Fotbalová horečka (9.5. - 15.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Já jsem vážně tatar. Říkám si, jak mně to dneska pěkně kope, že je to nějaký jednodušší a až u šestého pokusu jsem zjistil, že hraju jen na 5 mincí ... o_O:cry: Úplně jsem si naboural taktiku, protože jsem chtěl mít rezervu, co kdyby. Takhle musím dát zbytek na plný počet, jinak sestup do okresního přeboru. Dal jsem tam poslední mix otočku, aby to hodilo 5 pokusů, tím bych měl dostat SH, SK, party lístky a tím končím. Stonek, výběhy a hlavně nálepku, nad kterou jsme se kochali až do půlnoci už mám.

2. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Stonek je kompletní,nálepku mám taky.;)

3. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak nevím, proč mám asi tak z některých spoluhráčů ohromnou radost [​IMG]. Snad je to tím, že jsem také zamířila na 5 mincí a k mé smůle je uhrála na první pokus. Ale nevadí, pokud dál budu mít trefu, tak místo 4 mincí zbydou jen 3. Teď na ploše roste posledních pár růží na poslední 4 výkopy a akci ukončuji.

4. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak odehráno 24 her a u dvou jsem ,já trulo:sleepy::oops::mad: , jaksi zapomněl, že už mám jen jeden pokus a místo, abych jel na jistotu - 5 mincí, tak ne! Samo, že jsem se trefil jinam. Jednou jsem to zazdil do beka a podruhé to chytil ten jejich Plánička...grrr.:cry: Čekám na černé růže, bílých hafo! S takovou muškou, pane lesní, vidím ten výřad dost bledě! Budu rád za stonek a nálepku. A tak by se šikly ZB a SK! Víkend mám dvanáctky, to nevidím dost dobře. Snad kolegyni ukecám, aby za mne chvíli válčila.:p;):)

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jupííí - 315 mincí :D Už se blížím pomalu ale jistě ke stonku :p A zase jsem zmršila dvě hry xD To už je 36 mincí v tahu. Jsem totální kopyto xD Na 33 dobrejch mám 6 špatnejch :eek: Bože můj, do čehos to duši dal o_O

6. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

A já jsem vystřelila poslední míče a fotbálek ukončuji. Po oznámení ofika jsem si řekla, že chci pouze nálepku a stonek s dekorkama, možná i párty lístky. Nakonec z této akce mám tedy tu nálepku, stonek, ale i oboje tajemné stáje, oboje tajemné stromy, párty lístky, SK, SH i zuzino superhnojivo. To všechno za 548 mincí.
    Napěstovala jsem víc jak 43 tis. růží, 60x jsem měla trefu za 9 mincí, 1x za 8 a jednou jsem byla asi úplně mimo a nějak jsem tu bránu netrefila. Nicméně, abych už si nezahrávala s myšlenkou, že bych mohla získat ještě ty bánány nebo kombajn, tak jsem fakt ponechala úplné minimum růží a opravdu je rozpěstovávat už nebudu.
    Zbyly 3 mince.

7. libakos

libakos Polobůh fóra

Bodíky ze stonku jsou už doma ,tak uvidím co ještě poberu. Pěstuji jen s vodou, SH jsem dala jen na rozpěstováníxD

8. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Já už taky koupila v obchodě stonek i dekorky a řada je aktivovaná. Zbyla 1 mince, tak honem pěstovat a sbírat. Pak si zakopat a hurá ještě utrácet. Když je z čeho, moooc ráda utrácím. Krásnou hru všem.

9. eli2006

eli2006 Vážený autor

Zatím odehráno 17 her po devíti.Bílé mám,sázím černé,padátek dostatek,ale ty prostoje-hrůza.

10. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Akce hotová, :)řádek v nebíčku aktivní:p

11. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

stonek z fotbalové akce pracuje jako 170.řada

12. bbowling

bbowling Hvězda fóra

U nás v Šestajovicích máme lepší kalkulačky než v Netolicích .... :music::music::p
    Co jsem chtěl to mám a víc mě fotbal nezajímá. Do půl roku čekám tuto akci znovu xDxD

13. Baroland

Baroland Ikona fóra

Řádek mě dá 83750 BBZ každých 12hod. to se hodí. Ještě si nakopu na dráčka a bizona (stejně nepřijdou) akončím.

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Koukam, ze fakt tyhle kolektivni podrazovy hry proste nedam...
    Zatim mam 18222 bilych / 4621 cernych / 1526 gumiku / 13 her / 111 minci

15. jana563

jana563 Dozorce fóra

Nic proti O+D,ale proč to sakra dali když je důležité aby se hra nesekala>:(.Nez ho spustili,tak hra v pohodě a teď co minihra to fiasko.

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Taky se mi fotbal děsně seká. To se nedá hrát :(

17. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

bbowling
    o tom jsem ani nezapochybovala, že do Šestajovic přivezli lepší výběr čínských kalkulaček. Ale nakonec je to "ouplně" jedno, myslím, že jsme dopadli stejně

18. flexka

flexka Hrabě fóra

Přátelé, v žádném případě nehažte kopačák do růží, ani nezahazujte gumičky! Já levá jak turecká šavle, mám přední nohy místo rukou a nechuť k pěstování k tomu. Tak zoufale prolézám vzducholoď a neustále vylepšuju nabídky za ty dekorace... a nic, nikdo se nechytá.
    Taková příležitost, jen makejte a nebojte se mi ty dekorky draze střelit!

19. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky neumím počítat jo po vínečku ... jinak zatím 3 dekorky doma a jede se na poslední a ještě snad stihnu něco dál hlavně ty banány zatím to jde dobře střelám zdar :);)Janča
    Děkuji za vysvětlení nedošlo mě to a přitom mě to řekl i kamoš co hraje též.

Naposledy upraveno: 14/5/17
  20. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Janka79,

9 hvězdiček je maximální počet, který lze z mini hry získat, protože v brance jsou možnosti 6, 5 a 4 hvězdiček a 3 hvězdičky lze získat na začátku hřiště.

maribeja, milostivas a petaM2001 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.