Fiesta na FARMERAMĚ (13.6. - 19.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. laki6666

laki6666 Zelenáč fóra

Počet parfémů na farmičce 27000 kusů, můžu se v nich koupat, tak že za mne NE NE :cry:

2. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Ahoj, k této akci, po přečtení všech příspěvků už není co bych dodala, vše už bylo napsáno. Jdu pěstovat do stodoly a plnit úkoly v družstvu.

3. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Ale nálepky můžeš sbírat dál, ony se neztrácejí, jen ti zůstavají na řádcích, což mně osobně přijde přehlednější a tudíž lepší než je umisťovat do alba.

4. bionta

bionta Perspektivní autor

také vynechávám....

evainfo, X-mole a burds tohle ocenili.
  5. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Od večera mám napraskaný tulidomček s motýlikmi dúfam že s nich napadá tých lotosových spônxDxDxD.Ak nenapadajú tak mám farmu v špatnej zónexDxD.A mám otázku na niekoho vyššieho aj keď akcia ide mimo mňa prečo nie sú vo vtákoch uvedené šľachtené pávy ale iba obyčajní?

6. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Mikeš: nejásám a nevrním... Jinak zelené lístky docela často dají 2 nebo 4 SK, akci si udělám, protože chci. Jiný důvod to nemá. Snažím se mít do další šlechtící akce vždy něco okolo 1000 ks SK, což se mi daří... z akcí, KS, úkolů v družstvu, beden i mletím. Mimochodem hru mám pro zábavu, beru to tak, jak to je a nefrfňám. Reálný život stojí mnohem víc, než pár obrázků ve hře. Akce, které jsem vynechala (tuším 2) byly z časových důvodů. Věděla jsem, že je nestihnu.

Tygřice1970: taky mám, jen jsem nějak přehlédla, že jsem tam nacpala i parfémy, takže bylo hotovo za pár minut a teď to tam čeká na BB o to déle....:oops:
    PS: Tý jo, pěkné zásoby.... to asi jen tak mít nebudu... leda by dorazila "pravá" královna.

7. lott_lott

lott_lott Stará škola

Šlechtící akce mě bavily, i protože se nepěstovalo - pěstování mám už z jiných akcí dost. Tato akce půjde mimo mou farmu a to jsem se docela těšila - zase ušetřím SK :)

evainfo, Apachie1 a Helena1313 tohle ocenili.
  8. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

suuseda moja, iď kdesi aj s parfémom, alebo pošli k nemu aspoň po 10 tis. bézetiek, toto juchú nestačí[​IMG] xD,
    keď bude dochádzať zásoba, dám vedieť [​IMG]8)
    posielam aj ja niečo voňavé [​IMG];)

9. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Hele, farmari a co když z toho stonku bude padat Chanel 5, no pak si budeme hromadne rvat vlasy, proc jsme akci nedelali xDxDxD Hodila jsem do tulidomku kraliky a jdu znovu kouknout na začátek, mozna něco malo dodam, co budu delat s téma padatkama... Ale jak rikam, jdu na to poradne kouknout, protože rvat do toho tolik slechtencu ani zvirat nehodlam, SK nemam moc, o zviratech ani nemluvim, ale slechtenci do ukolu stále schazi... A ja jsem silenec, ja si je vychovavam všechny sama. Asi proto mam ze všech slechticich ukolu ukoncene jen ovecky :pxD

evainfo, Helena1313 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  10. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Lenca_85..stoho stonku mi tak leda zacnu padat vlasyxDxD:pno ja budem slachtit trosicku a nieco tam aj prihodim..ved naco su mi spony do vlasov ked mi uz padaju s tych odmien+ riadkov,,ze 2x parfem...to bol vysmech velebnosti??:wuerg::pxD:cry:

DANKA722..SUSEDOCKA MOJA CHCELA SOM TI POSLAT 2 TIE PARFEMY,,NECH SA TI TO ZAOKRUHLI A NECH NESTRADAS TU STONKU;);):p

no teda riadok uz nastaveny..a aj tak sa nebudem preneho drat za 1 krmivom a 1 sladkostou,,,sorry 2 krmiva..keby ze aspon SK,,tak to robim cele aj naviacxDxD

DANKA 722...vrele diiiik za ten furik,,chybal mi naokrasnu na BS;)

Naposledy upraveno: 13/6/18
  11. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

a ďalšia, baby, že ja Vás vymením [​IMG] -.-;)
    hotel mám naprataný vranami a pávmi [​IMG], dnes kolo 15,00 budem mať riadok, tak si vážne nerobte starosti s parfémami:D

ezzra, jeden fúrik mám aj pre Teba;)

edit
    ha, tak RT poľavil, už sú v riadku bedne:p, horšie, že parfémy zobralixD

12. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak toto už přece jen trochu mění situaci...
    Proč ale RT takto testuje hráčskou komunitu a nenastaví odměny reálněji hned napoprvé?

13:40 Takže jsem provedl výpočty zásob a oproti původním záměrům aktivoval stonek a slot na rychlejší šlechtění a obsadil tulibordýlky samými chameleony a medvědy.
    Prostě jsem "vyměk" a zvítězilo KFC (jak jinak, že?)...

13. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Jů... 3x bedna.... a 20.000 BZ/TBZ ..... to potěší... :)

Helena1313 a coneznam tohle ocenili.
  14. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Původně jsem se na tuto akci také těšil a chystal zvěř podle předpovědí Oracula,
    ale chuť i elán mi vzaly parfémy. Na lízátka se už cítím krapet dospěle.
    :D
    Ví někdo, kolik řádků v nebi nám už dává parfémy? Řekl bych, že tuze hodně moc, když
    na skladě přibývají, že se ani nestačím divit a smrdí už celá stodola.
    Ani u minulé šlechtící akce s neonkami jsem jich moc nespotřeboval.

Hele zastihla mě při psaní změna. Bude se přehodnocovat. Jenže i z beden
    se sladkostmi se sypou parfémy. Čert aby to vzal.
    U mě stále beze změn.
    :D

15. burds

burds Titán fóra

No tedˇto vypadá trochu líp.Uvidím

evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  16. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Super, bedna se sladkostmi a z ní jeden parfém, v lepším případě tři xDxD Takže ne, ani tak do akce nejdu. Až bude stonek dávat dovolenou na Maledivách, auto střední třídy, nebo tři průměrné platy, tak začnu šlechtit jak o život xDxD

17. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

tak a co teď?
    já se těšila že doplním stodolu a napěstuji chybějící kytí,uklidím doma trochu důkladněji, bo v tom horku se nechtělo nikomu nic,jenom popíjet a chladit se v bazénu a dám do pořádku zahrádku.
    asi si hodím korunou:p

18. larelay

larelay Analytik fóra

No, moc to nepotěšilo, ty parfémy tam mohly zůstat :) Nevadí mi to SK, ale té zvěře...vždyť už na trhu není ani krmivo, natož zvířata. Ale asi nakonec dělat budu, spíš teda proto, že jsem stejně nebyla úplně OK s tím ji vypustit...ale nechce se mi :(

evainfo tohle ocenil(a).
  19. arget31

arget31 Obyvatel fóra

No, lepší to je, ale nepřesvědčilo mě to. Motivace pořád veškerá žádná.

20. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Mě nechává v klidu i opravený řádek ve stonku.SK vesele melu průběžně a ve 133LV mě 20000BZ je vcelku lhostejné,nikam nespěchám.Bedýnek padá dost během dne ze stonku a mě to stačí.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.