Frappé olé (2.5. - 8.5.) / Diskuze

Discussion in 'Archiv - Diskuze k akcím' started by Hlásná trouba, May 1, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ]atlas[

]atlas[ Pisálek fóra

je možné aby som zobral všetky plochy akčnej rastliny a nepadol mi žiaden francúzsky kľúč?

Honzulka05 and scorpius50 like this.
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

]atlas[ - ahoj, je to velmi nepravděpodobné. Koukal jsi do prostřední výsuvné lišty ?

atlas.png

Honzulka05 and scorpius50 like this.
  3. jana563

jana563 Dozorce fóra

Stonek stonkuje a a ještě jsem dala mrkvovku a nálepku a 40 superhnojiva.Víc nepotřebuji.Jsem spokojená.

4. satelit

satelit Hvězda fóra

;) Hotovo - hlavní odměna doma - mlíkuju dál ;)

Hodnocení: 8)8)8):sleepy::sleepy: (3/5 - neurazí ale nenadchne / nenáročná pěstovačka)​

5. Broskyňa.

Broskyňa. Perspektivní autor

Už mi to stonkuje od obeda ale ešte niečo podojím :)

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Brej večír, řádek řádí a jedeme dál, i když jen na půl plynu, došly mi kapky... a to jsem měla 8 ks z jednoho pidipole, díky bonusu 100% na 24 hodin a dvakrát +1 na šest... Nu což, není každý den posvícení, i tak to pomohlo A těch sto procent mám do zítřejšího podvečera, tak snad podloudně sklidím i v pracprocesu :)
    Tak ať se zadaří i dalším, ať nemám kousek toho pokakanýho štěstíčka jen já ;)

Last edited: May 6, 2019
  7. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

štiko snažím se jak můžu,ale s mými aktivitami dopoledne a odpoledne (hlavně pondělí a čtvrtek) na farmu moc čas nemám

evainfo, Štika and marketka47 like this.
  8. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Pitrýsku, moje řeč k čemu mít všechny dekorace,když by je stejně nakonec nemělo pro těch pár mincí co chtějí za stonek kam dát ?

A když se nepodaří řádek při OD doplnit, zase až tak moc se nestane... zůstane na chvostu, taky občas zajdu zkontrolovat nebe, jestli jsem zase něco neprošvihla. ;)

9. zimní

zimní Pisálek fóra

Také jsem si naivně myslela, že když položím potrubí ve všech 10ti úrovních, budu mít dostatek mincí na zakoupení nálepky, stonku a dekorací do něho. Dva dny před koncem akce zjišťuji, že to tak není. Tak nevím, jestli to s odřeným hřbetem do konce akce zvládnu. Dávám vodu, marmošku, ale taky nesedím jen u počítače, tak občas nějaká sklizeň vypadne. Blahopřeji všem, kteří již mají řádek ve stonku funkční!

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Netopýrku: Jop, jak je stonek za cinkací měnu, kupovat... však ty dekorky jsou taky nekonečně kupovací, plochy na dekorky nejsou nafukovací, on to někdo pustí do oběhu xD

zimní: doporučuji číst návody od spolufarmářů, tam je počet kytek, padátek, her... alespoň těch minimálních na zisk dekorací a řádku do stonku. Jinak to každý skládá podle svého a spočítat se to fakt nedá...

Honzulka05, radyn.m and GordonSargent like this.
  11. dedek1947CSA

dedek1947CSA Stará škola

ještě 2x sklidím a budu mít dokončené 3 kolo

12. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Honzulka05: nic si z toho nedělej, též kupuju stonek zpravidla jako první. Nikdy nevíš, a náhoda při OaD Ti scházející dekorku někdy může přinést. Ovšem "prošvihnutý" stonek už těžko ;).
    Za chvíli mi semele mlýn, a dokončím druhé kolo. Asi snad opravdu nějaké lupeny vyzobu. A tajemničky mi hezky přibývají :)

13. Tygřice1970

Tygřice1970 Stálice fóra

ahoj, tak já včera konečně dopěstovala na komplet stonek, s radostí šla koupit dekorace a omylem jsem koupila 2 x Jsi tím, co piješ.
    Tak jsem si zanadávala a pěstuji dál na chybějící dekorku. kdo nebude stíhat, tak si tuto dekorku neberte a napište mi a ráda jí při OD pošlu.

14. so.nj.a

so.nj.a Pisálek fóra

Ahoj,taky jsem omylem koupila 2x Kočičí zloděj.Daruji ji někomu komu bude chybět.

evainfo, Honzulka05 and Pitrýsek47 like this.
  15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Sonja a tygřice honzulka shání dekorky

16. herda21

herda21 Expert fóra

Tak jo, je to k nevíře, ale rovněž mám hotovo. Bez honičky - jela jsem s cílem vyzobu, co se mi hodí a podle toho jsem si nastavený plán potrubí i upravovala. Nu a povedl se funkční stoneček. Zužitkuji ještě další zásoby a do zítřejšího dne jistě ještě něco získám :)) Hezký den a pohodové "farmaření" všem farmářům. :)

17. papulice

papulice Hrabě fóra

ahoj tak já ráno také dodělala,stonek je v nebi a dává bodíky,ještě něco vyzobnu,celkem pohodová akce..

evainfo and Honzulka05 like this.
  18. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Tak a konec! Protočil jsem to celé tuším že 3x a dál se hodlám aspoň chvíli věnovat pěstování expertních plodin...
    Hodnocení akce: 2 (+ 7 hodinovka a celkem slušné vyskakování akčních padátek, - systém by si mohl pamatovat nastavení potrubí použité při první otočce)
    Všem přeji minimálně dosažení řádku i všech dekorek.

19. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

evi ještě něco stihnu,na druhou stranu jsem rád že jsem si trochu snížil zásoby SH,určitě nějakou dekorku koupím

evoku57 and jindrasofr like this.
  20. tepui

tepui Mistr fóra

Zdravím,
    akce hotova den před vypršením :).
    Přeji všem krásný zítřejší volný den.Doufám že bude Sluníčkový.

Thread Status:
Not open for further replies.