Fiesta na FARMERAMĚ (13.6. - 19.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. timonek.

timonek. Pilný autor

akci začnu .... jako vždycky ,akci dodělám ... jako vždycky a proč ? ... protože kulomet

2. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ajoj :inlove:
    Úžasná akce! xD Zaběhnu pro nálepku a páč popršelo (konečně), beru motyku, nůžky a razím zúročit minulou akci na reálnou farmu. Díky RT, že zas dělají akce pro mláďata (jen je pls nestrašte vysokou obtížností) a dinosauři tak mají studijní volno. xD
    Ať se daří. :inlove:

P.S.: Moc prosím naše úžasné a milované modíky, zda by mohli raportovat směrem nahoru geniální poznámku:

3. anvan

anvan Dozorce fóra

Tak mám nějak pocit, že když se nezúčastním této "vychytané" akce, že se nic nestane. Zatím jsem opravdu nenašla důvod, proč bych měla projevit zájem - kvůli nálepce už to taky nedělám, vždyť už ani pomalu nevím, kde je mám. SK v odměnách je sice hezké, ale hned ho v podstatě použiju do akce, která se sice pyšní vysokou obtížností, ale opravdu ubohými odměnami. Takže to vidím tak, že trochu něco pošlechtím, ale jelikož mi opět nic zajímavé s přeskokem nepadne, tak po chvilce skřípání zubů akci zabalím a bude po ptákách...
    Nicméně všem, kteří do akce půjdou s nadšením, přeji hodně štěstí a zdaru.
    Vlastně se na jednu věc těším - a to na určitě hodně zajímavé příspěvky v diskuzi;)

4. llew65

llew65 Vážený autor

Hurá, dovolená!!! S takovouhle akcí ať se jdou bodnout. Aspoň si dopěstuji, čeho mám málo.:D

5. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj farmáři. Tak tu pročítám tuhle novou akcičku a spadla mi čelist:( Ne že bych měla nouzi o zvířátka nebo SK, ale dávat tolik šlechtěnců a SK jen za stonek?:p A ještě kdyby dával něco super. Mam dojem, že v posledním úkolu za dodání tolika šlechtěnců, je ve šlechtící akci vždy třeba neonový chlívek, nebo byla nová výrobna či zvířátko. Teď jako dostanu dekoraci:Dsi dělají z lidí srandu či co. Poslední šlechtící akce s neon myšárnou mě dala pěkně zabrat, tedˇ si to pořádně rozmyslím, ale nejspíš vynechám;)

6. rammstein2

rammstein2 Perspektivní autor

To jako fakt? nálepky nechci a stonek mizérie, takže fakt ne. Maximálně šlechtím při BB. A to ještě chtějí rostlinky a padátka...

7. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak mám pocit, že celé RT postihl úžeh, nebo chytl do hlavičky ránu kroupou? Já se do akce asi pustím, neb nemám ráda šedé řádky, protože pokud nikdo nebude akci dělat tak se ani dekorky nedají pak získat při OaD. Pokud to bude možné nehodlám toho moc pěstovat, budu doufat, že to vypadne při šlechtění. Mno uvidíme.

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Teda takové nadšení pro akci jsem jaktěživ neviděla xD Reportovat vše samozřejmě budeme, jako vždy ;)

9. rampusak

rampusak Veterán fóra

Mě akce naprosto potěšila. Nahozená pohopole a nejdelší rostlina + nějaké výrobny. Bahama to stejné, 24 hodinovka se pěkně prodlouží na těchto vymakaných polích a já půjdu rozdávat jenom dárky a vykydat chlívky. Šlechtit a k tomu ještě pěstovat s mletím je opravdu ujetina a za řádek se může pověsit celý realizační tým, kdo by se neudržel a hupnul dolů jako první? Dáme mu na záchranu kupky sena nebo ať si otevře padáček? S radostí akci vynechám a to jsem číhala že bych jednou po dlouhých týdnech stihla akci načasovat na začátek a zase nic :wuerg:. Za mě osobně více takových akcí i když si jedu co chci mě do akcí RT kecat nebude. Papáček, mám ve stodole 400ks parfému de luxe ale ze zásady nepoužívám, mutanti to nemají rádi když se jim do toho hupsání motá kromě RT ještě chemie.

10. Baroland

Baroland Ikona fóra

Pruhovaná,fakt by stálo za to,dát si tu práci a reportovat VŠE...co je zde psáno.Těch 5 stránek by si asi RT za rámeček nedalo.A to jsme prosím,velice,ale opravdu velice slušní..neb takovou akci ať si nacpou do maximuse.

11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Baroušku - však jsem ráda, že jste slušní :inlove:
    Ale nudit se asi nebudeme, bo v kalendáři je avizovaná ta fočusová akce, tož budeme makat, až z nás poteče pot a mozoly budeme mít jak švestky velký :eek:

12. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ale jo, už tu jedna podobná byla - tam jsme jako odměnu dostali 2 SK. To tenkrát bylo řevu...
    A fočusová akce, pokud bude ve stylu minulých hřišť, mne také neuvidí. Ty dvě jsem skousl , ale ta třetí mne neuvěřitelně prudila a nudila. Takže dost bolo futbalu.

13. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Tak jsem si početla a také do toho nejdu, jen při BB pro sebe do úkolů.Stejně tento víkend konečně volno a bečka + grilovačka + sekaní trávy, teda pokud nebude pršet ;)

14. tjuklova86

tjuklova86 Aktivní autor

Taky budu patřit mezi ty, kteří ušetří SK. Akce mě neoslovila. Na parfémy jsem alergická, když si je vytočím na kole štěstí.

15. pavca67

pavca67 Expert fóra

Neberu ani nálepku
    Vynechávám

16. aljanu

aljanu Aktivní autor

Pěkně jsem se pobavila.RT má skutečně smysl pro humor.Ale o takovou akci nestojím.Je to bída s nouzí.Nacpu tam haldu SK,další haldu padátek ,které stejně moc nepadají a výsledek téměř žádný.Dva parfémy teda není nic-moc + 10 000 BZ a TBZ To ten stonek se opravdu nepředá za takovou práci.A o šlechtění ani nemluvím.Pouze genetika a pokud je tam nějaký přeskok,tak s bídou o jednoho šlechtěnce a to už mluvíme o štěstí.....

17. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

.i..i

Akce? Spíš parodie. Tuna věcí potřeba a odměna prd. Ne, dík, pokud to nezměění, ignor akce na třetí mocninu milionu ;)

18. stěby

stěby Hvězda fóra

A já byl už od rána nervózní z toho, že se zítra dostanu domů ke kompu až pozdě večer a něco zásadního mi uteče. Tak nervózní už teda tak nějak nejsem :D. A protože dondu až po krátkém BB, mám tuhle akci kompletně na salámu ;). Co tam máte na skladě dál :p?

19. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Hmmmmmm...... , tak u této akcičky dojdu po nálepku [​IMG]

20. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Mikeš: protože mne ta hra baví, jsou to jen obrázky....
    Během krátkého BB ji mám hotovou do hodinky... pěstit tak nemusím, SK vyrobím ve mlýně, občas dají zelený lístky... něco vypadne z beden...

Naposledy upraveno: 12/6/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.