Gotický příběh I–VI (7.10. - 13.10.2020)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/10/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pumpička

Pumpička Pilný autor

Nestihl jsem jsem včas poslední sklizeň..., přihlásil jsem se až ve 14:05..., šlo o 13 ks padátek, takže jsem bez dekorace. Co teď...?

maribeja tohle ocenil(a).
  2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Pumpička: jestli chceš hrát dál tak hraj, sbírej odměny a další dekorace,jedna dekorace nebude, tudíž řádek neúplný, nefunkční, čekat jestli někdy nebudou ve výprodeji nebo někdy v OD
    Edit: no vida, tak žádný problém jako jindy, dekoraci ještě můžeš získat viz příspěvky níže.
    Odvolávám co jsem napsal (já na odměny moc nekoukám).

Naposledy upraveno: 8/10/20
    Dave Lister, matlafous123 a maribeja tohle ocenili.
  3. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Pumpička, pokud jsi nestihl splnit úkol a nemáš dekoraci. Můžeš akci plnit dál a v dnešním úkolu získat dekoraci znovu.

EDIT: Opravena dostupnost dekorace.

Ať vás síla provází na všech cestách

4. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Pumpička - ak si nestihla v prvom dni dekorku,tá istá je ako odmena aj v dnešnej hre - 2/3,takže dnes môžeš získať ďalšiu dekorku,ale aj tú včerajšiu,len si pozri odmeny v úlohe.
    Aspoň tak to je v úlohe!

5. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

..mne vychádza, že z každej dekorácie môžme získať po 2 kusy..

6. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Pumpička je tam koukal jsem ted, tak si myslím že stonek bude i když jste dneska nesplnil.

7. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

[​IMG] hotovo
    za chvilku bude napestovane aj na dalsiu akciu a ide farma do normalu :);)

8. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

dobre teda, idem na to, keď ináč nedajúxD;)

9. irsko

irsko Aktivní autor

Dob: nezlob se, ale normální by mělo být schopen hrát hru bez toho, aniž by si o tom musel člověk zjišťovat kdekoli dodatečné infomace... (samozřejmě hledat pomoc, tipy, jak to udělat rychleji, efektivněji atd., ale nikoli zjišťovat základní postup hrou)

maribeja tohle ocenil(a).
  10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

irsko: vždyť ji můžeš hrát podle sebe, ale pokud chceš a stojíš o nějaké odměny tak je dobré se informovat (FAQ), na fórum trefíš jak je vidět a minuta k přečtení by ti mohla vyjít.
    Normálně máš uvedeno, že údaje se mohou změnit.

Za chvíli mizím, kytka bude v dostatečném množství, tak nebudu otravovat.

11. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

irsko, stýská se Ti po starých časech? Vlezeš na farmu, a ejhle na náměstí bagr? FaQ nepovažuji za dodatečné informace, tedy pokud si sázení mrkve snažím zpestřit nějakou akcí.

Danka, ovšem to by se to točilo, kdyby těch kytek chtěli tisíce, ale takto to bude rychlovka... takže až takový kauf to není:)

12. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Mne vychadza, ze dneska budu mit asi problem... zacit takhle v 18:27 akci a chtit jit spat v devet, kdyz jsem si musela do jedne do rana cist a zitra v osm rano uz mam sedet v zubarskem kresle v Praze... :eek::cry:

EDIT: Kor, kdyz po me KS haze takove skvosty! xD

13. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Noo, jsme na tom podobně matlafous123: rozpěstovávám teď, spát jdu tedy v deset, ale zítra špitál, což bude dóóst blbé na čas, já si snad poprvé potáhnu s sebou mimo dítěte ještě NTB :p...
    jo a kolo podráždím, až naházím maso a zeleninu na polévku .... beztak mi nic nepadne, včera jsem protočila asi 40 ZL a 2 x + 1 na kytky... teď to potřebuji a padne velké guano, už to vidím .... :cry:xD

davidson00 tohle ocenil(a).
  14. Pumpička

Pumpička Pilný autor

Díky za pomoc, už bych to málem vzdal. Znamená to ale, že musím akční kytku stihnout vypěstovat do pěti hodin ráno. Takže dobrou noc všem:)
    A zítra v práci asi taky vykvetu...

15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Druhé kolo hotové a zajtra čaká 3 kolo.Vytočil som 1 x bonus +1 na 6hodín to pomohlo;);).

16. ankajanko1

ankajanko1 Perspektivní autor

Prosím vás, z čoho by mala byť boubelatá bobule ?
    Už to mám :) U nás je to Glóbusová bobuľa

Skali a Peto121 tohle ocenili.
  17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

matlafousko, aby ti toho zubaře nezrušili, když to není akutní zákrok... Já můžu vesele pěstovat, první pidipole sklidím teď o půl dvanácté, další o půl čtvrté, a tak dál po čtyřech hodinách, protože už ráno do práce nemůžu, tak to bude na farmě akce za akcí na pohodu... :oops:

18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Sklizim za 6 min. a jdu padnout do mdlob... v 5 rano jsem zvedava, jak to dopadne.
    Y_n_O Pockej, pockej, vy mate zas v Praze nejaka jina pravidla, nez ve zbytku republiky nebo jsem uplne neco zaspala? o_O

Y_n_O tohle ocenil(a).
  19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já nejsem v Praze, to byl pokus o vtip, tady v Dřevákově zrušili kolegyni termín operace, na kterou čekala po prvním zrušení v dubnu od června...
    Naštěstí nová opatření nemají na farmu vliv, jen pozitivní, bude víc času 8):cry:

20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Dámy, chcete snad tím naznačit, že akce se nedá stihnou když si zuby nedám na noc do skleničky? Tím by jsi sis Matlo odpustila zítřejší návštěvu. A musím se zastat Ino, už jsem taky najela na systém receptů přes sms. Pohodlné...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.