Fotosafari / Diskuze (29.11. - 5.12. )

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 28/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Gazelu chci, jen jsem si ofiko přečetl po zasazení desetihodinovky. Jdu na ni hodit bobky a dám pak stévii, co se dá dělat. Foťák padá i ze zvířat, že? Tož urychleně vypěstovat bejlí a pak nasadit lenochody - pokud to z nich bude padat aspoň tak, jak saze - budu spokojen. I když posléze jsem dal opičky, neb časově vycházely na sběr s farmou. Na papouchy jsem takřka vždy zapomněl(otočit je 2x) a tak šly do lišty. A z opic to padalo fakt slušně. Tak uvidím terazky. Jasně, jak budu v práci, dám tuleně. Ti jsou k nezaplacení.

2. vrbovka

vrbovka Pilný autor

Jen kvůli gazele ! Jinak neeeee ;)

3. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Nejen prací živ je člověk. Alé také gazelou ;) :p
    -------------------

Já se o ni taky pokusím, jen jsem si před přečtením infa dala na obě plochy tuleně. Dozrajou těsně před 14tou, tak už je tam nechám. Ale radost nemám, jsem zvyklá dávat saguaro a to funguje dobře. Snad mě tuleni taky nezklamou. Předhodím jim nějakou sardinku z volného chovu ať mně mají rádi.

4. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Pokud to časově zvládnu, gazelu bych chtěla.Jára

5. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Mně se akce líbí a jdu do ní naplno. Zítra mám denní 12 a nebudu ve startovních blocích přesně ve 14, ale určitě to doženu. TBZ se mi moc hodí, na Baha potřebuju postupovat a získávat zlaté banány do opičího chrámu. Mám tam ještě hafo neaktivováno. Tak ať nám to roste a padá! :)

6. milteska

milteska Expert fóra

tož já taky nasela stévii- no nic,třeba se to dožene

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

babako, obávám se, že flexaretou tu gazelu nesložíš... pokud tedy opravdu nechceš jen fotit... max oslníš... snad máš v ruce Lucille...

8. babako

babako Expert fóra

• necituj příspěvek pod který píšeš, stačí oslovit jménem
    *** odstraněna zbytečná citace***
    Přiznávám,chtěl jsem se koukat dnu, jestli tu gazelu uvidím,ale asi bude jednodušší si koupit v košíku na farmě ještě dvoje nohy,pak bych asi jistou šanci měl.. ;);) .. Lucille nemám,lov beze zbraní víš..

„Co tam robítě? Keď som tuna, prečo kúkátě dole? A prečo mátě ten bazmek na vajciach?“
    „Ale to je zrcadlovka, soudruhu majore! Tadytim sklíčkem vidim vás i ten kostel i tu hvězdičku…“
    „Něhovorte, Kefalín, to už sú terazky také mašiny?“
    „Ano, prosim, soudruhu majore…“
    „Je to všetko volaké čudné! Hvězdičku vidím, kostol vidím, a kdě som ja?!“

Naposledy upraveno moderátorem: 29/11/18
  9. Y_n_O

babako, lovy beze zbraní beru... tedy pokud by mne někdy v budoucnu lovit nedonutil hlad 8) Byl to laciný pokus o ftip... To ten tvůj z baronů se povedl... A smaž si tu citaci mého příspěvku, než přiletí bubumoderátor/ka...

EDIT o den později: asi se ke svým příspěvkům nevracíš... :(

Naposledy upraveno: 29/11/18
  10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak zatim jedina jistota je darek - urychlovatko... protoze teda dilema je o tom co davat na noc - zda akcni abych byl rychleji hotov s 5 ukoly a o to driv klikal na foto? Ale to bude padat malo padatek, jen 5hodinovka... nebo na noc davat dlouhodobku a mit padatka, ale o to pozdeji zahajit fotografovani?
    Takze protoze vse je nahoda, tezko rict, ktera varianta prinese vic uspory...

11. LMoore

LMoore Pisálek fóra

Jelikož jsem přišla o poníka tak gazelku chci též. Dobrá motivace udělat maximum. Tak snad se mi zadaří.

12. Y_n_O

Tassadar11: Já to vidím tak, jak říkal jeden můj kolega z dřívější práce: "Začneme naplno a postupně budeme přidávat, zákazník to vyžaduje." Tady jsem sice zákazníkem já, ale vyžaduje to moje otravné KFC a ještě otravnější RT... :)

Naposledy upraveno: 28/11/18
  13. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ještě by mohla být akcička, kde by byl odměnou mořský koník, pouštní růže a skvrnitá vrba - a no, snad chvilku bych byl spokojen. Zapomněl jsem ještě na jilm - ten ke mně také nechvátá... Posílá mi fůru svých kámošů, nejlépe v xl formě, takže už mám zuby skoro uskřípané ke kořenům:(
    Ynuško - na otravy platí protijed - třeba v podobě plácačky na mouchy. Vždycky, když je švihneš, můžeš říci - no zrovna si na vás sedla-:p

14. Y_n_O

Plajznerčinej: Nejsem mučedník, sebe bacat nebudu, nikdo jinej po mně výsledky v omalovánkách nechce :)
    A až pude darovat koník s akváriem, máš ho u mne, urodilo se z rychlíku... A ten jilm taky, z honičky mám dva další a to už jsem něco ze zisku od královny Kostěnky odposlala...

15. mituli

mituli Polobůh fóra

No to jsem zvědavá jestli to dám,na morče a poníka jsem nedosáhla.Tak uvidím-řekl slepej:sleepy:

16. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

.i..i

Nějak mi to nevychází - minimální potřeba dakorace + stonek 10 000 akční 700 tělo 600 objektiv, ale finálka je v časovém odkliku, který trvá 6 hodin... to je potřeba 30× tedy 180 hodin. Bez zrychlení se tedy neobejdeme, když akce celá trvá 144 hodin čistého času. Zkrácení je o 1 hodinu, dás se použít opakovaně? Páč jinak to máme 150 hodin čekání...
    Ušlo mi něco?

17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

mr.lordi87 - ano, dá se požít opakovaně - co fotoaparát, to hodina dolů ;)

18. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

@Skali no super, takže budeme muset sázet jako diví a doufat že nám to napadá, protože budeme muset zkracovat - mě to teda vychází, že pokud vyhradím 3 dny jen na focení, tak je to 900 padátek od každého navíc...

EDIT: aha, on je to FOTOAPARÁT, ne vysoce kvalitní :D tak to potom je ok :)

19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Jj, fotoaparát - jako hopsátko ;)

20. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

To zas bude fofr xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.