Fotosafari / Diskuze (29.11. - 5.12. )

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 28/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Proste po dodani objektivu pestuju co chci krome stromu... a ejhle, 89 fotek, pritom 1 staci do ukolu (nedavam proto aby se daly delat dalsi fotky - ale dnes to ukoncim)... temer vsechny fotky urychleny, takze doporucuju aby priste bylo tlacitko "foto ihned", ktere si vezme tolik fotaku, kolik potrebuje... tech 700 kliku je fakt moc...

Vypadavat ma 100 objektivu/den, v tuto chvili ma byt 315 (nebo chybet 285 ), mam 846 (chybi 0 ), mam 141% hotovo.
    Stav kinofilmu : idealne 5249 kusu (1667/den ), mam 10021 z 10000 (100% ).
    Zatim uplynulo 52% casu, zbyva 68 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn na 40 fotaku a co 6 hodin foto (zkracovat!), mam nyni 40 hotovych.

2. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Hotovo, nádherná gazelka dostala večeru a teraz je na rade manžel ;)

3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

no když se naštvu, tak se ze mě stává farmář na válečné stezce, ale jinak se chovám přesně podle 1O bodů, jak už popsal Baroland a končím pro jistotu den před koncem akce, co kdyby? Stálo to nějaké SH, ale ne tolik, kolik jsem předpokládala, mrhala jsem;)

Naposledy upraveno: 2/12/18
  4. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

mám to už za sebou mám to už za sebou
    přišlo to tak najednou

tak to teda ne musel jsem klepat do mobilu jak prdlé vrchní v knajpě si myslí že jsem blázen

5. TKUB

TKUB Perspektivní autor

hotovo, gazela doma, stonek stonkuje paráda..

6. L.Lady

L.Lady Obyvatel fóra

Gazela dnes obědvala už na Baha, doma voní perníčky, první svíčka na adventním věnci hoří a já mám na farmě volno než začne ve čtvrtek další akce :) Tak krásný Advent všem :inlove:

7. alloha8

alloha8 Perspektivní autor

Také hotovo, příjemná akce..

8. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Apachie1 - Vďaka za radu,už mi chýba len 50 objektívov a to dúfam dám!Mám plnú lištu nápojov a džemov a už sa v nich nevyznám!

9. myš59

myš59 Vévoda fóra

no a já snad ráno dodám posledních 40 objektivů a pak honem odklikám fotáky a bude taky konec;)

10. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak gazela poskakuje u vodopádů...

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Fotky odklikané, ale ještě nehodnotím, času dost... co napadá, odklikám, budou bodíky... Gazela má krmivo namleto, ať si zatím běhá po safari, než ji zavřu do výběhu 8)

12. stibovam

stibovam Pilný autor

Také hotovo,bezva :D

13. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Nevím proč mě nenapadlo rovnou na začátku akce dát na plochu mini pole se saguárem vypadlo mi nějak kolen 50 objektivů tak to je k padátkům a akční málo myslím že už toho moc nenapětuji alespoň ty padátka aby padaly

zejdy66 tohle ocenil(a).
  14. maribeja

maribeja Stará škola

Skali, děkuji za radu nebyla jsem celý den doma,ale gazelka už běhá ,ona mi hned holoubkem poradila farmářka Dagmar7,takže ještě než jsem jela pryč gazelka byla na Baha,ale i tak děkuji byla to má chyba babka se bála zmačknout to plus ,aby něco nepokazila ,protože četla jen tak v letu pokyny k akci.

15. Baroland

Baroland Ikona fóra

YnO,až uvidím tvýho,tak mu povím jak mu říkáš. xDxD
    PS: už jsem to zde psal,je lepší mít 210 000 z řádku,než 400 z fotky.

16. monča81

monča81 Pilný autor

Radost je, akce komplet celá :)))

Honzulka05, jindrasofr a myš59 tohle ocenili.
  17. myš59

myš59 Vévoda fóra

Taky mi ráno vypadaly poslední objektivy a mám h.o.t.o.v.o,;)Gazelka se už pase, mám velkou radost

18. Eliter

Eliter Vycházející hvězda fóra

Ahoj, hlásím hotovo. :) Spousta padátek ještě přebývá a to jsem poslední úkol plnila foťákama. :) Čekala jsem, že se bude dodávat ještě něco dál... :inlove: a on je konec. Pěkná akce. :) Gazelka už křepčí...

19. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, konečně sem to docvakal. Fotky krásné. Stonek funkční. Gazela v teletníku, co více si přát.

Foto pro kuželku. Teď by se mi ten ručník hodil :D

Hezkou hru ...

20. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Hotovo mám od včerejška.Až dnes jsem dala taj.stáje "křeček" a opět klasika vykopávek - 10-tý žlutý ježek,to samé v holubech a oranž.pávech.Ještě se mě nestalo za celou dobu co začaly TS morče,aby mě z nich vylezli! Ještě že jsem 2 stáje získala při OD.
    Tomu už nelze ani věřit.

LV 165

Naposledy upraveno: 3/12/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.