Fotbalová horečka (9.6. - 15.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/6/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Tak tedy se asi budu pasovat do role největšího kopyta - právě se mi podařilo získat nula mincí......všichni tu píšou jak se daří, jak je to jednoduché -- já jsem taky uhrála "devítky", ale tohle byl tedy asi můj vrchol. Prostě na začátku mi tři mince unikly nepozorností, a na konci byl před bránou takový mišmaš protihráčů, kteří tam lítali jak "mesršmidky", že jsem je prostě neprostřelila. S takovou toho tedy z obchodu moc nevyberu...:cry:
    Všem držím palce a góóóól!!!!!

2. STYBI

STYBI Velmistr fóra

tak mám z 12 her plný počet - tedy 108 mincí - docela to jde, sice nesbírám moc odměn na hřišti, ale je pro mě důležitější kopnout plný počet tj. 9 mincí za hru, ať se pak můžu rozšoupnout při nakupování :p

3. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak zatím jsem vzala SK,PCH a TS...a jsem na 0. O stonek zatím zájem nemám, stejně je toho klikání v nebi až nad hlavu. Vyberu jen odměny, co se hodí.Zatím mám vždy 8 stříbrňáků, 1x jsem získala 9 a 1x 3:oops:.No fotbalista moc dobrý asi nejsem:p

4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj 123Janulinka123,

bohužel do původního FAQ k akci se vloudil šotek z testů a správně potřebuješ 6. level a to bohužel i na Bahamaramě. Už včera navečer byla tato informace opravena i na herním fóru.

Trepifajksl, STYBI a 1robinsonka1 tohle ocenili.
  5. 123Janulinka123

123Janulinka123 Zelenáč fóra

Aha, to je škoda. No nic, děkuju za pomoc :)

STYBI a Xenie6161 tohle ocenili.
  6. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Nevzdávej to, jestli jsi například ve 4 či 5 levelu, můžeš snadno rychle postoupit do 6 levelu. Na trhu lze zakoupit řemeslné produkty, které ti s postupem do vyššího levelu pomohou.

danda

PS: dodávám "samozřejmě myšleno na bahamaramě" a taky je tu možnost si poprosit o řemeslný dárek pro postup na baha. Teď je to doufám zcela jasné. :)

Naposledy upraveno: 10/6/16
  7. Rony84

Rony84 Perspektivní autor

Tak vykopávám!

8. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Zatiaľ mám len 26 mincí. Do konca zostáva 112 hodín a tak sa mi podarí ešte zopár mincí pozbierať. Tak hurá idem čistiť manželove kopačky.

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký večer všem a z práce rovnou na zápas :D ... něco napěstované, tak jsem prošla dalších deset utkání :p ..
    8x za 9, 1x za 8 a 1x zas tři, kde mě jako dříve běhali tři červení protihráči ... sem vždycky nějakého nakopla [​IMG] .. to snad přežili xD :p .. Tak jsem prošla dekorace v liště a zjistila, že mi do starého stonku chybí jen dvě dekorace a tři mám :p. Každé O+D sháním staré dekorky a asi jsem je dostala, nebo měnila ... už nevím. Tak uvidím co stihnu odehrát a snad to zvládnu i s novým stonkem :p ... zatím [​IMG] :p Všem přeji jen samé goly ;)

10. EliM77

EliM77 Magnát fóra

bílé: Mám 14.555
    černé: Mám 3.533
    míčky: Mám 1.039
    z toho mincí: Mám 111=12*9 a 1*3

11. alunk

alunk Aktivní autor

Už mám 19 mincí :D Chci hlavně tajemné stromy. Na ty určitě budu mít,juhůůůů :D Snad z nich nebude kdoule xl-.-

12. bionta

bionta Perspektivní autor

jedna z nejblbějších akcí za poslední dobu,spoluhráče vůbec nejde odchytit míčem,akci vynechávám neb nechci skončit na koronárce...

lacrima a STYBI tohle ocenili.
  13. Madulka_cz

Madulka_cz Dozorce fóra

Dobré ráno.
    Tak včera jsem si poprvé trochu zastřílela. A mám 27 mincí. Vím, není to mnoho, ale mohlo bvy to být i horší :). Jakou mám úspěšnost, nevím, ale občas se netrefím a to mám čtvery oči ;). No jo, každý den není posvícení.
    Bohužel zatím mám STOPku, protože jedeme pryč, tak jsem zasadila na pohopole krátkou akční a na další výkop mi nezbylo kytí. Kladla jsem si na srdce jak vždy píší moderátoři.... nejprve zasaď .... a poslechla jsem je.

Přeji pěknou hru, hodně gólů a krásný víkend.

Madulka_cz

14. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

jak jsem byl nadšený,že si zahraju fotbálek,tak jsem zklamaný jak se to seká a do brány jsem ani nedošel,protože se to totálně kouslo a musel jsem se odhlásit. to co jsem dodal na výrobu balonu to samozřejmě sežralo a nevrátilo. jako vždy RT tým nezklamal. Hlavně mi nikdo neříkejte že mám pomalý nebo slabý nebo starý počítač. to můžete vkládat dětem ve školce. jsem totátně zhnusen:mad::mad::mad:>:(>:(>:(

15. elkabana

elkabana Pisálek fóra

Tak musím říci,že jsem z této akce nadšená. Opravdu mě minihra po dlouhé době baví :D, i když mi to moc nejde :cry:, ale to mi vůbec nevadí:D. Nasbírám co půjde.

16. electricwarrior

electricwarrior Pisálek fóra

díky,tak jdu čutat do pumlíče...

17. STYBI

STYBI Velmistr fóra

dobrá ranko,
    tak se musím pochválit - zatím vždy plný počet tedy 9 mincí za hru, ani jsem netušila, že jsem tak dobrý čutálista, sice né vždy je to na první pokus, ale je jich 5 tak proč to nezkoušet, hlavně že výsledek se dostaví - zatím nakupuji v sekci různé SK, banány, kupon na pomocníky, tajemna atd, jeden stonek mám již z minula a ten druhý pokud bude dostatek tak ho koupím, ale mít ho nemusím. O samotné dekorky nestojím - mám jich plnou lištu.
    Jinak se mi to dnes po ránu také jednou seklo, tak snad to nebude často !!!
    Tak ať se vám dobře kope a hlavně dávejte góóóly

18. martina19751

martina19751 Analytik fóra

jupiiiiiiiiiiii, z tajemnic vykoukl plamenak a mravenecnik, mam obrovskou radost, konecne se zadarilo i u me
    ze stromu potesil mangostan, ktery jsem nemela

19. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Jupííííííííí hlavní stonek je aktivován.....super fotbálek a kope se dál....všem přeji ať se daří

20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Hezké ráno. Zase jenom tři mince,holt kdo neumí, musí pěstovat:p;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.