Fotbalová horečka (9.5. - 15.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Casey27 Gratulace ke ctyrstovce! ;) S radkem, co uz mas nejspis funkcni ale poskocis rovnou o dalsich 100 lvl, az nam je pridaji a zas nebudes mit co delat :D

2. slootr

slootr Baron fóra

Zatím utraceno 228 mincí. Mám stonek a jednu dekorku, pak SK, nálepku, tajemno. Chybí mi tři poslední dekorky, to je 240 mincí, 4 mám. Takže ještě 27 kopů. Zatím to bylo vždycky za 9, kromě jedné chybky za 7. Na ten zbytek musím otočit 4x bílou, 3x černou a nastřádat ještě 610 padátek. Zítra jsem pracovně na Slovensku, asi se nezadaří sklízet, tak dám večer černou na poho pole a uvidím, co se stane. Tím pádem mi na víkend zbydou dvě otočky černý a čtyři otočky bílý. Když nebudou padátka, zmutovaná cibule pomůže. Ale to bych nerad.

Je to teda masakr. Chtít si v obchodě vzít ještě něco, tak sem v háji. Teda ne že bych nechtěl, ale co už. Jestli to fakt pude, zkusím ještě párty lístky. Ale pochybuju :(

3. wenda114

wenda114 Pisálek fóra

Zdravím farmáři :)Nejde mi otevřít Fotbalový obchod nevíte proč ?? Mám 54 mincí .

petaM2001, bursuk59 a myš59 tohle ocenili.
  4. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

otevření obchodu zřejmě nezáleží na počtu mincí, já tam nakukovala i bez mincí - zkus restartovat hru

čas běží a mám pouhých 131 mincí - skromně jsem se rozhodla na začátku, že půjdu pro nálepku a stonek s dekorkami, mám nepříjemný pocit, že to bude s odřenými zády (nebo s ukopnutým palcem? aby to bylo stylové), času není moc a mám prostoje v pěstování kytek

5. mituli

mituli Polobůh fóra

Touto rychlostí a tímto stylem si vykopem tak jedině hrob(bože to mi to nejde):oops:

6. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

mituli-nejsi v tom sama,neboj,také jsem na ten fotbal levá.Já bych ani ten hrob si nevykopala,musela bych být v prohlubní a doufat,že na mě navrstvěj nějaké kameny,aby mě neroztahala divá zvěř.:))xD;)

7. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky zatím jdu po stonku 2 dekorky mám zbývají ještě 2 a hotovo ještě doufám brala bych aspoň ty banány ne a ne vše v chrámu otevřít ještě koaly a na poslední místnosti -2 stromy a 2 rostliny a doufám bude hotovo na chvilkuxDzatím krom jedné za 3... střílení mě baví (9 se daří )super. Zítra musím pohnout čeká mě v sobotu aktualizace v noťásku tak jsem zvědavá jak dlouho to bude trvat ještě že jako farmářka...je naštěstí možnost hrát přes puffin :Dna mobilu takže záchrana je jupí :);) všem co nejvyšší trefy a hodně zdaru ;)Janča

8. Manažerka

Manažerka Pisálek fóra

Tak já zatím cca 10tis od každé růže, bohužel mičudy se zasekly (jen 650):sleepy:, takže teď jedu cukr.melone a karafiát (budu doma až večer, tak se to hodí).
    Jednou jsem zkusila kopnou a za plných 9, tak to snad půjde. To si šetřím na víkend - chci stonek a banány, tak uvidíme. ;)

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezké ráno všem :) ještě v noci jsem sklidila a ráno hurá na hřiště. Míčky padají průběžně s akčními, to je fajn a

jsem zase na nule, ale stoneček už jede [​IMG] xD :p Zatím 40 utkání z toho 6 špatných, zbytek za 9 ... to docela jde :D. Nálepku nemám, mě chybí 2 mince a taky chci ještě něco vyzobat z obchodu, tak doufám že bude čas na sklízení :p. Držím všem pěstíky a kdo jde do práce tak pohodičku ;)

10. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, já mám zatím jenom stonek a jednu dekoraci, obávám se, že asi nebude ani na celý stonek, musím končit o den dříve, neb v pondělí se už na farmu nedostanu, pokud nebude napěstováno, tak ani dlouhodobky nic nezmůžou, ať se daří alespoň Vám udělat to, po čem toužíte.

11. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Dobré ráno všem. Tak po ranní sklizni jsem si párkrát kopla a i bez rozcvičky jsem si vykopala mince na oboje tajemné stáje a oboje tajemné stromy. Jak včera chyběly bílé růže, teď chybí zas černé. Je to nekonečný příběh[​IMG]
    Teď mám na plochách nasazeny růže oboje, naštěstí víc mám té černé. Po sklizni už si to tak nějak budu muset propočítat, aby po té další otočce žádné růže nezbyly ve větším množství. A budu předělávat farmu do normálu, chybějící pak maximálně dopěstuji na Bahamce. Protože dost už bylo akční plodiny, teď zas do další akce musím pěstovat do stodoly ty hodně moc dlouhé plodiny, které do těch úkolů strašně moc pomalu přibývají.....

Naposledy upraveno: 12/5/17
  12. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj tedy mě to moc nejde,nemyslím kopat,ale myslím že to nestihnu,stonek je za hodně mincí,myslím komplet a přibývají pomalu...:oops:

13. myš59

myš59 Vévoda fóra

Dobré ránko, dnes to venku nevypadá, nějak se nám tu honí černé mraky, jinak každou sklízen přemýšlím,jak dál?Než půjdu do práce, dozrají bílé, pak zas dám černé a na noc asi dlouhodobky? Uvidím. Na třetí dekorku mi chybí ještě tři kopnutí po devítí;) Snad stihnu celý stonek a něco navíc,třeba ZB..

14. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Ahojky, mincí mám teprv 176,což se mi zdá nějak málo...stonek, dvě dekorky už sice doma, ale ten prac.víkend mne kakinkuje..
    Skalara..holka,krev a kroupy se mi moc líbí,kradu xD
    Nějak nevidím nikde sčot,tak nevím jsem v zelených?:(

15. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj bursuk59,
    u této hry nejde dělat výpočty plnění, protože záleží na více faktorech. Záleží na tom, co vše chceš za mince koupit a také, jakou budeš mít trefu pří mini hře.

16. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Ahojte, mám 258 mincí, a to jsem si původně myslela, že udělám stonek a pak vyzobu tajemky a SK. Teď už to tak růžově nevidím. Mám za sebou 30 her, dvakrát se mi hra sekla, takže za 3, zbytek za devět. Jedu ale na jistotu, neriskuju při tom sekání. Musím ale říct, že poslední dobou je to čím dál horší, hra je pomalejší a pomalejší. Dřív to bývalo víceméně u některých akcí, teď už pořád, i když akce žádná není.
    Pěstuju pořád jen akční, kromě jedné plochy, dlouhodobky zatím nedávám, gumíčků zatím stačí.
    Dobrou hru všem a ať to padá !

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já jsem taková lama nebeská! Střílím na branku a místo, abych mířila na šest penízků, klidně si namířím na pět! Aspoň, že jsem trefila....:p

18. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tak mi na poslední dekorku chybí 14 mincí. Zarazily mě míčky. Mimo první dvě hry, než jsem si uvědomila, že to není na čas a v klidu mohu vyčkat na nejlepší cestu, samé 9. U statických spoluhráčů se mi osvědčilo, že na nich zmáčknu myš a až je cesta volná, tak pustím. Vyhnu se tak chybné reakci při zpomalení nebo sekání hry.
    Po stonku se pokusím ještě o tajemno a SK.

19. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Hezké dopoledne všem, taky už mám něco posklízeno a odkopáno. Ze všeho nejdříve bych chtěla koupit stonek a dekorky a pak se uvidí. Zatím mi chybí 33 mincí a stonek s dekorkama bude doma. Momentálně došly bílé růže. Zítra dopoledne odjíždím do večera na návštěvu k dceři. Zasadím něco dlouhého, aby byly padátka. V neděli jsou na programu růže a snad se dokopu na nákup tajemna, nálepky a možná ještě něčeho. Tak ať máme dobré trefy na branku.

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

DANKA722 - hej, citróny sťahujem (mám jich len 5), ale moc to nepadá. Dneska byly na noc dlouhodobky, tak jsem si trochu naloptila, ale zase nemám kytky xD
    [​IMG] (+zasazená bílá)
    Mincí mám 264. Navečer půjdu zase čutat. Myslím, že toho tentokrát moc z obchodu nezískám. No, uvidíme.... ;)
    Edit: 8-10 gumíčků z jedné plochy bílých růží....hmm, to není moc:(

Naposledy upraveno: 12/5/17
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.