Filmová magie (16.1. - 22.1.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/1/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Do akce jdu, uvidím, kam až se dostanu. Zítra mám odpolko, to ještě jde. Ovšem v pátek ranní a to nevidím nijak růžově. Nu, nějak bylo a nějak bude. Z nesplněné akce se nestřílí. Jinak jsem vypudil stromy xxl, zvěřince, arboretum z hlavní a na divošce chlévy a stromy jsem nechal, jsou to klasiky, Snad z nich něco vypadne. A samo na políčka hortenzku. Na mladších jsem zkusil rákosí - na srovnání.
    Tož všem zdar a sílu k tomu dílu! A mraky padadel. Podle potřebnosti ve hře, bychom hravě mohli sklidit kolem 500. Nu...
    Sovičko 64 - gratulka k babičkovství a Kateřince.:)

2. mamanka21211

mamanka21211 Aktivní autor

Ahojte,do akcie idem, sovicka64 gratulujem k vnučke, užívaj si babičkovstvo.

sovicka64 a burds tohle ocenili.
  3. burds

burds Titán fóra

Tak jsem se vyjímečně podívala nejprve na forum.Obyčejně to nedělám .Tentokrát jsem měla štěstí.Chryzantémy tudíž počkají na sklizeň do 14 hodiny a já jdu uklízet.

4. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

No tak jsem tu zas ted jsem akce vynechával kvůli práci tak ted odpočinek v kině vypadá to zajímavě,

burds, vilm4 a Trepifajksl tohle ocenili.
  5. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

sovicka64-gratuluji Katarince,mamince i babičce.Přeji hlavně zdraví!

6. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Rozumím tomu dobře, že dekorace vraťovo ledovcové memento bude dávat ty bonusy jenom od 14-21.2

evainfo tohle ocenil(a).
  7. erudy

erudy Pisálek fóra

A Ahoj! No jasne že sa pripojím bude pohoda len načo mame letné kino je to už iba dekoracia? Nudna, stara, neffunkčna čo tam dat nejake klzisko na zimu a plavaren na leto?
    sovička64 gratulujem :D farmerama sa omladzuje

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

.macca. - 10x superhnojivo * / více efektivity pro tvé superhnojivo, bonus 5%, na 6 hod. *
    * Tyto bonusy bude dekorace poskytovat pouze v období od 14.2. ve 14:00 do 21.2.2020 ve 14:00.
    Takže pak už jen BZ/TBZ

radyn.m tohle ocenil(a).
  9. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Skali díky v tom případě mě to neláká ju mít.

10. kytka50

kytka50 Mistr fóra

sovicka65 gratuluji k narozeni Katarinky,take to znam,ale moji male budou v nedeli uz 4 roky.Byt babickou je neco uzasneho.Preji vsem hodne zdravi

11. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

No asi takto....
    Až bude nějaká akce pro vyšší level s řádnými odměnami, mohl by mně někdo prosím vzbudit?
    Jdu si totiž lehnout (sám) tyto užbrndané akce mně unavují.
    Dobrou noč RT...

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Kdo jede i Ledovcovou sezónu,nemá zakoupenou pernamentku a nechce kupovat balíčky SB,neměl by akci asi vynechat.V odměnách je i 1440 SB ! Zase tak velká rezerva SB tam není,aby šlo vynechávat akce!Sem tam se objeví nesplnitelná zakázka u trhovců a je vymalováno:eek:
    Padátek zatím 410 ks.:)
    Na kole štěstí, velký kulový.o_O

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Dobrý nápad s promítáním dávných faremních věků ,-)).
    Už to roste, sluníčko svítí, času málo ,-)).

Edit: sovicka64: To už může hrát Farmeramu, bude nás víc nebudeme se bát vlka nic ,-)))).

Naposledy upraveno: 16/1/20
    maminka78 a evainfo tohle ocenili.
  14. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

kytka50 ja uz mam taky vnuka tomu bylo 7 let tedka,od syna mam vnuka od dcery vnucku o))))) dakujem vsetkym za prinie :inlove::inlove::inlove:

15. raddre

raddre Baron fóra

rozpěstováno, oseto, padátek 339 a teď už jen čekat jak to dopadne, na KŠ se spoléhat nedá a nejhroší je, že už se nemůžu spolehnout ani na svou vlastní paměť a sklízet včas je záruka úspěchu

16. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

raddre: na mobilu mám nastavený budík event. minutku. Jenom občas nevím, proč?!? xDxDxD

17. pavcape

pavcape Perspektivní autor

Marně hledám v dekoracích, cože jsme to dostali za dárek. Poradí mi někdo prosím?

Jonsdorf a Y_n_O tohle ocenili.
  18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak to vypadá, že farmáři nějakým EM pulsem přišli o signál xD Já si za chvíli sklidím z velkých polí, přepošlu to na pidi a co stihnu, to stihnu. Na divošce mám tu delší akční, mám tam o nějaké políčko víc než na hlavní farmě. A budu pěstovat a pak se to pomele a pak se uvidí xD Padátek mám 115, žádná sláva, ale to se doplní, až dopěstuju tu akční plevel... ;)

EDIT: pavcape, nějaký další sezonní pohár, klikni...

19. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Inuš, Ty za sebou nemáš hodiny branné výchovy? Vždy připravena na potencionální nebezpečí:
    Tudíž s kolem se točí vždy před začátkem akce. Teď už jenom z krytu vylezu sebrat padátka, té radiaoaktivity bylo na polích dostxD

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Gordonko, sem se tak nějak napůl vzbudila na rozjezd a teď jsem ráda, že mám, co mám... kolo půjdu pokoušet až nebudu stíhat...
    Holt jsi šikovnější, tak ať se dál daří :inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.