Fotbalová horečka (9.6. - 15.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/6/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Stopařka55

Stopařka55 Pisálek fóra

Ahoj, povedlo se mi získat tajemné stáje a stromky. Nyní se modlím z míčky, ráda bych ještě SK nebo SH nebo kombajn, ale nevím zda stačím nasbírat míčky :sleepy:.

bursuk59, evainfo a STYBI tohle ocenili.
  2. karbar

karbar Vévoda fóra

Na to že nemám ráda tento sport /honit se za kulatým nesmyslem/. Tak zde v této hře se mi to líbí.
    Jdeme si naposledy zakopat a dám tajemné na plochu.

bursuk59, evainfo a STYBI tohle ocenili.
  3. lavsonka

lavsonka Rádoby autor

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    Pomoooooooooooooc:)Zase já:)Mám posledních 94mincí...lidičky mám brát balon?Pořád mi to nějak nedá spát,ale zase si říkám,že ted´ už ho bude mít skoro každý.Takže určitě půjde i líp vyměnit,kdyby náhodou.Co myslíte?

Jo a ještě SH a SK ani tak moc nepotřebuji a kombajn si kupuju.

Naposledy upraveno moderátorem: 15/6/16
    bursuk59 a STYBI tohle ocenili.
  4. dkacka

dkacka Rádoby autor

Chybí mi 3 mince na tajemné stáje. :( gum. míčků mám 5 :( chybí mi 25 abych si ještě jednou mohla zahrát a získat tak mince na stáje... :( o kousek mi to nejspíš unikne

evainfo a STYBI tohle ocenili.
  5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Hm, mně osm mincí na hvězdy. I kdybych nakrásně stihla napěstovat, určitě se v rozčilení netrefím - a to zas bude slovníček.....

6. STYBI

STYBI Velmistr fóra

Také jsem si ještě rychle zakopala, abych tedy získala i těch 10 hvězd, když teď po nich bude taková poptávka
    - takže nyní mám 2269 hvězd - tak snad to bude stačit !!!

7. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Dokopáno, ale byl to tedy záhul!
    Nakonec jsem k párty lístkům vzala ještě stonek z minula, dekorky snad seženu. Nový stonek mám komplet, navíc ještě Neproniknutelnou obranu. Pár drobných dalo i na nálepku a ještě 4 mince zbyly. Tudíž z různého mám vše kromě Zuzi, kuponu a hvězdiček (ty seženu v družstvu).
    Kopala jsem celkem 60x. Mimo hlavní odměny jsem získala 7300 TBZ, 2700 BZ, 6200 krejcarů, 50 SH, 33 SK, 16 UH, 14 ZH a 5 pártylístků. Z SH a SK mám fakt radost, také z TBZ, na které jsem se zaměřovala.
    Akce pěkná, jsem spokojená. Bavilo mě přemýšlet co a kdy sázet, aby to poměrově vycházelo a byly i gumové míčky. Ale jak už jsem psala, byl to docela záhul a do další akce nechci farmu ani vidět :D

8. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Tedy fuj akce,
    byla moc dlouhá, muselo se makat,
    a ty odměny, jeden neví, cosi vybrat,
    a ten fotbal, kdo se to má na stará kolena učit,
    a navíc ty nervy, jestli to vyjde, jestli se trefím,
    a ta závist, určitě všichni mají víc než já,
    prostě takové akce je nutné jednoznačně odsoudit k opakování,
    pochvala a všechny palce nahoru
    :)

9. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Tak se mi nakonec podařilo celý obchod vykoupit. Jsem spokojená s nákupem i s touto akcí. Ještě chvilka času zbývá. Těm, kteří ještě na něco čekají držím palce, ať to vyjde.

