Frappé olé! (29.1. - 3.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. satelit

satelit Hvězda fóra

Jj rozpis je shodný z nápovědou,když chci všechny mince,musím jet tak jak říká nápověda.(aspoň si to myslím).Kdo by nebral všechny mince když tam už nic jiného není jako v minulé akci.Každopádně díky makak-magot za snahu.;)

2. makak-magot

makak-magot Stará škola

satelit: Snaha byla, co se dá dělat :) Ale třeba já všechny mince neberu - občas se mi to nevyplatí, vezmu to radši zkratkou a ušetřím trubky na další level. Třeba ve 4. levelu vynechávám těch 5 "hnědých" mincí, čímž ušetřím 2 zahnuté trubky.

3. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Já jsem ráda za tvůj rozpis jedu hezky podle něj. DÍKY:);)

Helena1313 tohle ocenil(a).
  4. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj farmáři. S akcí nemám problém, postupuju vzhledem k času dobře. Budu mít stonek a jinak z odměn různé toho moc není, co bych chtěla. Takže těch mincí nepotřebuju tolik, začnu pěstovat do stodoly plodiny co jsem dala do minulé akce a plně se věnovat akci na hřbitově. Jen bych se chtěla zeptat, co se děje, že se prodávají za horentní sumy produkty, třeba krabice nebo guano. Já jsem nenašla že by byla nějaká akce, nebo jsem něco prošvihla? Od vánoc je práce na farmě na plný úvazek, tak to nějak nestíham:D

maribeja a Helena1313 tohle ocenili.
  5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

tykadlo - jsou nové úkoly v družstvu nad lvl 95 a to to ubývá xD

Tak vyžehleno a akce můžou začít naplno :p ale byla to fuška

6. Paradoxon

Paradoxon Pisálek fóra

Neviem ako robíte tie akcie.Mne sa podarilo zatiaľ ledva 4. lvl poskladať. :( Žiadne klúče.

maribeja a jirka2000 tohle ocenili.
  7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

tykadlo tohle ocenil(a).
  8. Baroland

Baroland Ikona fóra

Co to je za kulišárnu ?? Další vylepšení od RT ?? Až nakoupím vše na stonek,zjistím,že je změna a já jednu nemám v inventáři.Ať se jdou vycpat.:mad:

Naposledy upraveno: 1/2/18
    maribeja tohle ocenil(a).
  9. libakos

libakos Polobůh fóra

Já tam mám na stonku 2x mráz v hlavě a1x pojízdný bar.Ten mráz v hlavě má asi někdo v RT, už to není jinak možné po těch kopancích>:(

milostivas a malanek70 tohle ocenili.
  10. Bo-bo

Bo-bo Rádoby autor

Na této farmě 3 různé dekorky na stonku,tady v pořádku,zatímxD

11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Stonek je doma, dvě malý SK taky, ještě drobet mincí na poslední SK a PL, ostatní odměny tam můžou zůstat :p

evainfo, milostivas a tydýtková tohle ocenili.
  12. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, stonek stonkuje už od půlnoci, začala jsem druhé kolo, chtěla bych SK, PL a oranžový chlívek s výrobnou, po příští sklizni by to mohlo vyjít, je dost akční a na padátka použiji kaštánky, je dobře že v druhém kole je potrubí postaveno jak jsme si to postavili v kole prvním,

13. Trdlýsek

Trdlýsek Pisálek fóra

Take mam dve stejne dekorky dat do stonku, ted otazka co mam teda vzit? Tu stejnou druhou a nebo jinou dle popisu u akce??
    Mám 2x kleopatřinu koupel a 1x mráz v hlavě. . . Takže RT co s tím????

Naposledy upraveno: 1/2/18
    maribeja, tydýtková a Xenie6161 tohle ocenili.
  14. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Naštěstí stonek neberu :-D
    Vzala jsem si ale rysa a výrobnu, teď ještě vyberu SK a končím.
    Trdlýsek: Vzala bych dekorku podle popisu akce, však oni to dají do pořádku !

maribeja a Xenie6161 tohle ocenili.
  15. Trdlýsek

Trdlýsek Pisálek fóra

Tydýtková - koukla jsem na to znovu, dekorka jedna byla na 1x2 umístěna na 2x2 a po smazání a znovu nandání do stonku je vše správně. ;)

tydýtková a Xenie6161 tohle ocenili.
  16. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Tak nevím jak vám, ale na mojí farmě opět řádné přitáhli vypadávátka. Takže opět otrava. Už je toho, co si mohu zakoupit, příliš proti tomu, jak to získat. Přeji všem ať se daří a hezkou hru.

17. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Mám hotovo 9 plánů. Za pár hodin sklízím dlóóóóóuhý kytky kvůli padátkům. Z největší pravděpodobností tedy stihnu akci podle naplánovaného času. Mám o víkendu nějaké povinnosti které mi nedávají moc prostoru na farmaření.
    Budu pokračovat i dalšímy plány abych si z akčního obchůdky vybral ještě nějaké dobrotky.

maribeja, milostivas a sisinka tohle ocenili.
  18. Jitule17101959

Jitule17101959 Pisálek fóra

Skali - díky, ale pomohlo až odstranění dekorací z nedokončeného řádku. Jitule

Skali tohle ocenil(a).
  19. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Jupí, už mám hotovou 6.
    Takže ještě... 7, 8, 9 a 10.

Má 430 mincí... tak čekám, až budu mít dostatek (690) a budu moct koupit větev se 3 dekoracemi.
    Ještě mám slinu na oranžový upgrade Rysa a Továrny na bonbony... I když, určitě by se mi hodily Farmářské mince ;)

maribeja, evainfo a Xenie6161 tohle ocenili.
  20. libakos

libakos Polobůh fóra

Děkuji,také jsem vyndala dekorky a řádek se dal do pořádku:)

milostivas tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.