Fotbalová horečka (9.6. - 15.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/6/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Odkoušeno, prvním pokusem jsem pochopila, o co jim jde, Další si nechám na jindy.

2. Preceja

Preceja Mistr fóra

Ta změna písma na hůř čitelné je nějaký vedlejší produkt grafické úpravy pro MS a je šance, že se vrátí zase původní a nebo zase někdo něco "vylepšoval"?

3. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Kopaná , to mne asi dostane, nemohla bych k tomu obdržet alespoń pálku, nebo větší vařečku, snad by mi to šlo lépe. Nemohu přijít na to jak se házejí auta. Mohu si stěžovat na ofsajta? Ach jo.
    :p

4. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Z akce bych chtěla stonek. Oba asi nezvládnu - který si mám vzít?

myš59 tohle ocenil(a).
  5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] .. hezké sportovní ránko :) ... jsem si před prací šla zahrát :D .. při šesti zápasech plných 9 mincí a u dalšího herního pole, jsem před brankou chtěla sebrat co nejvíce odměn, zapomněla počítat pokusy a zůstala jen s třemi mincemi o_O. Už si dám pozor a se včerejším zápasem je 66 mincí :p .. padátka zatím jsou, jen došly fotbalové růže. Tak přeji všem ty nejlepší kopy do branky ;)

6. Danielaa25

Danielaa25 Stará škola

Xenie6161- Oba dva stonky - dekorace vyněníš při obchodovat, darovat - hlavně ty starší dekorace půjdou lépe sehnat.
    Jestli budeš chtít mohu ti nějaké dekorace poslat napiš do pošty , které z těch starších.

7. badaji

badaji Vážený autor

Taky jsem už vyzkoušela a hra se mi líbí. Vždycky podle popisu mám dojem, že to nezvládnu, ale jak se začne hrát, ejhle je to jednoduché. Snažím se cestou do branky sebrat co nejvíc dárků. Ještěže je pět pokusů. Branku jsem trefila až na druhý pokus. Mají dobrého brankaře. Prvních 9 mincí je doma.

8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte první tři pokusy 3+7+9 mincí. Snad už to půjde i měxDale těch růží, co budu muset napěstovat bude asi móóóóc:(

9. dunlop4

dunlop4 Pilný autor

Já prozatím pěstuju a kopat budu asi až později :) ale všem, co to jde, gratuluju! :)

10. kotule

kotule Pilný autor

První tři pokusu odzkoušeny, zatím 21 mincí, jednou se nám nepodařilo dojít až do branky. Moje dva malé fotbalisty to hrozně baví, takže já si moc nezahraju :p Při odchodu do školy, mi kladli na srdce, hlavně ať počkám až přijdou a nehraju sama, abych to náhodou nezkazila :) všem hezký pátek, i když je venku pod mrakem :oops:

11. electricwarrior

electricwarrior Pisálek fóra

Fajnová akce,akorát nevím,proč není v návodu na hru uváděn počet kolipa je čeho třeba/růže, míčků/ Takže bojovka? Nebo jsem přehlédl?

myš59 tohle ocenil(a).
  12. Biďoun

Biďoun Zelenáč fóra

Poprvé za dobu co hraji, si přeji, aby tahle akce neskončila :-D . Tohle se vývojářům a RT opravdu povedlo , za mě palec dvojitý nahoru !

13. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) tak jsem také neodolala a hned jak byly růže k dispozici jsem vyrazila na hřiště - zpočátku trochu tápání, ale není to tak složité ... nálepka je doma a prvních pár mincí na další odměny už také čeká ...

electriwarrior - ono jaksi nejde spočítat kolipa čeho bude potřeba, je známo, kolik čeho je potřeba na jednu minihru (510 bílých, 260 černých růží a 30 gumových míčků) a je na tobě, kolikrát na ten fotbal vyrazíš a kolikrát budeš pokoušet štěstí, takže někomu bude stačit třeba jen pár tisíc fotbalových růží, jiný jich napěstuje 10x víc ...

14. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak tahle minihra je kouzelná, to se opravdu povedlo :) Zkusila jsem ji zatím jen 3x (na víc nebyly černé růže) a je to opravdu zábavné. Vykopla jsem si zatím 27 mincí a pak nějakou tu drobotu. Nevím, jak se mi podaří napěstovat a získávat gumíčky, ale ráda bych oba stonky :p. Tak uvidíme. Všem držím palce a sousedům děkuji za dárky.
    Hezký den.

15. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Zkusil jsem 1. zápas a dopadlo to za 9 mincí, takže spokojenost. Aspoň jsem si vyzkoušel, jak to funguje v praxi a jsem připraven na další zápasy :). Aktuálně zhruba okolo 3000 ks od každé růže. Dneska budu pěstovat jenom bílé a zítra udělám mix s černými. Na noc to řeší klasické růže na farmě a na baha černé růže ;).

16. prdelka010

prdelka010 Vycházející hvězda fóra

tak jsem se bála že to nebudu zvládat a je to super asi umím hrát fotbal hi....taky jsem zvorala jednou a bylo to za tři chtěla jsem dva dárky najednou a ono prd

17. satelit

satelit Hvězda fóra

Pokud budu chtít odměny: z kategorie odměny - stonek + neproniknutelná obrana
    z kategorie klasické - balon z MS 2011
    z kategorie různé - vše
    musím nastřádat 651 mincí tj. +/- 72 her tj. 36720 BR / 18720 ČR a 2160 míčů!!
    To je na zbývajících 5 dní akce docela nářez.
    Zatím jsem hrál 9 utkání a mám jen 73 mincí (o 8 mincí jsem přišel).Myslím že to nedám.:oops:

A jak už tady někdo psal po údržbě hry se v prohlížeči GCH změnilo písmo.

[​IMG] Chrome
    [​IMG] Firefox

18. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky, já zatím jen pěstuji,:)míčů na skladě 655 ks. bílé růže 3056 ks. na skladě, 1000 ks. nasazeno, černé růže na skladě 7254 ks, takže zatím pohodička, jelikož do konce akce zbývá ještě 124 hodin:D

19. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Prozatím se mi celkem daří trefovat branku, z 9 zápasů mám 81 mincí. Snad to půjde tak dál.
    Jednu hru jsem málem ztratila, když jsem se tvrdohlavě snažila získat 1 SK a zbyl mi poslední pokus - no s tím už jsem došla do brány, ale to SK mi uniklo. Pro stromy nevidím les. Tak pozor na to.
    Jinak se snažím pěstovat na co nejvíc polích, z běžných věcí zůstalo jen několik stromů a chlívků ( baha 7+10, farma 5+8 ), jedna otočka dá 2628 růží. Zatím pojedu akční podle možnosti dostat se na PC, pokud budou výrazně zaostávat gumíčky, půjde na noc něco delšího.
    Tak ať se daří co nejvíc gólů.

evainfo, dana9494 a kiki2305 tohle ocenili.
  20. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

Lenka123-Ahoj, proč se změnilo písmo? Není skoro vidět, asi zapomněli, že to hrají i důchodci. Abych si brala brýle.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.