Fotosafari / Diskuze (29.11. - 5.12. )

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 28/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Také se plížím pomalu kupředu, času dost.
    24 super foťáků leží ve stodole a odevzdáno 133 akční. Jedu na 364 pidipolíčkách.

Edit:
    Baroland:

Jaké skuhrání, já si právě lebedím, jedu bez honičky a pěkně se sunu pomalu vpřed.
    :D:D:D
    Nemám SH ze stromů, tak si ho šetřím a tahle akce bude, podle mne, docela na pohodu a zvládnutelná i bez investic a stovek SH.
    Jediný problém vidím v závěrečném NEZAPOMENUTÍ doručování fotek turistům.
    xDxDxDxDxD

Naposledy upraveno: 30/11/18
  2. Baroland

Baroland Ikona fóra

Co tady skuhráte ? Akce ani nezačala a každý už máte jeden úkol splněnej. Do konce zbývá 125hod, to se chcete celou nedělu štourat v nose ?
    o_OJá jsem taky chtěl sklidit ještě v 21:30,ale zalomil jsem to a když jsem se zbudil a zjistil,že jsou dvě,tak se na celé zklízení vyprd a jen se otočil na druhej bok.
    xD

3. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Předpokládám, že to splním celé, protože na urychlování pořizování snímků o 1 hodinu není třeba Vysoce kvalitní fotoaparát (mlýnský produkt), ale jen 1 obyčejný Fotoaparát (padátko). A vzhledem k tomu, že obyčejných Fotoaparátů mám momentálně 741/700, neviděl bych to u sebe zas až tak pesimisticky.
    Momentální stav (8:40):
    Kinofilmový květ ... 4460 (44,6%)
    Fotoaparát ........... 741 (105,8%) => k dispozici 41 urychlení o 1 hodinu
    Objektiv ............... 452 (75,3%)

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Řekl bych,že obtížnost akce je vyšší než střední.
    akční 4982 ks, fotoaparát 665 ks a objektiv 382 ks.
    To znamená,že dneska s největší pravděpodobností ještě první část nesplním a zítra mně bude zbejvat na dokončení akce nějakejch 100 hodin a potřeboval bych 180 hod.Čili zase do zblbnutí pěstovat akční,abych se dohrabal ke konci.Tak nevím jestli se mně dotoho chce.o_O
    jan.svatek Aha ,tak to sem blbě pochopil.Beru zpět.Tak to fakt bude brnkačka.:)

Honzulka05, myš59 a tomaskomiska tohle ocenili.
  5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký dník všem :) taky už stoneček nachystaný a do posledního úkolu chybí ještě 11 kvalitních foťáků. Před odchodem do práce to asi už nestihnu, tak večer

:p [​IMG]

6. Veselá.99

Veselá.99 Vycházející hvězda fóra

Ještě 16 kvalitních foťáků, 53 objektivů a 2523 akční a končím, jdu fotit .... ale ve 14:00 zase rozběhnout na hlavní farmě, to abych se nenudila, kašlu na to, večer mě čeká tančírna a zítra uvidíme.... :-D

7. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Ahojte,tak na moju smolu som tuto akciu prehliadlam,tak Baha uple nepripravena,rozpestuvam az teraz :cry:

8. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Odevzdáno 300 fotoaparátů, 200 objektivů a 40 vysoce kvalitních fotoaparátů, zbývá tedy poslední "plusko" na dodání akční plodiny. Na to napěstováno 1.388 rostlinek.
    Pak ta druhá část, ale když na urychlení jde použít pouze obyčejný fotoaparát, tak to také nevypadá na žádný problém. Už teď mám fotoaparátů navíc 251 ks a ty kvalitní jsou už v úkole dodaný..... Jde to dobře, a to jsem to včera několikráte "pohnojila", nejdřív jsem sklidila jen jednu plochu, pak jsem jen jednu plochu pohnojila a druhou ne ...
    [​IMG][​IMG][​IMG]

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Já jedu volně bez SH, to bylo jen na rozpěstování, sice mi akce bude trvat déle, ale určitě se zadaří splnit včas, zatím jen melu kvalitní foťáky, chybí jich už tuším jen 6, to bude ze sklizně ve 13 hodin, pak přijde na řadu už jen 4 tis. plodin a hlavně ať padaj padátka, těch chybí ještě dost. Počítám, že základní část bude hotová zítra a pak už jen fota
    o_O;):music:

10. myš59

myš59 Vévoda fóra

Stonek doma ,ještě třeba umlít 18 v.k.fotáků a pak už jen dopěstovat akční;),jen aby to dopadalo,mám 181 fotáků,31 objektivů...

11. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Momentální stav (12:40):
    Kinofilmový květ ... 5588 (55,88%)
    Fotoaparát ........... 794 (113,4%) - k dispozici 94 urychlení o 1 hodinu
    Objektiv ............... 486 (81,0%)
    Zdá se, že by to mohlo být během zítřka v cajku (pro zkrácení 30 x 6 hodinového čekání na nulu je potřeba 180 fotoaparátů, jsem v tomto ohledu za polovinou, objektivy jsou rovněž v počtu řekněme "nadějném").

12. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, potřebuji prověřit, zda-li počítám dobře?
    Pokud chci zkrátit každou upomínkovou fotku pro turisty, tak na jednu použiji 6 fotoaparátů (padátek)
    a bude hned odevzdaná? To znamená, že by na maximální zkrácení odevzdání fotky turistům stačilo
    6 x 30 = 180 padátek?

Takže celkový potřebný počet na akci by byl:
    10 000 akčního
    880 padátek - fotoaparátu
    600 padátek - objektivu

Edit:
    Tak než jsem stihla dotaz napsat, tak mi jan.svatek odpověděl - děkuji.
    Opravdu akce na pohodu!!!!

13. L.Lady

L.Lady Obyvatel fóra

Podle mých výpočtů bych měla mít akční napěstované zítra. Dříve jsem problém s padátkama neměla, ale co jsem začala znovu hrát, docela s nimi bojuju. Uvidím, jak to půjde. Času je ale spousta a já věřím, že to zvládnu.

14. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Na pohodu pro ty, kterým to padá. Včera to bylo fajn, ze 2 ploch saguara vypadlo 223 foťáků a 142 objektivů, v současné době mám napadáno jen 612 foťáků a 339 objektivů, na extra foťáky je potřeba 400 foťáků a 400 objektivů, pak ještě 300 foťáků a 200 objektivů do dodávek, takže čekám na 88 foťáků a na 261 objektivů!

15. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Tak také čekám na poslední povinnou sklizeň akční, ale chybí mi na zdárné dokončení 233 foťáků a 280 objektivů, to by mohlo dopadat. Jára

16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No tak akcni jede jak muze, po sklizni kdyz mam volno ve mlyne tak dam a mam 26 kusu a zbytek kytek hodim do prostredniho ukolu... do tech na padatka nedavam nic, to se ukaze az budu mit komplet *** fotoaparáty (dokonale)...
    Pak taky budu vedet usporu hodin na ty fotky, teda spis filmy :)
    Proto take casy nedavaji smysl, hotovo musi byt driv - aby pak se stihalo fotit...

Vypadavat ma 117 objektivu/den, v tuto chvili ma byt 122 (nebo chybet 578 ), mam 361 (chybi 339 ), mam 51% hotovo.
    Stav kinofilmu : idealne 1735 kusu (1667/den ), mam 5045 z 10000 (50% ).
    Zatim uplynulo 17% casu, zbyva 119 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn na 40 *** vysoce kvalitních fotoaparátů a co 6 hodin foto (zkracovat!), mam nyni 26 hotovych.

*** odstraněna značka fotoaparátu (reklama). Skali

Naposledy upraveno moderátorem: 30/11/18
  17. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Gordonka já ještě nemám 3 tisíce teprve se blížím k 1 tisíci padátká mám 122 fotoaparátů a 91 objektivů

18. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak já mám hotové úkoly s padátky, 4000 kytek a dodaných 7 foťáků....
    Teď mi asi 10 min běžel hřbitov, sklizeň to připsalo.... co se dělo?

19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

MatysekKamilek - už neběží. Asi se něco nepovedlo ;)

evainfo, jindrasofr a tomaskomiska tohle ocenili.
  20. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Skali vím, ale sklizeň mi to připočítalo o_O :oops:, jen tam mám ted 2h a 3h kytku...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.