Gotický příběh I–VI (7.10. - 13.10.2020)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/10/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

;) tak prva cast akcie hotova
    vdaka za safran ;)xDxDxD

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Taktéž jsem to spláchnul Šafránem.:)

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Taky jsem to chtěla odšafránovat, žel jsem zapomněla, že dva sloty mi zabírá chryzantéma, takže SH nikaj nič xD Nevadí, sice to bude stát víc SH, ale šafrán zraje na pidipolích, za čtyři hodiny snad také úkol odkliknu ;)

výpliv tohle ocenil(a).
  4. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

Tak 75% hotovo normálně se padátka zbláznila obrázek je je pro orientaci dobrý jsen ho vytiskl a mám u compu to stačí.

výpliv tohle ocenil(a).
  5. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ľudia,veď kľud!Končí to zajtra o 14:00!Kto by teraz sekal SH!?:music:

6. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Na splnění I. úkolu chybí 69 sítek na čaj, v pohodě bude dokončeno zítra ráno.
    Určitě mně tento způsob akce vyhovuje víc než plnění víkendových úkolů. A domnívám se, že i pěstovačka se dá zvládnout bez tlaku na peněženky nebo SH.
    Mějte se a ať se daří!!

7. jana563

jana563 Dozorce fóra

Obrázek dobrej.Nemusím nic přehrabovat.Vytiskla jsem si ho.

Kostejnesmrtelny333 a Dob tohle ocenili.
  8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Cibule zklamala, uvidíme ráno.:p:(

Kostejnesmrtelny333 tohle ocenil(a).
  9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já měla hortenzie a chybělo po první sklizni mi 100 sítek. Co je ale zajímavé, dopěstovávám pšenici a z každé sklizně mi vypadla 2 sítka. Stačí ještě 50x sklidit pšenici a bude hotovo :D

-migos-, dasa1143 a sovicka64 tohle ocenili.
  10. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

No Ja som vcera stepovala pred urgentom a pekne som vymrzla :((( ked som dosla domov tak som bola rada ze som sa vyhriala vo vani najedla a padla do postele,,,Az dnes som zistila ze je este jedna akcia takze bez pripravy no este je casu dost tak snad to zmaknem :) pekny podvecer prajem :)

Trepifajksl, hnojivo a milanvj tohle ocenili.
  11. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, obrázek super (jsem milovník tabulek a co jde, tak do nich nacpu) :) díky a soucítím s Vámi. Jára
    Jinak mám dnešní úkol hotový Jára

12. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Asi beze mě, přes den nemám šanci sklízet a sít a hlídat kam co a odkud co padá taky nestíhám.

hnojivo tohle ocenil(a).
  13. Marki23

Marki23 Pisálek fóra

Achjo, padátka vůbec nepadají těch 168 je nereálné, na tak krátkou dobu, tedy aspoň u mě,

anajavonuj a zelenamys tohle ocenili.
  14. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Chybí mi 121 kusů sítek. Ihned po sklizni zasazeny podzimní šípky. Očekávám, že zítra ráno sklidím potřebné množství a v klidu dodám. Však zítra začíná "pěstovací" část (navíc na jiné ploše), tak není kam spěchat.

Peto121 tohle ocenil(a).
  15. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Tak já asi za trest že jsem udělal předchozí akci tak mě padátka nepadli jen 80 :mad: tak snad to do zítra nějak vykuzlím abych těch 200 dal :( ještě že zítra ve 14 hod.budou jen plodiny a padátka nemusí být, bych se asik picnul už .

Katule008 tohle ocenil(a).
  16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No ono se podle meho nemusi delat vsechno, hlavni je dekorka - nebo se pletu?
    Takze v klidu tocim co chci a predpokladam ze v pohode bude splneno... akorat nezapomenout dat rano kytku do 14 hodiny na divokou, ne delsi...

maribeja a Peto121 tohle ocenili.
  17. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Tassadar11, nepleteš, pokud jdeš čistě po řádku v nebi, tak stačí vybrat dekoraci. Tedy udělat první stříbrný a ve druhém stříbrný a zlatý úkol. ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

18. hnojivo

hnojivo Aktivní autor

Zdravím všechny farmáře a farmářky :inlove:
    I kdybych zboural všechno a nasadil z čeho padají padátka, tak budu rád za polovinu denního úkolu :mad:
    Takže akcičku vynechám :(

maribeja tohle ocenil(a).
  19. raddre

raddre Baron fóra

první příběh hotov, kéž by i zbytek šel tak snadno

Naposledy upraveno: 7/10/20
  20. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

zase závislost na padátkách. Otrava, nepomáhá ani 5 JC a jeden na stromě

jirinasinova198 a fany2020 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.