Gólová horečka (21.8. - 3.9.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 20/8/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Ahojte, tak já už to taky definitívně zapíchla s tímto stavem [​IMG] Už jsem se s tím jen tak loudala na Baha a jsem ráda, že to dnes končí. Vím, že tady budu jedna z mála, ale mě ten fotbal fakt nic neříká :pxD

kocieva, moc děkuji za tvá krásná slova, vážím si toho :inlove:
    Prepperka, jsem ráda, pokud ti to k něčemu bylo ;)

2. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Ahoj. Fotbálek mne bavil a vylepšení mi přišlo zajímavé :) Hrála jsem už jen s Borstyho bandou kvůli florenům :music:
    P.S. Za poslední pumpičku jsem na úroveň 1 upgradovala míč u Borstyho, zmačkla získat a dostala jsem Bednu s bonusy :inlove:

3. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Když jsme u toho fotbalu, mám jednu milou vzpomínku (myslím, že to bylo mistrovství světa?, nevím rok, na Farmeramě šel současně fotbal a mi jsme si za floreny mohli nakoupit vlaječky států, o kterých si myslíme, že šampionát vyhrají a ty dekorky po skončení a podle výsledků poskytovaly nějaký bonus.
    Já jsem tipovala Brazílii a každý den mám 2 lístky na kolo "ne"štěstí.
    Kolega Šimon Francii a vyhrál, jeho vlaječka každý den dává jedno SK.

https://prnt.sc/pITu1iumzSBd

4. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Zelená je tráva, fotbal to je hra a ten míč kulatý věc je záludná....
    Před chvílí jsem odehrála poslední zápasy. A podařilo se mi získat dekorace a všechny upgrady od všech týmů. Což jsem ani nečekala. Minihra se mi líbila, ale množství akčního kvítí a padátek vůbec. Zdá se mi, že RT tlačí víc a víc na pilu...
    PS: Nešlo by pro příště udělat tlačítko i na výběr počtu odměn - pro zisk 1 sk jsou to tři kliky. Uf.

5. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    poctivo som celé dva týždne hrala futbal, hlavne kvôli pikolkám a debnám s bonusom II:D

tak zajtra pri novej akcii;)

6. lacrima

lacrima Ikona fóra

Fotbalové týmy odjely domů a tak se musíme rozloučit . ;)
    Obchod vyzobán, zůstalo asi cca 20 parémů deluxe a 1 neonka.

Bylo to super [​IMG]tak zase přijeďte.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.