Fiesta na FARMERAMĚ (13.6. - 19.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. stibovam

stibovam Pilný autor

Něco vyšlechtím do úkolů,ale do akce za tyto odměny nic.Snad příští bude zajímavější:eek:)

2. Tygřice1970

Tygřice1970 Stálice fóra

Akce skvělá, jdu do ní naplno. Parfémy mám ráda. Zatím jsem žádnou akci nevynechala, tak nevynechám ani tuto. ;)

3. fgs001

fgs001 Pilný autor

Máte v názvu chybu - fiasko se píše jinak xD
    No, já si každopádně dám siestu.

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jsem na tom stejně jako mnozí z váš, vyzvednu nálepku a akce mne nechává chladnou o_O odměnami se nepředali, jako poslední akce, které jsem už nejela :p;)

5. mituli

mituli Polobůh fóra

Mám to podobný jako farmáři nademnou-nálepka-a leháro:music:

6. zejdy66

zejdy66 Stará škola

No totoo_Ona tak obtížnou akci,tak mizerné odměny>:(Také budu radši pěstovat do stodolyxD;)

7. vrbovka

vrbovka Aktivní autor

Huráááá, konečně akce do které nejdu .... !!! :cry:

8. doben

doben Ikona fóra

Tak tohle je jedna z těch akcí, která ve FO vypadala mnohem lépe, než po vydání FAQ. Ještě nevím, jestli ji budu plnit, ale pokud ano, tak kvůli odměnám to určitě nebude.

9. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

dávám si siestu čágobélo-šílencixDxDxDxD

10. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak já si raději zvířátka nechám, nežli je hnát někam, kdoví kam, raději je strčím do tulidomku a pak šup do stodoly, nebo do družstva, i když tam se s nimi taky děje bůh ví co, ať se daří, těm, kdo akci budou plnit, mi ostatní budeme dopřávat lásku v domích, zvířátka si to zaslouží.

11. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tygřice1970: Tak jsme asi jediné, kdo do akce jde (pokud to z tvé strany nebyla ironie)....

A ostatní mají leháro... se uvidí, má být ta fotbalová akce, kolik z vás při ní jen tak mimochodem udělá i tuto akci...:p

12. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

Jestli bude BB tak si něco našlechtím, ale stonek mě opravdu neláká, odměny strašná slabota, takže budu raději pěstovat do stodoly na dlouhodobě nedodělané úkoly.

13. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

5,5 hodiny brblania od vydania ofi a nič, žeby si už RT stálo za slovom:music:
    idem si aj ja pobrblať, s riadkom sa teda nepredali, aspoň nejakú bedňu tam mohli prihodiť...alebo aj dve, brblú aj poliaci a nemci, u iných som nebola,
    ale šľachtiť budem tak či tak, spony im nahádžem a zo zveri 179 tuleňov, 355 kolibríkov a 507 krokodílov moju farmu nezruinuje
    a tých parfémov, čo ja budem mať xD

14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Neberu ani nálepku.
    Vynechávám.
    Nechápu smysl této akce.

15. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Tygřice1970, příbuzná šelmo kočkovitá a MatysekKamilek, můžete mě, prosím, osvítit,
    čím je tato akce tak skvělá? Že by v ní bylo utajeno něco, o čem nevím? Rád se nechám
    poučit.

Šlechtit kvůli 210 lotosovým sponám nic nepotřebuji, pěstovat 48.000 černých lotosů nebudu ani ve snu,
    a sbírat 2100 vlásenek ani náhodou. A základní zvířátka?Ta si nezaslouží, abych se jich v takovém množství
    zbavil pro pár parfémů, které se i tak na mě valí odevšad. I když jsou jen nakreslená, srdce by mi puklo, vždyť
    jsme toho tolik spolu prožili, hlavně s krokodýlem.
    :DxD

Naposledy upraveno: 12/6/18
  16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Takze SK zustane pro lepsi odmeny (chlivky, stonek) a uvidime co bude zitra za tu fotbalovou... podle toho mozna dam mnohem potrebnejsi zvirata a stromy na plochy co se nevyuzijou :)
    Nalepka bude, to jo...

17. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Přidávám se k většině a do akce nejdu. Za odměnu není žádná růžovka nebo nový výběh - jen řádek co dává 2 parfémy. Na parfémy mi stačí strom, kolo štěstí nebo bedna s parfémy. Takže bude fiesta. ;) S pěstováním do úkolů a stodoly.

18. pindrusa70

pindrusa70 Zelenáč fóra

Výborně,tuhle akci fakt nedělám.Žádné motivující odměny,stonek opravdu chudý.To je výsměch????

19. ojfp.

ojfp. Pilný autor

Hurá konečně další akce, do které nejdu a můžu pěstovat a chovat do úkolů :D.

20. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

tiez vynechám tento krát akciu ,budem čo potrebujem do úloh​

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.