Fotosafari / Diskuze (29.11. - 5.12. )

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 28/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jakoja

jakoja Aktivní autor

Tak nevím akci mám hotovou a gazelu nemám co stím kde ji hledat?

2. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

jakoja-gazela je na baha....musíš potvrdit pluskem vpravo dole,že se ti to líbilo,až uděláš 30 fotek:)

3. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

Dobré ráno milí farmáři.
    Se jdu pochlubit,že i na hloupého se někdy usměje štěstí.Akci na baha sem flákala od samého začátku i když gazelku bych samozřejmě chtěla.Ale od pátku v práci,po práci vánoční večírek do ranních hodin,víkend také pracovní,večer navíc hlídání vnoučete a včera sem si řekla,že to zkusím dohnat.Poslední co jsem měla udělat bylo to,že nasadím večer před spaním čajot,abych ráno mohla dodat posledních 20 super fotáku a otevřít si vyskakování upomínkového fota.Chyba lávky,večer jsem byla po dvanáctkovém maratonu tak vyšťavená,že jsem usla a spala až do teďka. Ráno jsem se zděsila...nebudu mít gazelu,to nestihnu,na baha mám bromélii ,na hubě vyhozený opar ,no do prkýnka dubovýho. Tož sem se vrhla k NTB, manžel nechápal,že kam se jako ženu...no prostě závislák.Vysvětlujte nezasvěcenému,že máte nasetou blbou plodinu,že? Sklidila jsem bromélii ,asi 6 stájí tučňáků a vyšlo mi to přesně na namletí 5 superfotáku na dodání do posledního pluska. Hurááá,foťáku zbylo přesně 190,takže rychle 180 kliků a huráááá gazela se pase.
    Takže milí moji zlatí,kdo finišuje nevzdávejte to a makejte.
    A pro RT,více takových akcí pro pracující a unavené lidičky. Je čas adventu a všichni by měli zpomalit a popřemýšlet.
    Všem farmářům a farmářkám přejí krásný adventní čas,pohodu bez stresu,pevné zdraví a moře lásky.
    Hezký dník.;)

4. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

stonka doma, dekorácia Turistické oči zavesená, na Maniaka mi chýba 30 objektívov ... ale kde nájdem dekoráciu Ach Had ?!?
    Každé info dobré ...

Edit 13:18 - chýbajú mi fotoaparáty na urýchlenie ... mám 21 snímkov, 9 chýba ... 9x6=54 ks

Mám dlhodobky: klobúkový kaktus, protea, kaktus, paprika čo sadiť? ... myslíte že mi tie foťáky napadajú? (zostáva cca 25 hodín)

Edit 19:12
    Paráda, gazela je doma :D ... zatiaľ v karanténe ... až bude krmivo, môže sa ísť pásť.

Ale teraz už fakt musím postaviť všetky dielne a vyrábať predmety do úlohy, aby som otvoril ďalšie pole na vodopádoch 8) ... vďaka všetkým za podnetné rady a nápady ;)

Naposledy upraveno: 4/12/18
    jindrasofr a Honzulka05 tohle ocenili.
  5. jakoja

jakoja Aktivní autor

Dčkuji za pomoc ,gazela už se našla

jindrasofr a myš59 tohle ocenili.
  6. hroudov

hroudov Vévoda fóra

tak konečně hotovo, gazelka je doma :p

jindrasofr a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  7. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Pteranodon - naklikej 30 fotek a pak zeleným pluskem dodej - je to vpravo dole. Mňo, a až to budeš mít, tož dostaneš poslední dekorku a tím bude konec.
    Akce suprová - padalo to o život.

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Cvak, cvak, cvak taky splněno. Gazela je ve čtvrté místnosti ,-))))) a je nějaká podvyživená, nevýrazná, spletl jsem si ji s kmenem stromu ve výběhu, jdu umlít krmení měl jsem jen jeden kus.

9. kikiriki

kikiriki Rádoby autor

Hurááá mám gazelu.

zejdy66, jindrasofr a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Se normálně picnu: Jdu nasekat poslední superfoťák - a hle, došla kinokytka. Já se snad tý gazely nedočkám, ledaže bych sama byla.
    P.S.: Už se pase, já nemusím.:D

Naposledy upraveno: 4/12/18
  11. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Mě chybí ještě 3 000 kinokytek tak uvidím zda to celé stihnu akorát mě zlobí ty kulaté věci - objektivy, moc mi nechtějí padat nebo mi je krade nějaká straka z lesa... Budu muset na ní někde počíhat...

12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak zadna flinta do zita, cas jeste je, spravne si precist z ceho pada to co je potreba a dodelat jak ty "+" nahore tak to dole u hodnoceni farmy... s fotakama je to o klikani na urychleni, pochopitelne tech co zustanou z prvni casti...

Vypadavat ma 100 objektivu/den, v tuto chvili ma byt 488 (nebo chybet 112 ), mam 1260 (chybi 0 ), mam 210% hotovo.
    Stav kinofilmu : idealne 8133 kusu (1667/den ), mam 10021 z 10000 (100% ).
    Zatim uplynulo 81% casu, zbyva 26 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn na 40 fotaku a co 6 hodin foto (zkracovat!), mam nyni 40 hotovych.

13. mituli

mituli Polobůh fóra

Uf,i já jsem včera skončila a to je co říc.Tak honem,honem co ještě finišujete,držím palce :inlove:

14. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky,tak u mě akcička také v pohodě dokončena,takže supééér mám gazelu;).Všem přeji ať se i Vám to podaří dokončit:).

15. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Zdravím, alespoň jedno pozitívum má moje ochoření, že jsem akci dokončila, dokonce v předstihu. Vodušky jsou už na ploše. Dostaly na přivítanou superkrmivo, protože mi nějak úplně vypadlo z hlavy, že jsem hned dala namlet krmení, ještě jsem ani nevěděla, kde k těm antilopkám přijdu. :-D Takže tam na ně čeká ještě spousta žrádla. Hezký den všem. :)

16. -heenka-

-heenka- Pisálek fóra

Poslušně hlásím také splněno :) Děkuji hlavně těm kteří mě podpořili dárečkem , objektivem :) Je hezké ještě vidět podporu ostatních a nehrabat si jen na svém písečku to oceňuji tak to má být :) Děkuji a krásný den přeji všem farmářům :)

17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Gratuluji všem, co dokončili a dokončují.
    Moje soukromá meta dosažena...

Ale hodnotit ještě nebudu. Dopěstovala jsem akční, po sklizni pomelu nějaké ty superaparáty a se zbytkem těch obyčejných snad zase doklikám na tu stovku fotek na výměnu, když mi potom třicet odečtou za poslední dekoraci. Teda za hodnocení :)
    Držím pěsti všem, co se jim ještě dodávání vleče, aby si radostně dohopkali k cíli jako ty gazely, co čekají na konci snažení ;)

18. mituli

mituli Polobůh fóra

Jen aby jsi nezapoměla,nebo nedej bože neprošvihla ;)to by jsi pak místo gazely musela jít na baha hopkat sama:music::D

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

mituli nebuj, mám to už teď předběžně posichrovaný upomínkou ve founovi v čase na oběd zítra v práci ;) A i kdyby... bez gazely bude Baha fungovat taky. Prosímtě, viděla jsi už hopkat slona? Já tedy gazelu nenahradím... xD

20. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Hurááá taky mám hotovo xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.