Frappé olé! (29.1. - 3.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. adajar77

adajar77 Zelenáč fóra

"začít znovu" také chvilku nešlo potom se texy vše smázlo ...znovu jsem potrubí sestavil a když jsem chtěl spustit mléko, ikona na spuštění není aktivní :oops:

2. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Skali tohle ocenil(a).
  3. adajar77

adajar77 Zelenáč fóra

no...bingoo trubky ....10 kol jedu normálně a když to spustím znovu... otočil se mi asi mozek :p ...díky za nastartování;)

4. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

stonek z frappé stonkuje

Zoufálkov, satelit a Xenie6161 tohle ocenili.
  5. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Trochu se začínám bát, že nestihnu tu poslední dekoraci za 210 penízků, protože mi chybí 148 klíčů, byla by to škoda, akce se mi líbí.

6. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Chystám se co nejrychleji zaútočit rysem na šneka a lva v družstvu,
    proto jsem si nevybral stonek, ale or. rysa i s jeho or. lízátkárnou.
    :D

7. stěby

stěby Hvězda fóra

Mám hotovo, stonková bedna na úvod vydala 20 000 BZ. Děkuji :). Jedu dál, ještě bych toho pár chtěl ;).

krakoramaja tohle ocenil(a).
  8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jedu 8. kolo, třeba to stihnu, i když už není úplněk.

9. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

já dát bambus na pohopole a karafiáta noc, sklidím 1 denně. Náhodné číslo mi z tohoto asi dá víc padátek, ale kde mám akční?

10. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

zvoneček - aha, nenapsala jsem to srozumitelně. Takže: na noc pohopole s bambusem pohnojené SH (superhnojivem), ve skleníku vyšlechtěné karafiáty na 1x1 s vodou za použití čas zkracujícího řádku ve stonku, případně použité produkty od alchymisty rovněž zkracující čas, anebo namíchané zkrácení květin v mixéru u spa bahami. Karafiát je hotový za 11 hod a něco. S hnojem ještě dříve. Akční pěstuji na 1x1 s MJS a vodou na plných plochách, to je cca 580 políček. Legenda 30/30.

bursuk59 tohle ocenil(a).
  11. Paradoxon

Paradoxon Pisálek fóra

Ja asi stonek + dekorky nestihnem a tak sa chcem opýtať či sa oplatí zobrať stonek bez všetkých dekoriek alebo radšej to utratiť na niečo iné.

12. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Paradoxon, pokud se dají dekorace do stonku získat vícekrát, tak se dá i předpokládat, že se budou dát měnit. Většinou se vybere stonek, třeba i s jednou chybějící dekoraci a pak při OD si ji pokusit získat. Dost často pomáhají sousedé,kteří mají splněno a za zbylé mince dekoraci vyzvednou a přepošlou. A nejenom sousedi, nabídky bývají i v diskuzi. Ale je to sázka na nejistotu, pokud se dekorace do stonku "mění" tak to bývá většinou hodně drahé:)

babako, DANKA722 a bursuk59 tohle ocenili.
  13. papulice

papulice Veterán fóra

tak snad ráno dodělám stonek,je toho nějak moc,potřebuji dopěstovat nějaké rostliny co se dodávali,ve stodole průvan a trochu obnovit síly...:(

bursuk59 tohle ocenil(a).
  14. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

oooo já hlava dubová,skopová..já si koupila omylem dvě stejné dekorky, takže stonek půjde asi mimo mne:cry::(

15. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

stonek hotov uf...

krakoramaja a .mama789. tohle ocenili.
  16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Stonku mám od večera komplet zoberiem ešte SK a basta fidli.Tajné -tie lištovky si môžu nechať lebo iné nedostanem ako vždy.Už sadím čo mi treba do stodoly do ďalšej akcie aspoň čo to napestujem.

Naposledy upraveno: 3/2/18
    DANKA722 tohle ocenil(a).
  17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak tuto akci zřejmě do konce nedotáhnu xD Mám postavené potrubí pro sedmý lvl, ale nejsou klíče na kolínka, rovný spojovací materiál mám připravený... floreny jsem včera vyhodila do luftu za hřbitovní strom, který jsem od toho podomního obchodníka stejně nezískala, rači sem měla koupit chybějící nářadí... njn, je to tak: kdo chce víc - nemá nic 8) snad to do uzávěrky napadá, ještě dozrávají dlouhodobky a stromy, potom budu točit něco krátkého, to by mohlo klapnout :oops:

GordonSargent a krakoramaja tohle ocenili.
  18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já stará lama nesežvýkatelná, se furt kochala, jak bude do poledne hotovo - a najednou čumím, že nemám prostřední dekorku. Takže znova a honitba.....:eek:

Y_n_O a satelit tohle ocenili.
  19. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Já měla hotovo už včera ráno. Druhé kolo už nejedu. Nasadila jsem zvířátka do úkolů a výrobny. Hnůj se bude hodit na rychlení na hřbitově. ;)

satelit tohle ocenil(a).
  20. papulice

papulice Veterán fóra

uff stonek stonkuje a můžu se plně věnovat dalšímu,všem co finišují,držím palce...

sisinka a satelit tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.