Fotbalová horečka (9.6. - 15.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/6/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tak já jsem na noc dala ze svých možností dlouhodobé a za sebe říkám, že už nikdy nevyndám na plochu chlívky. Není to poprvé, tudíž vidím, že moje farma s nimi neumí a padátka z nich nevyrazíš... Z 25 žabích rybníků mi vyskočilo jen 8 gumíčků, z druhé poloviny plochy = pidipole lískáčů, vyskočilo 9 míčků. Tím se z toho stala nejhorší faremní plocha. Na mýtině cibule dala 32 míčků :D , něco takového jsem ještě nikdy neviděla a jsem v absolutním úžasu, že tohle je za 12 hod. možné. Na hlavní dala cibule "jen" 23 míčků, ale pořád je to můj nejlepší výsledek na plochu, co jsem kdy měla. Na Baha mi to padá nejhůř dlouhodobě, takže černé růže s 8 gumíčky nepřekvapily. Celkem za noc 80 gumíčků, na můj z pohledu herních bardů skromný, z pohledu mého megalomanský cíl jich potřebuju ještě 380, takže dneska ještě dosadím nějakou akční plus co časově vyjde, na noc načasuju všude cibuli a pak tu cibuli budu točit, dokud to nenapadá.

Já mám opravdu radost, konečně plodina, kde vidím, že to padá víc, tohle zažít je prima. Zase naděje, že se to přece jen v akcích dá rozjet. :)
    EDIT: Před sklizní jsem už měla otevřený dnešní dárek, v mém případě si ale nemyslím, že by BZ souvisely, protože 8 gumíčků z Baha je naprostý průměr u mě a divoška s chlívky a lískou se taky nepochlapila, takže z pohledu mé farmy se přikláním k názoru, že vyskakovátka souvisejí s délkou pěstování/chovu, ne s počtem BZ...

2. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Sovinka - no vidíš, už se začíná dařit, je tak dál. V pátek i sobotu jsem ti chtěla poslat dárek, ale už jsi měla plný počet, tak je vidět, že tě i ostatní farmáři podporují. Znám to ze svých začátků a je to fajn pocit.

3. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

dnes som pozbierala úrodu z 3 polí bez mrkvovo jablkovej marmelády:cry:škoda 600 ruží
    ešteže som zachránila 2 polia:D
    včera som nemala moc času, pretože sme boli aj na salaši pre žinčicu a syrčeky uprostred hôr kde sú medvede;)
    pekný dník vám prajem farmári:)

4. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak první cíl splněn teď už jen něco vyzobu z obchodu co stihnu to stihnu:pxD

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, tak to pardon, ale tobě nepomůže nic, sám to víš, tak držím pěsti náhodě a ať posbíráš co nejvíc odměn ,-)
    Třeba návod pomohl někomu jinému...

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, začínám den klasikou -3 mince-, já ty tři červené pajtáše prostě neprostřelím. U ostatních šesti-nebo pěti?- pozic mám vždycky 9:cry:xD

7. k.vitek

k.vitek Titán fóra

tak já jsem večer před sklizní usnula :-(
    chtěla jsem zasít na noc dlouhodobky...
    ...chjo, a vzbudila jsem se v 9 hod. ráno...
    takový pech, ty gumáky mi budou chybět :cry:
    ještě jsem totiž chtěla Balon z MS 2011 a Zuzihnojivo a ZB
    o novou větev nestojím.

Ale, neházet flintu do žita! Ještě je 76 hodin do konce akce!!!

8. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Experiment z dlouhodbkama :
    Bahamarama
    - plocha Mochyně = 9 padátek
    - plocha Guarany = 12 padátek
    Farma
    - plocha Lískových oříšků = 13 padátek
    - plocha Malin = 16 padátek
    - plocha Cibule = 13 padátek

Takže je jedno co pěstuju. Vyjde mi teda líp když budu pěstovat akční, které otočím 5x za den a vypadne mi stejně jak z té samé plochy Malin nebo Cibule (možná i víc)

Ach jo.

