Fiesta na FARMERAMĚ (13.6. - 19.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tonda2022

tonda2022 Rádoby autor

No to je ale bída !!! Počkám na lepší, teda snad bude ?!

2. marenka

marenka Vycházející hvězda fóra

Savce a ptaky udelam do 5 ukolu a plazy jen pro SK jinak ani prd, to je des ten radek

3. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Už samotný název akce něco naznačuje...

RT nám dává jasně najevo že si můžeme všichni zdřímnout...

:D:D:D

4. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Tak já jsem z téhle akce nadšená. Ležím zrovna v nemocnici, zítra operace, kdoví jak to se mnou bude po ní....... a já s opravdu lehkým srdcem akci vynechám. Kdyby byla nějaká supr, moc by mě mrzelo že se nemůžu zúčastnit v plné síle (jestli vůbec), ale takhle si můžu v klidu marodit. Díky téhle akci mi ubyl jeden stres, takže já jsem za ní fakt moc ráda, pomáhá mi v léčení.
    :p8)

5. bubla321

bubla321 Stálice fóra

Kdyby tam byly aspoň 2 superkrmiva, tak už by se o tom možná dalo přemýšlet. Ale takhle?

6. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    asi stonek udělá. Stejně potřebuji šlechtit psi (potřeba 24 losích do úkolu). Sice stonek patří mezi méně výživné, ale kapka ke kapce a je z toho moře. Zvířata nějak dodám z Baha a z toho co našlechtím. SK je taky dost, takže těch 320 klidně obětuji.
    Řadě z vás nevěřím co tady píšete - stejně do akce půjdete. Úplně nejvíc mě fascinoval názor, že do akce nepůjde a stonek si koupí ve výprodeji. Pak je otázka proč to vlastně celé hraje. Hra je od slova hrát si a ne kupovat.

7. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Já ještě nevím, ale zřejmě opravdu první akce co vynechám.
    Zatím jsem udělala všechny, ale tahle opravdu nemá motivaci.
    Dřív jsem sháněla vonící stromy, dnes jsou v liště, jelikož padají z řádků a beden a volných zatočení na kole štěstí
    opravdu zde protihodnota hraničí s vtipem​

8. mizska

mizska Pisálek fóra

Jdu do ptáků a plazů,tam se dostanu k SK za přijatelný ,výdej' ....jinak náklady se mi zdají taky obrovské,vzhledem k cenám. Ale využiji k šlechtění do úkolů,což vítám

9. Haannaahhh

Haannaahhh Pisálek fóra

Taky se přidávám k těm co vynechají, odměny za nic nestojí tak budu mít fiestu - siestu.

10. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Teď právě končí 2 dobré akce - mně se líbily obě :) - tak aby to bylo vyvážené, ta následující musí být nic moc (spíš nic než moc ;)) Alespoň ušetříme SK - já teď ostatně stejně nějaké vyplýtvala místo tyčinkovníku, který se mi nechtělo pěstovat.
    Akci vynechávám - ne kvůli odměně, ale zkrátka proto, že požadavky jsou nesmyslně vysoké. To si radši pošetřím SK na nějaké budoucí neonové šlechtění.

11. libakos

libakos Polobůh fóra

Náročnost akce opravdu vysoká ale náročná asi na nervy,kdyby někomu chyběly parfémy při OaD ráda pošlu stromky .....

12. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, tak akce úplně pro Antonína Dlabáčka. Šlechtit sice budu o106, ale akce nene a ještě nějaký plodiny pěstovat. Sice je pravda, že ti kteří, nemají tolik SK, tak si můžou spony zajistit pěstováním a pak dodat obyč zvířata. V Hamburku je asi hodně teplo, odměny se opravdu povedly, jen tak dál (ironie).

Hezkou hru ...

Naposledy upraveno: 12/6/18
  13. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

Už mám zahráno. Do toho nejdu. Stonek je na nic :sleepy::sleepy:

14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Škoda, že tam nedali ještě ponožky mohli se vzít za packy-parfémy s ponožkama- a jít a jít a jít, přidala bych jim batoh na svačinu.

15. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Stálé zdraví vespolek, tak jsem si přečetl diskuzi a tolik nářků, tolik lamentování a tolik nechuti se pustit do této skvělé akce. :)xD
    Nevím proč, ale mě tato akce připomněla starý dobrý vtip s býčíma koulema a věta:"Ne vždycky vyhraje toreador.", ve mě probudila asociace na tuto akci. Tolik šlechtěnců, tolik zvířat ke šlechtění, BB úplně nanic ( měřeno posledními 10 akcemi), mrtě SK a za to všechno stonek na dva parfémy.... vždyť to budou nejdražší parfémy v Evropě a širokém dalekém okolí. A určitě se budou vyvažovat zlatými banány, RT má něco za lubem, já už je sleduji delší dobu. Nicméně na každou akci je třeba se pořádně připravit, takže z gauče vysaji drobečky, pořádně natřepu polštářek, připravím si do lednice něco málo chladivých nápojů, přichystám si do mikrovlnky pizzu a FIESTA může začít, olé. A tuto akci může odfotografovat i pes Dučaj.
    Někdo z předřečníků tu ševelil něco o zázraku a má pravdu ten člověk, zázrakem je, že tato hra pod vedením RT ještě funguje, ale mílovými kroky směřuje kamsi ....... to byste neuhodli kam. :)xDxD Tak hodně zdaru, modíci až tohle budete vysvětlovat nahoře, že prostě Češi se na tuto akci prostě "vyvelkostranili." Inu, kdo šetří, tak nemá nic....... tak hodně zdaru při fiestě.

16. Baroland

Baroland Ikona fóra

Toto není ani akce vhodná (potřebná) pro nováčky. Parfém na trhu má stejnou hodnotu jako proso (cca 365 kr),které se pěstuje 1:15 hod. (1:00 s vodou).Za den i bez mjs jich mám vyvexlovaných na trhu tolik,že je v životě neprošlechtím.

Milé RT. Tak takhle se koza nevede !!!!!!!!

17. mamasp1957

mamasp1957 Pisálek fóra

Tak po přečtení jsem zjistila, že fiestu budu mít já. Stonek s odměnou parfému je mi na nic, mám jich přehršel. Pokud bude BB vyšlechtím si co potřebuji. ( Stejně mi to skáče jen o jedno zvířátko ) Všem co budou hrát, držím palce aby se jim to rentovalo :sleepy::)

18. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Taky si dám relax - spotřeba SK vysoká - úroveň odměn nízká, úroveň stonku podprůměrná. Díky RT

19. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Paráda,odplevelím zahrádku,konečně zapršelo.Dodělám časové úkoly,nemám je ráda a už mně fakt štvou,že se mi pořád motají v nedodělaných.Rozjedu opět výrobny ve velkém a tuhle divnou ušmudlanou akci vynechám.To je vážení přátelé první akce,kterou bez lítosti vynechávám a to hraju...no prostě několik let.:)

20. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

tak další šlechtící akce s obtížností vysoká myslím že akci plnit nebudu protože nemám superkrmivo a ani do té akce šel což nepůjdu

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.