10. lenbeno

lenbeno Rádoby autor

Tak já bohužel končím a nestihla jsem doplnit ani řádek v nebi.Chybí dekorka bez ruk.
    Ale dovolená za to stála.Budu doufat,že byl nějaký hráč pilnější a při OD se mi podaří vyměnit;)

Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Zbylo 239 BR 1118 ČR 12 gumíků a 1 hvěz.mince. Takto dlouho jsem hrála snad jen akci Opičí královna a Sekyrková husa, ale z různých mám téměř vše, chybí jen Zuzino a Kupon na pomocníky, Stonek je taky doma, starý stonek nepotřebuji, navíc Balon MS 2011. Akce opravdu supr, určitě to víc bavilo než nebavilo, to jen když to nešlo. Ke konci jsem se trefovala vždy, jen na začátku, než jsem přišla na systém, tak jsem občas netrefila
    ;)

12. toyterier

toyterier Rádoby autor

tak co je lepší - SK+party nebo banány?-.-

tak nakonec jsem vzala za poslední mince SK,party a nálepku
    budou žáby, tak ať můžu v klidu šlechtit, lekníny počkají ;)

Naposledy upraveno: 15/6/16
    bursuk59, Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  13. karbar

karbar Vévoda fóra

toyterier záleží na tom kde chceš nejvíce postupovat.Za mě určitě Sk a banány ty jsou nejvíce potřeba.

bursuk59, evainfo a toyterier tohle ocenili.
  14. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak nakonec došlo i na tu nálepku...
    ...i když jsem se ani nesnažil ji najít ve svém (co to vlastně je?) deníku... :p

Lyzarka, ester7791. a evainfo tohle ocenili.
  15. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Tak já končím, nahráno 414 hvězdičkových mincí, tj. 46 her, každá po 9 mincích. Koupil jsem nálepku, stáje, nový stonek s dekoracemi, Neproniknutelnou obranu a Vítěznou penaltu, která mi chyběla na starém stonku. Nakonec ještě superkrmivo a zbylo 6 mincí.
    Pěkná akce.

16. paeij

paeij Rádoby autor

Pokud zhodnotím akci tak se mi povedlo získat následující:
    5x zlatý banán 47 mincí
    nálepka 5 mincí
    stonek + dekorky 205 mincí
    stonek + dekorky 292 mincí
    dekorka 90 mincí
    dekorka 75 mincí
    dekorka 56 mincí
    tajemné stromy 16 mincí
    zůstala mi 1 mince nevyužitá
    Celkem jsem tedy získal 787 mincí. Kromě několika málo případů, nejčastěji moje zbrklost, byl zisk 9 mincí/hra, tedy jsem odehrál zhruba 88 her.
    Napěstoval jsem tedy přibližně 44.880 bílých, 22.880 černých a 2.640 padátek + 224 padátek mi zbylo nevyužitých
    Kromě prvotního rozpěstování, kde jsem použil Zuzi i super hnojivo vše jen z vodou na podipolých. Zhruba 1.800 padátek jsem musel vydolovat pomocí vytuněných karifiátů, řádku ve stonku, řemeslných produktů a superhnojiva na pohopolích. Zisk 44 padátek/1 plocha, celkem jsem tedy otočil karafiáty 40x.
    Akce super, kdo chtěl, mohl získat opravdu hodně. Za mne velká pochvala.

17. Dela76

Dela76 Aktivní autor

Akce se mi moc líbila,tajemné na ploše a uvidím,co z toho vylezexDmálem jsem zapoměla na konec hry a se zatajeným dechem jsem 10 min před koncem ještě sklízela poslední várku a kopala do balonu a to jsem neměla vybrané odměny

bursuk59, Trepifajksl a ester7791. tohle ocenili.
  18. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Neskutečný závěr této akce :). Nakonec jsem toho získal až moc za rámec všech cílů. Mám stonek s dekoracemi + nová dekorace mimo stonek + balón z MS 2011 + všechny věci z kategorie Různé ;). Celkově s akcí spokojenost, bylo to zase něco nového a příjemný oddych u fotbalu :).

19. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Myslela jsem, že oba stonky nemůžu stihnout. Hráčka Danielaa25 mne přesvědčila, že by to šlo (tímto jí děkuji). Takže mám oba stonky a ještě nějaké odměny z různých.

20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak ve finale jsem nestihl balon z MS2011 - tak zas priste... a 10 hvezdicek taky zustalo nevybrano... nechapu jak nekdo muze mit tolik minci, ja skoncil na 543 a vic ani tuk, proste tenhle styl akce mi zcela nevyhovuje... kytek zbylo celkem malo, micu plno, na to jsem si dal pozor...
    Celkove nezajimavy, moc dlouhy hrani, moc moznosti ztrat, ale zato zadna nahoda, to beru pozitivne...
    Uvidime co bude z TS, az si vzpomenu a hodim je na plochu :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.