Gólová horečka (21.8. - 3.9.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 20/8/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Ahojte, tak já už to taky definitívně zapíchla s tímto stavem [​IMG] Už jsem se s tím jen tak loudala na Baha a jsem ráda, že to dnes končí. Vím, že tady budu jedna z mála, ale mě ten fotbal fakt nic neříká :pxD

kocieva, moc děkuji za tvá krásná slova, vážím si toho :inlove:
    Prepperka, jsem ráda, pokud ti to k něčemu bylo ;)

2. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Fotbálek mne bavil a vylepšení mi přišlo zajímavé :) Hrála jsem už jen s Borstyho bandou kvůli florenům :music:
    P.S. Za poslední pumpičku jsem na úroveň 1 upgradovala míč u Borstyho, zmačkla získat a dostala jsem Bednu s bonusy :inlove:

3. kocieva

kocieva Veterán fóra

Když jsme u toho fotbalu, mám jednu milou vzpomínku (myslím, že to bylo mistrovství světa?, nevím rok, na Farmeramě šel současně fotbal a mi jsme si za floreny mohli nakoupit vlaječky států, o kterých si myslíme, že šampionát vyhrají a ty dekorky po skončení a podle výsledků poskytovaly nějaký bonus.
    Já jsem tipovala Brazílii a každý den mám 2 lístky na kolo "ne"štěstí.
    Kolega Šimon Francii a vyhrál, jeho vlaječka každý den dává jedno SK.

https://prnt.sc/pITu1iumzSBd

4. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Zelená je tráva, fotbal to je hra a ten míč kulatý věc je záludná....
    Před chvílí jsem odehrála poslední zápasy. A podařilo se mi získat dekorace a všechny upgrady od všech týmů. Což jsem ani nečekala. Minihra se mi líbila, ale množství akčního kvítí a padátek vůbec. Zdá se mi, že RT tlačí víc a víc na pilu...
    PS: Nešlo by pro příště udělat tlačítko i na výběr počtu odměn - pro zisk 1 sk jsou to tři kliky. Uf.

5. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    poctivo som celé dva týždne hrala futbal, hlavne kvôli pikolkám a debnám s bonusom II:D

tak zajtra pri novej akcii;)

6. lacrima

lacrima Titán fóra

Fotbalové týmy odjely domů a tak se musíme rozloučit . ;)
    Obchod vyzobán, zůstalo asi cca 20 parémů deluxe a 1 neonka.

Bylo to super [​IMG]tak zase přijeďte.