SK mám dostatek, tak uvidím, kam dojdu. Jako ostatní začnu za 1 SK. Přeji všem hodně úspěchů ve hře ;)

4. zdenass

zdenass Perspektivní autor

Ahojky, mooc prosim o radu ...kde sezenu Sklebouna ? Dekuji za radu

modro.ocko22, babina51 a albína1927 tohle ocenili.
  5. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsme v pérdeli, pane hrábě, jak pravil Jan Hartl v Tajemném hradě v Karpatech.
    Měla jsem plán. Dobrý, řekla bych. A včil jsou z něj trosky. Místo zítřejší ranní směny jdu dnes na noc a víkend je ve hvězdách. Zatracené virózy, kazí mi odpočinek a dělají z něj adrenalinový sport :)
    Doufám, že u ostatních je to v normálu a plány vyjdou :)

Naposledy upraveno: 9/10/25
  7. 14087

14087 Hvězda fóra

Jen jestli jsou to virózy a nejsou doma kvůli akciím děsivýmxD
    Ba ne samozřejmě sranda a mrzí mě, že nemůžeš se plně věnovat našemu strašení;) tak snad Ti to půjde co nejlépe a nejrychleji jak to jen jde Ynuš :)

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Hřbitovní hodina odbila a lampa ještě ani nesvítila :Dhotovo, super akce, jsou spokojení při hostině a tváří se docela šibalsky ;).

9. 14087

14087 Hvězda fóra

Taky se mi hostina vydařila :)

10. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Super akce - hotovo. ;):);)

11. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Proč do akce nacpali hromadu odznaků za ptáky, když je to akce úplňková. To fakt nechápu,

12. olčaML

olčaML Expert fóra

13. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkné odpo.
    I já hlásím hotovo. ;)Ikdyž není sleva a šlechtění za 1SK, nějak jsem se do toho opřela, že jsem si udělala další 2 úkoly (šlechtím kuku).
    Škleboun už je na ploše a dostává pěkně SK, ať se má dobře. :p
    Akce šla dobře:).

14. PampusikLenusik

PampusikLenusik Znalec fóra

no, chcela som sa zúčastniť. ale nemám chrliča. 25 víl by som ešte stihla, ale 525 strašidelnej vŕby nedám, ani keby som neviem ako chcela... tak nebudem mať nové zvieratko :(

15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Aj ja mám už hotovo.Stajne chrličov môžem schovať.

16. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Chrličů jsem měl asi 26 a dostal jsem ze šlechtění všechny, co bylo potřeba :music:

Jsem se celkem divil, ale teď je tu zase problém, nedostatek SK :cry:

Zkouším všechny možné způsoby, protože potřebuju 272 cca na odznaky, ale při vyčkání na slevy (teď stav SK 166)

Tak uvidíme na kdy ty slevy padnou a jestli seženu požadované SK (kdyby bylo nejhůř, tak nakoupím :))

17. velik52

velik52 Pilný autor

Do této akce jsem se ráda pustila, mám hotovo nějak se mi to podařilo přeji všem farmářům at se Vám daří ;););)

18. babina51

babina51 Hrabě fóra

Už,je to uděláno,
    už je to hotovo.
    Nevídáno,zítra ráno,
    šlechtit budem nanovo.Hotovo trošku se to protáhlo.Zítra hodím do domku směsku a JE TO.

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Proč ne? Ptáci si taky můžou zaletět na hřbitov:D kdyby dali všechny odznaky úplňkové, tak se to taky nebude líbit, čtu, že někdo nemá ani chrliče....
    Edit: PampusikLenusik: A proč nemáš chrliče?

Naposledy upraveno: 9/10/25
  20. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, ano je to tak, kdyby se šlechtilo pouze z úplňkových tak je to celkem vysoký počet zvířat. Jednalo by se určitě o 1 000 kusů a více. A ne všichni mají k dispozici takové množství. Takhle stačí koupit nebo nachovat slepice a je vystaráno :)

Ať vás síla provází na všech cestách