9. martina19751

martina19751 Analytik fóra

Bezejmenný na jakych polich to bylo, velke nebo pidi?

ja jsem na noc dala zito a porek na velke pole a litalo to jako blazen, na plochu v prumeru 32 gumaku

10. zelenamys

zelenamys Perspektivní autor

Tak já mám naopak pocit, že ten dnešní bonus BZ mi k vypadávátkům dost pomohl, obvykle mívám cca 30 na celou farmu a dneska ráno celých 50 ks, tolik jsem nikdy neměla, z černé růže to padalo jak blázen a i na baharamě vypadlo víc než obvykle...proto jsem za tento bonus fakt vděčná! :) Jinak mám momentálně 69 hvězdičkových mincí, o tom, že bych získala stonek + různé si můžu nechat jen zdát. xD Se tu někteří rozčilujete, že nestihnete oba stonky - já nestihnu ani jeden a taky to přežiju. Ale po stonku stejně nejdu a co bude z různého, to bude. Nejsem náročná a akci jsem začla plnit s půldenním zpožděním, tak nemůžu čekat, že ji stihnu. Fotbal mě moc baví a včera jsem zapojila i bráchu - také ho to bavilo. :) Skoro vždy to bylo za 9 mincí a když to nešlo, tak holt za 8 nebo za 7, radši mířím na méně mincí, když se mi několikrát po sobě nepovede trefit 6. ;)

11. papulice

papulice Hrabě fóra

ahoj hezkou neděli,chtěla bych se zeptat když na začátku hry seberu ty tři hvězdičky,proč se mi nepřipíšou?

STYBI a petaM2001 tohle ocenili.
  12. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Papulice,

tam se ti nepřičtou? Jen na okraj, to nejsou hvězdičky, ale mince potřebné do Fotbalového obchodu.

STYBI, petaM2001 a puntík50 tohle ocenili.
  13. veverushka77

veverushka77 Perspektivní autor

tato akce mě totálně nebaví kvuli vypadavátkach zatím mam SK,SH,podivuhodny vyběh a kupon čekam na karafiaty a uvidim kolik dají míčku přesně na čas chodím sklizet a nic z toho snad nasbírám na banany a končím jinak střílení golu mi jde vždy za 9

STYBI, petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  14. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

papulice protože nestačí jednou čutnout přihrávku a ukončit zápas. Musíš postupovat dál na soupeřovu branku a snažit se střelit gól. Na to máš celkem 5 pokusů (počet vidíš vpravo dole) a teprve až vyčerpáš všechny pokusy, zápas končí.

STYBI, petaM2001 a ester7791. tohle ocenili.
  15. papulice

papulice Hrabě fóra

to vím vždy dojedu až do konce,tam mám vždy 9 mincí,ale ty tři ze začátku se nepřičtou nebo nevím jak to je?

STYBI tohle ocenil(a).
  16. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

papulice, v brance je maximální počet mincí 6. Takže 3 + 6 = 9. Víc jich v jednom zápasu získat nejde ...

17. papulice

papulice Hrabě fóra

ok díky konečně dobrá odpověď

Trepifajksl a STYBI tohle ocenili.
  18. ester7791.

ester7791. Rádoby autor

Ja som každý zápas dotiahla dokonca , mám sadeničky aj jedne aj druhé , mám párty lístky , ešte vyberiem TCH a potom čo sa podarí to sa podarí . Chcela by som ešte ten kupon na pomocníkov . Pre mňa sú takéto veci vzácne kedže nekupujem FL .
    Hra je napínavá a zábavná . Celkom sa mi pozdáva , aj ked sadenie kvanta rastlín nemám moc v láske . Sadím len na dvoch plochách to musí stačiť , nechce sa mi stále prerábať farmu . Ešte že nás čo skoro toho prerábania zbavia . Teším sa na to ako malá . :))
    Prajem vám príjemnú hru a veľa pekných výhier . :)
    Do sfarmárčenia . :)

19. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

ahoj farmári,som celkom spokojná mám banány,pomocníkov aj sadeničky,tak uvidím čo sa ešte podarí

20. libakos

libakos Titán fóra

Hezkou neděli přeji,obchod s ,,různým'' až na hvězdičky které nepotřebuji vykoupen a teď nevím ,jestli pokračovat a pořídit novou větev nebo dát farmu do normálu:)Zatím mám zasazeno tak uvidím :)Fotbálek je bezva,povedlo se a tak chválím:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.