Fotosafari / Diskuze (29.11. - 5.12. )

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 28/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj farmáři má už vyfoceno asi 40 foťáku a gazela nikde ,může mi někdo poradit kde ji získám děkuji

zahradnice4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Honzulka: máš ještě něco přes 3 dny na pěstování, tak se snaž získat aspoň některou získat...

Evoku57: no a zrovna já jedu obráceně, nejdřív dekorky (pokud to jde jako u této akce) a až pak stonek

Stav akce: chybí 5 super foťáků, 47 objektivů, 242 akční... foťáků zatím 48 na urychlení. Včera jsem tomu moc nedala, dneska to nespíš bude to samé... Máme rozsvěcení stromečku na náměstí, a tatínka doma... no jednoduše jsou prostoje a ne malé. :music:

maribeja: zkus aktualizaci, někdy to pomůže. A gazela patří na baha... jinak nevím

3. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Ze safari už jsem doma,všechno je hotové,zbylo mi 233 fotoaparátů a 90 objektivů.Jestli ještě funguje Hájek ve Vodičkově ulici,mohla bych ho jimi zavalit.Hlavně ale chci poděkovat mým milým sousedkám a sousedům za jejich velkou pomoc,které se mi dostalo.Všem přeji úspěšné dokončení akce.

4. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

MatysekKamilek já už toho moc nenapěstuji mám jen 2 ks akční

zahradnice4 tohle ocenil(a).
  5. L.Lady

L.Lady Obyvatel fóra

Přesně jak píše miska006 ........na fórum chodím pro inspiraci a dobré rady od ostatních hráčů. Většina z nás opravdu hotovo nemá, ale vždyť času je hromada a stihnout se to dá.
    Po ranní sklizni hřebíčkovce na 1x1 (u mě nejdelší plodina) a plochy tuleňů, humrů, pand, krokoušů, plameňáků a jeřábů padlo 96 foťáků a 70 objektivů. Až za 40 minut dozrají stromy, počítám že dopadá potřebných 42 objektivů a začnu fotit :)

Honzulka05 - škoda, že jsi nepěstoval dál. Zbývá 3,5 dne a spoustu by jsi ještě stihl. Pokus se ještě o padátka.

6. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Honzulka05: myslím, že dekorace asi nebude moc k sehnání,protože had je až v poslední a to ho radši každej vrazí do stonku.Navíc je tam i gazela,tak koukej máknout!
    xDxDxD

Já jsem právě akci dokončila a jdu fotit fotky pro turisty,ještě že se to dá urychlit na pár minut.Krmení pro gazelu namleté a Bahamku předělávám na Mořskej svět,abych využila motýlí kuklu.
    Spotřeba SH asi 90,vrtulí taky,kolo štěstí nedalo nic,legendu mám 30%,nepoužit žádný JC,pěstováno na 372 minipolíčkách s MJS na delší rostliny použitej nějaký řemeslnický výrobek,na závěr stromy XXL s papouščím zkracovadlem.

Všem držím palce,je to pohodová akcička,času ještě zbývá dost cca 3 dny!

Honzulka05: tak zase pěstuj, nezapomeň,že ti každých 5 hodin připadne 5 ks akční do prázdné stodoly.To dáš!

Děkuju sousedům a přátelům za posílání dárečků!

maribeja: restartuj farmu a gazelu najdeš ve stodole na Bahamce

Edit:
    A je to [​IMG] a jdu si pro gazelu :inlove::inlove::inlove:

Naposledy upraveno: 2/12/18
  7. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Ráno konečně dopadaly objektivy, foťáků bylo na 52 foteček, tak jsem je využila, aspoň budou BZ.
    Gazela už pobíhá ve výběhu.
    Teď jsem sklidila 2 plochy lipnice a vypadlo z ní 23 objektivů, včera před dokončením 12ks.
    Mám pocit, že když mám akci hotovou, začnou padátka padat v mnohem hojnějším počtu.

8. bubla321

bubla321 Stálice fóra

Dopěstováno. Foťáků dost, čekám na objektivy, ale ty by měly dopadat nejpozději zítra. Čas je, tak se nestrestuju. Pro ty co mají nervy s těch rychlíků tady přeji hlavně klid, je to jenom hra a času je na splnění ještě dost.

9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Taky čekám na objektivy, ty se nějak zadrhly. Ale chybí jich jen 130, tak to už dopadá :)

10. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

1.gazela je na světě

jindrasofr, evainfo a MatysekKamilek tohle ocenili.
  11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

To víš, že jo, nejsme žádná ořezávátka ,-)))
    Za mnou a do boje s foťákama, jestě jedno plusko ,-)

12. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak ta moje Gazela ještě pořád někde běhá po safari, nemohu ji stále vyfotit, neb mi pořád chybí výkonný foťák (5 kusů), na ně mám málo objektivů a na lepší focení stále též chybí foťáky (100 kusů), doufám, že to ještě stihnu, času je zatím dost, kdo má hotovo, tomu veliká gratulace, a nám ostatním držím paleček na dokončení, akce se mi líbí.

13. spuntka

spuntka Magnát fóra

Chybí 11 ojektivů a bude hotovo.
    Foťáků na krácení mám dost.
    Hezký den všem,.

14. manech72

manech72 Pisálek fóra

Foťáků hafo,ale objektivy ne a ne padat,ach jo:cry:

15. milteska

milteska Expert fóra

tak já měla bohužel včera výpadek o 2 sklizně,takže mi chybí 2000 napěstovat a 90 objektivů k tomu ( dala jsem akční na noc,takže nevypadlo moc padátek ). Pak by to měla být brnkačka,foťáků je dost. Zatím flintu do žita neházím

16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak gazelu nemam, neodkliknul jsem hodnoceni safari a dodal jen 29 fotek a jedu naplno, tak cekam stovku prebytecnych do promeny na konci akce... akorat nezapomenout jak na dodani jedne, tak potom na gazelu...

Vypadavat ma 100 objektivu/den, v tuto chvili ma byt 289 (nebo chybet 311 ), mam 803 (chybi 0 ), mam 133% hotovo.
    Stav kinofilmu : idealne 4805 kusu (1667/den ), mam 10021 z 10000 (100% ).
    Zatim uplynulo 48% casu, zbyva 74 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn na 40 fotaku a co 6 hodin foto (zkracovat!), mam nyni 40 hotovych.

jindrasofr a Honzulka05 tohle ocenili.
  17. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Advent, období před vánocemi, není to náhodou, mimo jiné, čas dobročinnosti, klidu, čas, kdy by si měl každý dát
    do pořádku vztah k ostatním lidem a měl by, pokud možno, šířit kolem sebe radost a porozumění?

Před chvílí jsem si semlel téměř všechnu akční a začínám znovu rozpěstovávat. Aj tak sa može.
    Možná to někoho potěší, že v tom není sám. Doufám, že k té gazele nějak doklopýtám.
    :D

18. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, ráno napadaly objektivy na posledních 8 ks foťáků. Gazela už je na ploše. Všem ostatním, kdo ještě nemá hotovo přeju úspěšné dokončení akce, času je ještě dost. ;)

19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, zeptám se: máš ta upomínková fota dodaná do té lišty vpravo ?

lišta.png

-Kuteno- a Apachie1 tohle ocenili.
  20. makak-magot

makak-magot Stará škola

A zkoušel(a) jsi tip od Apachie1 z příspěvku #214?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.