Gotický příběh I–VI (7.10. - 13.10.2020)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/10/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

No já to mám až do odpoledne, když jsem začínala v jedenáct večer, ale musím to ukončit s řádkem, jinak se sama na sebe nasesouvám xD

astrid888, výpliv a matlafous123 tohle ocenili.
  2. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Tak akce "Včera, dnes a zítra" splněna. Až na padátka na Baha (fakt jsem nechtěla plýtvat SH a příště to jistě bude lepší), byla akcička pohodová v klidu a bez stresu. Moc se mi líbila. 8)

3. ell1956

ell1956 Komisař fóra

První úkol nesplněn, tak další nemusím, občas je prima vynechat.

fany2020 tohle ocenil(a).
  4. výpliv

výpliv Perspektivní autor

Také u mě s akcí veliká spokojenost. Dokončena po ranní sklizni a farma uvedena do běžného režimu.
    Přeji pěkný den a kdo ještě finišuje do cíle - ať se daří.

5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Muj 32 bitovy program na tvorbu grafiky neni evidentne kompatibilni s 64 bitovym casoprostorem neb jeho spusteni zpusobuje tezkou chybu v matrixu, projevujici se vypnutim vsech virtualnich i realnych prostoru na discich v dosahu -.-
    Nastesti jsem si na ranni sklizen vytocila za zelene +1 na 6 hod., takze to aspon dokopu bez SH.

6. Y_n_O

Na polici jsem našla bonus rostlinných výnosů, vyškrabala jsem nádrže s kapkama a vrtulkama, snad to vyjde. Ono těch devět hodin zpoždění je docela vidět, to jsou dvě sklizně, rozpěstováno na malá pole jsem měla ve dvě ráno, první celková sklizeň v šest... Snad to klapne, ještě půjdu obhlídnout parky s bednama, snad tam ještě nějaká vrtule bude xD V Ramakrámku už mám vykoupeno.

7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zdravím, který první v dílu 6 nebo úplně první v 1 got. úkolu? Pokud ti nějaká dekorace utekla, dala se získat v dalším, každá celkem 2x.
    Kdo napěstuje na stonek v 6 může získat dekorace v OD pokud půjdou posílat, mám je taky 2x. na začátku akce mě to taky zmátlo, ale odvolal jsem :D.

Ráno hotovo, ještě pár akční chybí do celého úkolu tak jsem zbytek 47 ks zasadil do odpoledne vyrost

Y_n_O
    : mrkni i do družstva na úkoly, já tam mám vždy rezervu v nesplněných i na SH a SK.

Naposledy upraveno: 13/10/20
  8. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Tiež nestíham :D tak to pre istotu pokropím SH, ale už som s nimi na suchu :/ prvýkrát od doby čo som sa vrátil, takže s nadchádzajúcimi akciami mám asi po chlebe :D

sovicka64, matlafous123 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  9. vlčice1977

vlčice1977 Perspektivní autor

Tak hlásím také splněno, jestli někomu chybí dekorace, pošlete holoubka, při OD ráda přepošlu. Poslední část mě stála 300 SH, 170 vrtulí a něco obyč. hnojiva.
    P.S. Právě jsem odklikala něco beden a ony na mě vypadly 2 neonový výběhy - myš a kachna, no ještě teď jsem v tranzu.
    Všem přeji úspěšné dokončení :)

10. Y_n_O

Hafánku Pitrýskovej, dík za radu, já to kolem družstva obcházím pěkně zdaleka, ale teď jsem se tam stavila, odevzdala desátky, vyzvedla vrtule a mám splněno, takže můžu jít na čtyři hodiny umřít do pelechu :)

11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Jupiii, i flakaci maji hotovo! Hodnotim (jako ve skole): 1*.
    Akcni kytky mi sice davaly zabrat (ty holt potrebuji cas nebo SH), padatka na ctvrt plynu, odmeny vc. radku pekne + pridam RT pochvalu za dekorky a moznost je ziskat po dobu dvou dnu, cimz se stala celotydenni akce splnitelnou i pro mene zdatne :)

12. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Gotický příběh dočten úspěšně do konce. Sice mě to mojí chybou stálo pár stovek SH na padátka, ale to se rychle doplní. Kolo štěstí se opět nepochlapilo, ale tentokrát šlo napěstovat rostlinky v pohodě. Stonek potěšil.

13. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Akci jsem talé dokončila :music:.A stonek je super :D.

14. Learka

Learka Vycházející hvězda fóra

Akce zdárně ukončená,stálo to několik stovek SH několik nočních vstávání ke sklizním ( což už jsem hezkých pár let neudělala ani když byla ta honička na florentovník to jsem si dala pauzičku bo jsem věděla,že to nedám celé a byla bych akorát zbytečně co ***) Akci jsem dělala protože to byla gotika a to se prostě muselo ;)
    Teď se kouknu na zítřejší akce a uvidím co dál. Hezký den a fajn hru.

dinoalesi tohle ocenil(a).
  15. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak hotovo...
    Dekorky 2x... takže komu bude chybět některá, při OaD jsou k dispozici ;)

dinoalesi, Pitrýsek47 a astrid888 tohle ocenili.
  16. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte.
    Práve som zistila, že mi chýba dekorácia Hrozné nočné mory / Hrůzy z nočních můr.
    Nespomínam si, kde som urobila chybu... že by som to prehliadla úlohu, alebo nedodala dosť akciových plodín?
    toto sa mi ešte nestalo.
    Tssss...musím sa nad sebou zamyslieť :p
    Takže nič, teraz sa už môžem spoliehať len na OD.

17. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ráno keď som dokončil položil som z akcie tajnáše a vyrašili na povrch samé vykopávky.Preto nerád hrám na náhody:(:(.

18. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

astrid888 - máš ju u mňa! (dúfam pôjde poslať)

dinoalesi, matlafous123 a astrid888 tohle ocenili.
  19. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Peťko, si zlatý a ja som úplne zabudla, že mám obe a mala som ich na novej ploche :D skleróza :cry:xD

20. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Protože akce je hotová - astrid888 při OaD se ozvi - pošlu Ti ji!!

dinoalesi, matlafous123 a astrid888 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.