Fotosafari / Diskuze (29.11. - 5.12. )

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 28/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

• Nevkládej více příspěvků za sebou. Pokud potřebuješ něco do svého příspěvku dopsat, použij u něho tlačítko "upravit". Děkuji Skali
    Jj, ty už jsou toho "přechlastaný" :D, hraběnka mi "tloukla" do hlavy používání řemeslných produktů, za což jí velké dík :). Těmi pěti kousky navíc byly myšleny padátka, řádek přidává 5% navíc, kdesi se mi tam na louce potuluje aj želvák, ten taky dokáže přidat cca 4-5 kousků když se zrovna nefláká :D, jen jej zapomínám přesunovat xD. Možná se mi to jen zdá, ale kolikrát mi to přijde ,že i když jej přesunu a udělám restart hry, tak stejně dává víc ta louka kde byl předtím, jako by si jej "pamatovala" a ta nová louka jej ještě "nepřijala" za svého :sleepy:, to samé bylo i na farmě na lesní louce, ze začátku nic, a když tam byl déle, později ta louka taky začala sypat o něco více padátek, restart, nerestart -.-:)

Ahoj, jaké "papouščí zkracovadlo"? :) Tohle mi nic neříká :D.
    Jinak tahle akce byla taková pohodovka. Pro ostatní, co jim schází padátka, u mne se osvědčili ty koaly (cca 6:15hod), rychlené květináčem, plné dvě louky stájí, k tomu na malá políčka stromy blahovičníku, ten pro koaly dá listy na krmivo, jeho mletí trvá relativně krátce, proto je mám tak rád. A když se jim dá napít toho bublinkového čaje, tak jako bonus navíc z každého chlívku 2 koaly místo jedné a zvířátek ve stodole přibývá raketovou rychlostí.
    Baha u mne teď v nezvyklém zvířecím stavu včetně farmy. Většina chlívků zralá, čeká na motýlý kuklu ;)a "hromadnou sklizeň" BZtek.

edit: Díky Skali, aj za spojení příspěvků, nevěděl jsem jak na to :)
    edit: Skali, jak spojit dva příspěvky, které se mi automaticky vytvoří tím, že použiji "tlačítko" "odpovědět"? Myslím spojit tak, aby se zachovaly všechny parametry příspěvků...

Naposledy upraveno: 2/12/18
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

radym.m - zahradnice měla na mysli nejspíš zkrácení růstu stromů za pomoci Lodě pirátského papouška.
    Jen pozor na XXL stromy - padá to z nich méně než ze stomů v základu.

3. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

tak gazela sa už pasie ,som spokojná

4. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj hezkou 1.adventní neděli,naposledy jsem si stěžovala že nemám objektivy,tak jsem dala na noc dlouhodobky a vypadlo jich hodně,bez nějakých čachrů a nasazování stromů a najednou mám hotovo,jsem spokojená,gazela se pase a já mohu dopěstovat co chybí,akce pěkná...

5. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Ahoj!
    Potřebuju domlít 20 fotoaparátů... z čeho nejlíp padají Objektivy?
    Ze stromů?

EDIT: Aha, tak abych získala Gazelu, musím dodávat ještě 30 upomínkových foto... ale tam je sklizeň po 6 hodinách...
    Časomíra do konce akce 71 hodin.

Tak to nevím, jestli tu poslední část, dodávku 30 upomínkových foto zvládnu. Ještě nemám těch posledních 20 fotoaparátů (jak je odměnou Větev na Stonek)...
    No, dívám, že se mi v akci daří stejně tak blbě a mopalu jako v reálu... Advent neadvent

EDIT2: To znamená, že mám ještě pěstovat dál akční? Abych pokrátila časo-čekání na upomínková fota?

