Fotbalová horečka (9.5. - 15.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. iDavis

iDavis Baron fóra

Tak moje prvé zápasy odohrané, zakaždým bolo 9 mincí okrem prvého, kedy som trafil do nesprávnej časti bránky. :p Takže pokračujem ďalej..

2. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Třetí dekorka je na stonku.Chybí mí ještě jedna a nálepka.To mi bude stačit ;)

3. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

-pechfógl- pochválím se taky. I já už ho mám, jen ty dekorky tam pochybují :DJeden míček a byla by alespoň ta první. Zato mám ale 90 gumáků z 10 pokusů. Héč;)

4. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny den...tak futbalek ide,kazdy zapas plny pocet..vyrabovala som sadenice,chlievy ,SK,party listky a este co sa dalo..tento raz som stonku nechala lezat ladom..

s TCH farma total nic..ani sadenice....ale Baha urobilo radost 2x hrosik,,2x dracik 1 tiger..a sadenice xxl tie vyssie..tak tam spokojnost..a party listky urobili radost tiez, fenixi a SK ,slachtenci ,,tak to sa da...

jedine co ma vskutku neberie je to pestovanie ruzi donemoty...fajn akciu a presnu strelu na branu:p

5. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Já jsem střílela zatím 26x a zatím vždy za plný počet. Takže zatím mám do obchodu 234 mincí.
    Chtěla jsem jen řádek, dekorky na něj a nálepku. Ale podle skore ve střelbě to vypadá, že jsem přepěstovala černé růže, protože jich mám na dalších 18 pokusů. Takže když asi nějakou černou dopěstuji, bude i na oboje tajemné stáje, ze kterých se vyklube nic. Ale potřebovala bych vodního dráčka a bizona.
    Ale bohužel teď stojím na bílých růžích......
    [​IMG][​IMG]

6. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Krasne poledne ;) Kopani prenecham mladeti hned jak dopestuju potrebny pocet kytek (fotbal me nebere ani v realu), takze hlasit muzu max. 8389 cerne, 4006 bile a 733 gumicku. Nepestupu na vsech plochach, takze se s tim asi, narozdil od vas ostatnich, trochu flakam - no, co uz... stonek bude a jestli to bude pozdeji, prece se nepujdu zastrelit do rybnika :D

7. Preceja

Preceja Mistr fóra

Tak nevím, co dělám špatně. Dva hráči prosti sobě, mezi nimi jezdí dvě prasata , jsou tam tři věci k sebrání a nedá se tam střelit. l

8. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

tak já mám doma stonek a jednu dekorku, uloženou na baha,když je tak dajná xD.musím dále pěstovat, ale zítra už do práce ,tak nevím, nevím kolik napěstuji :(

9. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

[​IMG] zatím jen pěstuji,chtěla bych řádek a stáje, zatím se mě vyhýbá dráček i bizon ( vidím to na žlutý slípky a mlíkárnu )

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

bursuk soucítím ... i já jdu zítra na to až do večera v neděli ;) a když se podaří jít na net, sklizně na plochách mají někdy rozdíl i 20 minut :D
    Jen to, že nám to nedá a bojujeme, jak to jde :p .... mám čerstvě třetí dekorku [​IMG] a si to už značím, protože jsem zbrkloš a v nějaké akci jsem koupila jednu dekorku dvakrát ... to byl velký fofr, abych to do stonku ještě dala xD
    Všem držím palečky, moje zásoby jsou na začátku [​IMG] a že něco vyzobu na víc ... moc nevěřím :oops:

11. myš59

myš59 Vévoda fóra

evainfo..taky jdu zítra a až do neděle večer:cry:tak nevím, jak to budu sít Za dvě hodky končí bílá, dám černou a pak znovu bílou a na noc něco dlouhého, ráno bych stihla bílou, pokud vstanu včas, jdu až na deset;), pak zas nějakou dlouhou po dobu,co budu pryč a dál se uvidí,stonek a jedna dekorka jsou doma A abych se nepletla, tak radši jedu od leva, jak čteme, abych nedopadla jako tyxD

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Páni ... to ani nechtěj tak dopadnout ... sem tehdy měla menší kolaps xD

13. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Copak, copak... Nepovídejte mi že jste holky koupily jednu dekorku dvakrát!
    Já při kterési akci jo, a aby mi teď nebylo líto, tak teď taky :mad: Takže stonek bude, ale asi nefunkční, pochybuju že to stihnu dokoupit :(, od pátku do pondělí mám dvanáctky

Naposledy upraveno: 11/5/17
  14. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

ezzra, jaktože ležať ladom-.-, odporúčam, zahraj si futbalík, a kde chceš potom chodiť na banány? hore v severských to máš draho, nie?;)

o chvíľu nastúpim na trávnik, len dočešem číro 8)xD

skalara, kde máš gumené lopty, sťahuješ JC?, si písala, že nejakých máš;)

Naposledy upraveno: 11/5/17
  15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Teda já jsem dneska holka krev a kroupy ( hotové jelito :eek: ). Zmršila jsem další dva zápasy -.-
    Takže zatím 4 špatný za 3 mince a 23 dobrejch za 9.
    Stříbrňáků mám 219. Žádná sláva. Růže by byly, ale nemám gumíčky, takže na noc půjde něco delšího -.-
    [​IMG] (+ zasazená černá)

16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Futbalistky len si nezodrite kopačky alebo hráte v gumáčikochxDxD?Ja idem lážo plážo nijako to nehrotím,koľko urobím toľko bude a život ide ďalej.

17. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak při hokeji jsem si zahrála fotbálek a nálepka a řádek s dekorkama jsou doma. Plán splněn po 38 hrách.
    A protože černá akční zbývá, míčky jsou také k dispozici a bílá roste na všech plochách, tak ještě dopěstuji a vystřílím mince pro oboje tajemné stáje.

18. eli2006

eli2006 Vážený autor

Zatím 7 her po devíti.Jedu nejkratší cestou k brance žádné okliky.Bílé mám napěstované jak sklidím černé hurá na hřiště.Chtěla bych stonek a ZB a dál se uvidí jak budou padat mičudy.
    FA97....BAHA322

19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No jel jsem jen kratky a ted poprve dlouhy, takze bylo jen na jeden vykop... sel jsem teda tak nejak nahodne, trikrat nez jsem dal branku... nejspis je trasa s nejmensim rizikem, ale netusim ktera, tak to delam jak zrovna je nalada...
    Zatim mam 13810 bilych / 209 cernych / 989 gumiku / 1 hra...

20. doben

doben Ikona fóra

Mi chybí na kompletní stonek 57 mincí. Nic jiného zatím kupovat nebudu a uvidím kolik nasbírám mincí navíc.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.