Fotosafari / Diskuze (29.11. - 5.12. )

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 28/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. selene90

selene90 Perspektivní autor

kde se dá prosím získat upomínkové foto to musím mít hotový celý úkol

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

selene: ano, musíš mít všechna pluska splněná, pak můžeš fotit ,-)

Honzulka05 a jirinasinova198 tohle ocenili.
  3. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

maribeja a jirinasinova198 tohle ocenili.
  4. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

No,tak som úspešne dokončil celú akciu.Gazela doma!Už mi chýba len poník,ale aj ten časom bude.Nech sa Vám darí!

5. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Akce zdárně ukončena již včera odpo. Zbylo 10 fotografií.

6. stěby

stěby Hvězda fóra

Lov (klik!) gazely (klik!) úspěšně (klik!) dokončen (klik!)! Potvora (klik!) (klik!) se (klik!) prohání (klik!) u vodopádů (klik!).
    Asi mi z toho klikne :music::D.

Měl bych nafoceno skoro na 2 gazely, ale tu druhou už mi asi nikdo nedá ;). [​IMG]

7. rijkax

rijkax Aktivní autor

tak gazelky se už úspěšně prohání...jupí, všem kdo ještě fotí přeju dobré oko :)

8. jindrasofr

jindrasofr Stálice fóra

Taky už mám od rána hotovo, na to jaká to byla ze začátku bída s objektivy :), díky za radu dát papoušky a stromy - zabralo to :)

9. LMoore

LMoore Pisálek fóra

Gazelka se už pase. Konečně akce splněna s předstihem.

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

stěby, to já klikám furt a klikat budu do konce akce... prvně jsem přemýšlela, že budu pěstovat dál akční a ve mlýně zhodnocovat na superfoťáky, ale obyčejnou úvahou jsem došla k jednoduchému závěru: foťáky padají ze všeho, můžu doplnit stavy delších rostlin a budu mít možná vyšší zisk z proměněných fotek, protože těch objektivů na pomletí padá míň... zatím mám fotek jen trošku nadstav, ale to se za ty skoro dva dny zlepší...

11. luba9

luba9 Perspektivní autor

Akcia splnená, gazela získaná.

12. lenak67

lenak67 Pilný autor

ahoj, gazela na ploše a fotoaparátu ještě dost zbylo...pěknou hru.

13. lejipa

lejipa Aktivní autor

14. k.vitek

k.vitek Titán fóra

No, super!
    Ještěže jsem zvládla zabrouzdnout sem na fórum a mohla jsem využít rady pro svůj konkrétní stav v akci ;)
    Ani jsem to Saguaro nesela, stačil Čajot, 2x otočit...
    Jen jsem udělala 30 fotek... ale mohla jsem pokračovat a získat tak nějaké bonusky...
    Nu, Gazela už pobíhá u Vodopádů :)
    Díkes!

15. Y_n_O

k.vitek: kongratulejšn, krajanko :)
    Teda vlastně gratuluji, aby to bylo správně podle regulí, i když jsem cizí jazyk maskovala 8)

EDIT pro růžového krůtu s kanýrkama: manžela robota bych uvítala, bohužel zatím je jen myčka, toustovač, mikrovlnka, automatická pračka atd atp... a chlap. Andrew je hudba budoucnosti :) A já si ty body rači pomalu naklikám, z toho nebe už toho padá tolik, že se můžu flákat do dvoustovky už jen chvíli, pak zase budu muset pracovat. Ty víš, jak to bolí... Tak mi nech ještě chvíli to flákáníse bez připomínek. I když jsem ti zauzlována za ten Labyrint... tož se trefuj, já to snesu 8)

Naposledy upraveno: 3/12/18
  16. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

S pěstováním končím nemá to smysl alespoň budu rád když mi zítra vypadne ze saguara maximálně 41 objektivů alespoň na tu jednu dekorku foťáky jsem už dodal inu zbývá mi ještě těch 4 tisíce akční to už nenapěstuji stačilo to na ten stonek potom ty vysoce kvalitní foťáky 20 na tu další dekorku do stonku a pak už jen ty objektivy takže si myslím že ještě nějaký závěr bude

17. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Hlásím, že na mých farmách se gazelky prohání od včera dopoledne, ale pak se mi v práci vyšťavil NTB a tak jsem se už na fórum nedostal. Tedy - došla energie i data. To klikání mi otravovalo, tož jsem dal jen základní a fertyk!
    Hlavně, že jsem dal obě akce - samo jsem data musel přikoupit, neb jsem se domů nedostal 53,5 hodiny. Tímto zdravím tu poťouchlici Zimu a žádám jí, aby si to náledí v této kvalitě nechala pro Arktidu a Antarktidu. Není med spát v práci na křesle, neb gauč jsem nechal kolegyni na noční...

18. Y_n_O

Plajznejčinej, gratuluji. A náledí mi nepřipomínej, teď tady prší, ráno má mrznout a já mám k zastávce MHD celou cestu do kopce... Vstát o deset minut dřív - to zařídí budík. Ale dojít tam - mám jen boty s traktorpodrážkou, tekuté řetězy od doby, co nemám auto, doma nemám. Má někdo nějakou radu? Krom toho nejít na trajfl a do práce... ;) Nebo nejdebože vstát dřív :mad:
    A fotek mám teď 74, takže třicet na dodání, zbytek na výměnu...

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

y_n_O: jedině kýblík s pískem v jedné ruce v druhé lopatku a sypat si cestičku před sebou ,-)))) Ušetři si cestu, stejně ten bus nebo čím jezdíš nepojede ,-)

Jinak koukám, že jsou tady potomci stachanovců ,-))) já se kochám a ještě fotím ,-))

Naposledy upraveno: 3/12/18
  20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Inuš, co povídáš, to už Ti skončila neschopenka? To jsem dnes poslala ten čaj zbytečně a zítra vyrážíš? Tak žádné prudké pohyby a každý krok pečlivě rozmyslet. Jeden krok, přísun a tak stále dokola. Pokud nedejbože nevstaneš dřív, tak zase budeš na neschopence
    a máš recht, gazela i řádek počká, těch 217 denně už Tě pak stejně nevytrhne, máš poslední možnosti si ještě užívat;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.