EDIT3 (po 27 minutách): tak na jednu plochu jsem nasadila stromy v základu. 3.Baha plocha jsem zjistila, že na ní nic nepadá. Dobré, tak na té poslední ploše dnes ještě 1x otočím akční kytku, ať mám na "zkracovací" foťáky, a pak zaseju Saguaro (jestli je u mě nejdelší, není něco delšího? ...není, Kaktus jsem aktivovala ve stejné době, ale je 15hod. v základu, Saguaro 24hod. v základu)

6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

k.vítek - nad tebou papulice psala, že dala dlouhodobky a má splněno, ze stromů padají jen objektivy, ne fotoaparáty, pokud by ti chyběly i foťáky, tak je dobré dát místo stromů ty dlouhodobky nebo otáčet stále dokola něco krátkého a ono to taky napadá
    :music:

7. martina19751

martina19751 Analytik fóra

ja mam na jedne plose stromy XXL a na druhe saguaro, z toho lita vsechno

8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Chybí mi 80 objektivů na splnění první části. Z 30ti stromů vypadly 2. Druhou část nebudu ani zkoušet;)

9. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Naklikat těch 30 fotek, byla fakt otrava.

10. stěby

stěby Hvězda fóra

Dodám posledních 93 objektivů a opice vylezou na strom ;). Pak se vrhnu na lov gazely, všechno ostatní dodané mám. Nějaké foťáky na urychlení focení mám na skladě taky, zbylé dopadají s objektivy.

Času je přehršel, zítra v podvečer bude potvora rohatá ve výběhu.

11. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Ještě musím někde vydolovat 10 objektivů a pak naklikat nějaké ty fotky.... to snad dopadne nejdéle zítra... :)

12. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Ach jo [​IMG] a potřebuji dodat[​IMG]
    to je ale ---------hm dlouhé čekání a pak to naklikat ach jo

13. martina19751

martina19751 Analytik fóra

k.vitek----akcni uz nesazej, hod tam neco delsiho a ty fota muzes kratit opakovane fotakem, tak se tech 6 hodin nelekej, to zkratis

14. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

tak já zkrátila první foto na hodinu a pak jsem koukla a ehle mám dost fotáků;), tak po hodce jsem to naklikala naráz a ještě zbylo 10 fotáků, gazelka je už na ploše ...

15. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak teď jsem vydolovala jeden objektiv ze třtiny a dokonce 8 z vinné révy:inlove: takže teď už jen naklikat fota... ;)

16. myš59

myš59 Vévoda fóra

Abych mohla klikat fota, musím ještě dodat 52 objektivů, tak snad ráno budou, když jsem dala tu nejdelší co mám, Sagujaro;), jinak fotáků mám dost...

17. liduška14

liduška14 Pilný autor

hotovo,otočila jsem párkrát papoušky,dobře to napadalo

18. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Tak jsem fotila a urychlovala..a urychlovala a fotila..myslím že jsem si při tom i kapku zdřímla;)..nevím proč jsem žila v tom.. že mě to samo zastaví...no pak už se mi to zdálo fakt dlouhý..tak jsem mrkla a zjistila..že fotím poněkud nad plán...a že abych dostala poslední odměnu..tak musím akci ohodnotit....což bylo jednoduché..akce byla tentokrát opravdu fajn..pohodová..všechno to rostlo a padalo tak nějak průběžně ...bez většího čekání..jinak gazely se už pasou..takže už jen naplnit řádeček v nebi..a čekat na další podobnou prima akci..

19. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Děkuju, že jste mě zarazili v pěstování dalšího akčního kvítí...
    Pustím se tedy do Saguara... a až dorostou stromy na 2. ploše, dám Saguaro i tam.

Na Baha vím o Kouzelném lektvaru, že zkracuje Ostatní plodiny Baha.
    Existuje ještě něco na zkrácení Saguara?

EDIT:
    Y_n_O, nemít Tě Moravando... Automaticky jsem myslela na nejdelší plodinu. Ale je pravda, že zelenina jde na Baha zkracovat několika zkracovátky, a tak jí otočím za den vícekrát;) snad... pokud se v terénu na kontrole dostanu k wifi. Už je na jedné ploše Čajot :D

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

k.vitek, já na Baha používám na padátka čajot. Na zeleninu je víc urychlovacích produktů od alchymisty, plus tiki maska. Nepamatuju si to přesně, ale s těmi produkty a maskou mi s vodou a hnojem dozrává cca za polovinu času, takže jde zaset třikrát za den... A normální doba růstu je 15 h, padá to z něj pěkně, ať je to cokoliv.

EDIT: k.vitek, jeden rád poslouží, jak by řekl Andrew - člen naší rodiny 8)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.