Fotbalová horečka (9.5. - 15.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. badaji

badaji Obyvatel fóra

137 míčků, no uvidíme, nemusím mít všechno.

2. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak pro začátek 149 gumíčků a v tom jsou i dárky - ani sláva ani propadák, řekla bych. Jen mi vadí, že je na jeden míč potřeba stejně černých i bílých růží. Jednak v tom budu mít zmatek :p a druhak - nemá fotbalový míč víc bílých plošek než černých?

3. stěby

stěby Hvězda fóra

Napoprvé 191 gumíčků. Díval jsem se na to číslo docela rozpačitě (hotovo 11,2% potřebných), ale když čtu počty ostatních (krom nadfarmářů ;)), jsem na tom ještě dobře. A to zatím stávkují sousedi, už druhou hru po sobě. Asi jsem je uřknul, nebo co :oops::p. Jdu jim něco šoupnout, aby si na mě s láskou vzpomněli :inlove::D.

4. bbowling

bbowling Hvězda fóra

194 loptičiek ze třech ploch za bublinovou řasu, která moc dlouhá není. Takže dobrý. Akorát nevím,
    kolik jich bude vlastně potřeba. Když budou fotbalisti hrát jako FC Barcelona, tak celkem málo, ale stačí abych hráli jako nějaký brněnský klub a nebude jich stačit ani 50000 .... :music::music:

5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

bbowling: je to podle výskytiště, takže FC Šestajovice to mají asi tak za 100 tis. kytek a 15 tis. padátek :D a nebo pošli nějakého toho kapříka a můžeme se domluvit.

6. bbowling

bbowling Hvězda fóra

A ještě daleko horší scénář by byl, pokud by ti moji fotbalisti hráli jako Sigma Olomouc .... o_O
    To bych snad musel osobně zajet do Číny a poprosit o prodloužení akce do konce roku .... :music::music:
    Tak, to máš pajdo za ty FC Šestajovice, to jsem ti to nandal viď .... ;)

7. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

bbowling: tak mně je to jedno, bo já použiji moderátorskou MJS a JC a mám hotovo zítra v 09:16:58. :p

8. .blanchetinka.

.blanchetinka. Pisálek fóra

Zdravím všechny, mně už dochází síly zase ty X tisíce kytek po náročné akci ,to je tak na 14 dní a ne týden, zase nedokončím,už mě to nebaví .:cry:xD.Bude někdy něco méně náročnějšího na pěstování ? Mám prázdnou stodolu ,kdy mám pěstovat do družstva a na potřebu do mlýna?Poradí mě RT.

9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Nejsem RT, ale poradím ráda;): když už teď víš, že nedokončíš, zahraj si pár her, seber nálepku a zbytek týdne můžeš pěstovat do stodoly :p:D

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak sklizeno - bér, trochu artyčoku a na Bahamách mix stromů a melounů - 235 gumíčků :D To by šlo...Byť nerada, vyplením i mýtinu, bo růží bude zapotřebí dost a dost :eek:

Naposledy upraveno: 9/5/17
  11. Manažerka

Manažerka Pisálek fóra

Tak na první dobrou 147 mičud (2 od sousedů a 3 z kouzelňáku).
    Nějak nemám ani chuť víc koukat co a jak je třeba na akci. Prostě budu pěstovat a pak uvidím. Stejně jsem do půl5 v práci, takže přes noc budu muset jet tu šestihodinovku a přes den zkusím otočit tu kratší, na nějaké dlouhodobky bude možná čas o víkendu.

Nějak jsem z toho už zase unavená. Hrála jsem farmu dost aktivně (až moc myslím), pak jsem na 3 roky přestala, teď jsem asi 3 měsíce zpátky a je to pořád stejný jako před těmi třemi lety. Jedna akce za druhou, žádný nápad to nemá, nesmyslné pěstování šílených počtů akčních kytek a nic z toho....
    Sorry za ten negativní výlev. Jestli se do toho někdo chystáte vrhnout po hlavě, tak s chutí do toho! Ať se daří!

12. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

rozpěstováno ......
    všem přeji krásnou hru

13. anvan

anvan Dozorce fóra

Růže rozpěstovány a konečně naházeny na pidipolíčka, míčků přes 700 a teď jen trefovat mičudou...(to nevím nevím - minule mi to moc nešlo, hlavně u brány...)
    Všem čutálistům hodně štěstí!

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Ty dvojity kytky s casama co se nesejdou jsou hrozny, nevim co kde mam, ale snad uz kratky je dost... zvazuju zda nedat na noc pohopole, ale bez SH, jenze musim stihat mit dost tech delsich - to zas je akorat chaos... no a napadalo jen 215 micku, no tak se uvidi zitra...
    Ani nemam nejaky pocty co ceho mit, protoze to zalezi na tom co kdo jak chce hrat a jak mu jdou akcni sceny pred brankou, takze to zas bude utrpeni...

15. Baroland

Baroland Ikona fóra

Že na sebe časy nenavazují,bych ještě zkousl,spíše mě zaráží PROČ musí býti dvě akční a PROČ musí míti každá jiný čas když je jich potřeba od obou stejně. Rozuměl bych poměru 350 bílé + 233 černé.

16. farmář-Šimon

farmář-Šimon Aktivní autor

Všem pro zasmání můj dnešní opravdu "podařený" začátek akce. Nejdřív jsem zapomněla na začátek a na farmu šla až v půl pátý. S hrůzou zjistila, že jsem večer nechala na dvou plochách slepice, na třetí kapustu... Jen na baha byl cukrový meloun, celkem 88 gumáků :( A aby to nebylo málo místo bílé nevinnosti jsem si dala strašidelnou kytici a divím se, že mi ty kytky rostou tak dlouho. Opravdu jsem zvědavá, co ještě přijde :D

17. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Pro Tassadar:
    Ono je to jednoduché. 3 x 4 h = 2 x 6 h = 12 h (a příslušné použití H2O, hnoje a SH dle uvážení - leč samozřejmě dodržet dávkování po celou dobu*).
    *Ne že by se to mně samotnému dařilo.

18. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Dobrý podvečer všem spolufarmářům v galoších :)
    Já mám startovní závdavek z přípravy 146 gumíčků, což bylo nějak kolem 10%. Není to tak pěkné, jako u Ingrid, skáče to méně ochotně, ale s tím nejde udělat nic než to okomentovat. Tentokrát jsem víc než na padátka zvědavá na pěstění akčních. Dvě různé délky, žádná tak dlouhá, aby to během práce nestálo na polích ladem, tak jsem fakt zvědavá, jaké efektivní využití farmy vymyslím, zatím jsem bez plánu. Při téhle kombinaci a omezeném vyskakování by to snad i zasloužilo označení těžké...
    Už jsem se trochu otřepala a smířila s další pěstovačkou a jsem tu... a míním si i zakopat. :p Cíl je jednoznačně stonek, kdyby čirou náhodou šlo vše lépe, než to teď vypadá, tak banány. TAk ať nám to solidně padá. ;)

19. upirka42

upirka42 Pisálek fóra

Vůbec se nemůžu přihlásit , přede mnou hřiště a nic :cry:

20. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Já měla na začátek 197, takže jak to tady čtu, docela dobrý. Na baha cukrmeloun, na farmě pórek a na obou megachlívky a kolem dokola stromy, které nikdy nebourám.
    Ty dvojí časy mně taky štvou, ale co už. Baha řádek mně sice až tak neláká, už mám vše, ale když kfc... (A schválně to píšu malým:-D)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.