Gotický příběh I–VI (7.10. - 13.10.2020)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/10/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

No jo to máš těžký, všichni odpočívají po obědě a soustředí se na hru. Na pokec není čas. Rozpěstováno:p;)

2. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Peto121 dík, ale všimla jsem si až teď... :sleepy: Dekorky snad nějak zvládnu.

3. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Posledný deň, tak nech už to skončí. :)

bouska.147 tohle ocenil(a).
  4. bouska.147

bouska.147 Pisálek fóra

• Nepoužívej tlačítko "odpovědět" (odpověď s citací), pokud reaguješ na příspěvek bezprostředně nad tvým. Začni psát do nového příspěvku a dotyčného jen oslov. Děkuji Skali
    tronaldo55

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

***odstraněna zbytečná citace předchozího příspěvku

Naposledy upraveno moderátorem: 12/10/20
    tronaldo55 tohle ocenil(a).
  5. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Peto, a divíš se? Dáš si do podpisu smrťáka a pak si stěžuješ, že je to jak na funuse? Prozatím tu čestnou funkci při halloweenu zastával ku spokojenosti babako, ale už se asi odebírá na odpočinek. Slovy klasika Járy da Cimrmana, přijde nový sekáč, mladej.... ten se nezakecá. :)

Naposledy upraveno: 12/10/20
  6. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

GordonSargent - až taká hrôza to asi nie je (ten môj podpis),astrid sa snažila,no a avatar som si dohodil sám. K veci,rozpestované je,len to rýchlo napestovať a zajtra sa pripraviť na Bubu Ingrid a Nočný let.Aj keď,asi to bude aj na desivke a tam sa pripraviť dopredu nedá.

Edit: apropo,kto sa odoberá na odpočinok...?Už mám nabrúsenú!

7. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Zajtra to uvidíme čo náš čaká. Každopádne dúfam, že sa dnes stihne napestovať nech to môžem zase dať do normálnu. divošku potrebujem na pestovanie.

maribeja tohle ocenil(a).
  8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som sa dnes zasekol.Ešte nemám rozpestované,lebo som mal poobednú siestu.Ale aj s omeškaním dá sa to v pohode zmáknuť.SH + vrtuľky míňať nebudem to už nechám na lepšiu akciu.

maribeja, matlafous123 a danielka0000 tohle ocenili.
  9. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Já jsem měla ve stodole od včerejška 1818 kusů grimoáru a narychlo jsem je naházela do úkolu a najednou jsou všechny pryč a nemám ani jeden kus a žádný úkol není splněn, jak je to možné, to opravdu pak nestojí ani za tu námahu něco dělat, je to velké zklamání.

10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

fany2020 - ahoj, včera jsme měli ale jinou akční než dneska. Včera to byl Keř gotického románu a dnes máme Keř grimoáru - a semínka jme obdrželi až dnes ve 14:00. ;)
    PS: ty včerejší rostlinky (keř gotického románu) máš určitě ve stodole)

maribeja, Pitrýsek47 a fany2020 tohle ocenili.
  11. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Děkuji Skali už to vím, tak jsem tam tím pádem naházela těch 10 sazenic a tudíž nemám nic a ani už nic začínat nebudu, neb jsem už zasela dlouhodobky.

Naposledy upraveno: 13/10/20
    maribeja tohle ocenil(a).
  12. Skali

fany2020 - tak do pěti hodin ti systém přidělí další semínka. Pokud se na dnešní úkol vyprdneš, nezískáš stonek - není to škoda, když na tom už pět dní pracuješ ? ;)

13. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Skali , já nemám ani ty předchozí dekorace, protože jsem měla málo padátek, tak mi to nemůže zas tak moc vadit.

maribeja a -Jara05- tohle ocenili.
  14. Skali

fany2020 - aha, tak to potom chápu. Tak třeba bude příště líp :)
    PS: Nechci tě přemlouvat, ale dekorky má spousta hráčů dvakrát, takže pokud půjdou při O/D posílat, určitě bychom to nějak do kupy dali...
    (já vím, jsem někdy horší než čtvrtodenní zimnice xD)

15. raddre

raddre Baron fóra

podařilo se mi neuvěřitelné hotovo skoro na jeden zátah, za celou dobu mi nepadl žádný bomus, dnes jsem musela uvolnit zelené a padlo hned několik +1, takže jsem bez lítosti použila SH, normálně mám na 6ti denní úkol vyčleněno 1000ks SH, celá gotická akce mně nepřišla ani na 500ks, byla sice nezáživná, ale odměny byly celkem dobré a k tomu ještě výživný stonek, takže za mně 1*

16. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Ještě jedna sklizeň a bude hotovo. Tentokráte padátka ani pěstování kytek nebyl žádný problém, i bez bonusů či podpory SH (kromě rozpěstování) šlo vše hladce. Škoda, že někteří na tom tak dobře nebyli, akci hodnotím též na 1*.
    Krásný večer všem.

17. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ráno pozbieram poslednú várku,všetko tam nahádžem a budem mať hotovo aj ja;);).

dinoalesi a matlafous123 tohle ocenili.
  18. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Tak finíto, obvykle mám tyhle jednodenky ráda, ale tentokrát mě to nějak nebavilo. Ovšem i tak musím hodnotit kladně,.... celkem lehce splnitelné, nebylo třeba ani šahat moc do zásob, takže suma sumárum dobrý :)

Learka, matlafous123 a Peto121 tohle ocenili.
  19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak já jsem právě rozpěstovala, naštěstí nechtějí kytek moc, tak to snad do zítřejšího odchodu z domu zvládnu. :) Ještě zkusím poškádlit ten rezavej vehikl, třeba se slituje 8)

EDIT: tož nic, nějaká žlutá střihárna, vánoční cukroví a podobné nezbytnosti. Tak tady musím čučet, než napěstuju. Ještě že na brigádě počítá počítač a ne já, to bysem prodělala aj gatě, když se nevyspím :D

Naposledy upraveno: 12/10/20
    -Kuteno-, dinoalesi a matlafous123 tohle ocenili.
  20. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

tak hotovo nemůžu spát tak jsem toho využila a sklidila a naplnila stonek a mám klid;)

Y_n_O tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.