Fotbalová horečka (9.6. - 15.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/6/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Fíha, už se mi poněkolikáté stalo, že jsem vystřílela jen 3 hvězdy. Asi jsem unavená...

...ale to je dobrý tip, krakoramajo, zkusím to, jako to dělám u Lukáše v Renzovi. Dík!

2. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Docela to odsejpá, ale je to klasika pěstovačka, pěstovačka a zase pěstovačka

bílé: Mám 16,848
    černé: Mám 9,741
    míčky: Mám 1,356
    z toho mincí: Mám 258 = 28*9 + 2*3

3. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Ahojte. Už mám doma nálepku, banány a Topaz, potešili veľmi červená panda a mravčiar, už sa melie krmivo. Ešte ďalších 96 mincí na sklade, ale loptičky nechcú vypadávať. Tak som dala na noc pór a uvidíme ráno. Nech máte tú správnu trefu, fajn hru.

4. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Chybí vypadávátka.
    Nejsem si jistý jestli nepřehodit malé pole na velké a pěstovat delší kytky.

Akčních mám celkem dost. Na všechny odměny co bych chtěl, ale nestačí.
    Vypadávátek mám momentálně 83.

Času by relativně mělo být dost, ale kvůli vypadávátkům, budu muset sadit dlouhý kytky což mi zase znemožní pěstovat akční takže budu muset vyvažovat.
    Proto asi nahodím velký pole a využiju SH co mám.
    Popřemýšlím zítra ráno. Pondělí až středa, mám dlouhé směny, takže budu mít dost špatné výsledky.
    - můžu pěstovat akční = budou chybět klubíčka
    - můžu pěstovat dlouhodobky = budou mi chybět akční kytky.

Hrál jsem 9 her.
    Z 8 her mám po 9 mincích a u 1 hry jsem jel na jistotu "7" protože se mi nedařilo ani po 4 pokusech prostřelit 3 rychlé obránce.

Chybí mi možnost hrát za červené a bojkotovat třeba sousedovi jeho výsledky.

5. rampusak

rampusak Veterán fóra

já myši a suseda dokonce výrobnu pštrosích vajec. Ona nevytočila já ano a ještě teď jsem z toho konsternovaná. Neviděla jsem ani jednou toho nejvyššího šlechtěnce, za normál zatočení oranžové žabky ale mimo mě, tak unavené štěstí není. Jinak dávám jednu hru za 8-9, čím míň se s tím mažu tím víc sbírám ale jeden míček je za hodně akčního, nebourala jsem prales ani lesní, bahoška je tak na půl. Chci řádek BZ BBZ, postupový kašlu, chybí jedna dekorka, a potom bych ráda SK, TS na bahamu chlívky, kuponek ale za den si čutnu maximálně 5x, vypadávátka mám akční není bo nebourám (můj problém), takže budu muset slevit logicky. Prales nevybourám ani omylem, SH si šetřím, zase budu nadávat sama sobě, ale ty mince prostě neschrastím. Na hokus farmu chodím kvůli bahamě jak se mi zachce ale 1x denně, jsou tam pohopole a musím, za den to uroste, nejvyšší je tam bambus a míčků je tam od začátku akce 108ks, byla sklizeň dlouhodobek a do toho denně bahama. Nemám tam poháry, prostě farma jenom kvůli nové bahamě a level bahošky 67 od začátku zavedení, moc se nepředřem :). Jo a děkuji ke gratulce, to jsem chtěla napsat původně.

6. kamarad100

kamarad100 Rádoby autor

Tak mě se vyklubal z minulé akce růžový krůtník;)..................kytky jsou nekonečné, ale to ke hře tohoto typu asi patří míčky nic moc ,je to pořád dokola dokolečka ještě musím začít konečně pěstovat ty krásné černé růže a pak se uvidí jaké oko a štěstí bude tak krásný sny a hodně štěstí xD

7. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak jsem je pokořil - 9 mincí, já říkal že se nevzdám. ;)

8. STYBI

STYBI Velmistr fóra

Na noc dávám všude karafiáty, zrovna stojím na padátkách, tak snad to bude ráno lepší, hra se mi líbí a v kopání jsem zatím
    100% úspěšná - vypadá to, že se k tomu stonku i dokopu .

9. eli2006

eli2006 Vážený autor

Napěstováno mám,na noc jsem dala žáby, vyšlechtěnou cibuli a papyrus ráno uvidím kolik vypadne míčů.Hvězdiček mám zatím 198-padaly samé devítky.Jedu na tutovku.

10. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:cry: došly míčky ... tak konec čutání, zasít dlouhodobky a počkat do rána ... ale nový řádek na stonku už maká :p

11. lacrima

lacrima Ikona fóra

Stonek je kompletní , už pracuje a já letím na hřiště si trochu ještě zakopat.
    Jsem přecpaná samými dobrotami k prasknutí ( rodinná narozeninová sešlost) , tak musím spálit nějaké kalorie ;)

12. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Další den akce u mě se chýlí ke konci, v tuto chvíli čekám na sklizeň bílých růží. Do této doby jsem kopala na branku 43x, získala jsem vždycky po 9-ti mincích a to mně dovolilo v obchodě mince vyměnit za komplet řádek, z ostatních odměn jsem vybrala SH, SK, ultrahnojivo, párty lístky, tajemné výběhy a oboje sazeničky. Pak jsem si pořídila do sbírky nálepku. Za to vše jsem utratila 384 hvězdičkových mincí a 4 zbyly. Ještě bych chtěla balon z roku 2011 a pak bych šla už jen po dekorce Neproniknutelná obrana, která je vzhledem k BZ zajímavá.
    V tuto chvíli však chybí bílé růže, černých bych měla na 13 míčů a gumových míčků na 8 míčů. Takže tentokrát na noc žádné černé růže, ale něco dlouhého kvůli vypadávátkům a zítra se budou točit na polích jen bílé růže.
    Dobrou noc [​IMG]

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký večer, sem si musela zahrát a už pravidelných 9 mincí ... jsem si vyšlápla na pohár a zjistila, že zůstal jedinej míček :D i když rostlinky jsou (bílých 4 599 a černých 900),ale teď na ně čekat a kaštánci budou až v pondělí. Jsem si zakopala v 35-ti zápasech a kromě nálepky už mám [​IMG] :p ...
    a taky [​IMG] xD :p ... jsem koupila "stonek" a "Veřejné sledování" (tři dekorky měla) a chybí ještě "trofej" zbylo 15 mincí ... no možná počkám na O+D a vyzobu jiné odměny.
    Hra je vážně supr můj největší nájezd na odměny [​IMG] :p ... pěstuji jen akční (i přes noc), dala asi 1 800 SH (víc na černou růži), včera už jen s vodou, se snažím pravidelně sklízet a regulovat obě růžičky. Ale na to, že jsem ve hře použila už 1051 gumových míčků ... bych chtěla mít obchůdek vymetený :p .. času je dost a přeji všem jen zásahy na devítku :p

Naposledy upraveno: 12/6/16
  14. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Ahoj farmáári,
    v rôznom mám zas vypredané, Prečoo_O???

toto mi ešte zostáva, dopestujem a pošlem tam Messiho, teraz nehrá, môže kopať, ja nestíham,

dobrú noc Všetkým;).

15. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Pitrýsek47 : ja presne vim co mam delat a jak na to, akorat toho nejsem schopen, proste jak se hybe moc veci najednou, sleduju jen jednu, takze tahle akce nedopadne dobre, leda nahodou...
    proto taky ani v Renzovi nemam to druhy vejce, i kdyz listkama bych na to mel, ale po par hrach konec, uz jen ztracim...
    Tak pestuju co to da, stonek by mel vyjit, o TS mozna bude boj ktery vybrat...

16. Rony84

Rony84 Perspektivní autor

Já teda nevím, ale jak kopnu do míče, tak se odhlásím celkově ze hry. Čím to je, čím to je?
    Už to jede.

Naposledy upraveno: 11/6/16
    petaM2001, dana9494 a STYBI tohle ocenili.
  17. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, hra funguje normálně a bez problémů. Budeš muset vyčistit. V mém podpise máš link na technické FAQ a doporučuji vyčistit přes webové rozhraní a můžeš taktéž vyzkoušet jiný prohlížeč.
    Nicméně v chromu nezaznamenávám žádné technické problémy s hrou a odzkoušela sem to právě teď. Info cedule s odměnu vyskočila po odehrání hry a vše ok připsáno.

danda

18. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Já nevím jak to všichni děláte,ale já za celou tu dobu získala tři dekorky z minulého stonku a na nic víc zatím nemám.Stále mi chybí vypadávatka.Nový stonek v nedohlednu.Ani se o něj nepokouším,protože nemám šanci na to,abych ho získala celý.Přeji všem,aby na tom byli líp než já.Kopu dobře,pokaždé devět mincí,ale stále čekám na míčky.

19. Abandando

Abandando Pisálek fóra

akce i hra jsou super, chválím, palec nahoru

20. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Ranní sklizeň 143 kousků. 44 žab dalo 34 míčků, z 26 stromů okolo jen 4, karafiát na 1x1 na hlavní a mýtině shodně 32, mochyně plantáž 18 a prales 23.
    Stonek aktivován a chystám nájezd na různé :)
    Vzhledem k dárku z kalendáře jsem to riskla a posílila se před ranní sklizní mrkváčem a cukiňákem, no a teď jsem na pochybách, zda více míčků souvisí s více BZ a nebo zda RT povolil kouhoutky (včera ráno 109, dnes 143). Nejspíš ale zafungovala naše "kamarádka" náhoda.

Naposledy upraveno: 12/6/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.