FarmOraculum

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem drakobyk, 28/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Hm. Takže bude asi TOP1000 (jako minulý rok) - jako klasicky nepojedu i kdybych vybral celou stodolu a za všechny kr nakoupil - tak přes 100M BPH se nedostanu.

2. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Já se tedy radši těším,je to pozitivnější,ale-!-moc toho nenadělám.A stejně se těším.Těšte se taky,je to fajn.

3. tepui

tepui Mistr fóra

:(

babako, eli2006 a babina51 tohle ocenili.
  4. FarmOraculum

FarmOraculum Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

No to bude paráda...

[​IMG][​IMG]

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ajajaj :oops: Vybílíme stodolenky svoje :cry:

6. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Na houby se těším, tuším, že rostly 4, 5, 6 a 8 hodin. Uvidíme jestli bude řádek na stonku a jaký.. loňský je fajn. 7500 BZ, 7500 TBZ a 7500 krejcarů.... každých deset hodin, při sklizni 2x denně super... Zbytek uvidíme.

7. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Jaký houby? Kytičky to budou;)...tři druhy...

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

K veselým obrázkům by se mi více hodily kytičky, pěkná to vzpomínka na léto!!! Už je po houbařské sezóně, na houby už je zima!! Nechme se překvapit, už to bude brzičko, my to víme kuličko!!! ;););)

9. žufánek

žufánek Rádoby autor

Mamčo50,máš přenádherný podpisový obrázek,kéž bych já to tak uměla. K akci už se blížíme, uvidíme, co sklidíme.Mlýnek asi bude zase potřeba, necháme to pro děda Vševěda, ale stále koukám na ty zasněžené veverušky, to je úplné pohlazení. Lidičky těšte se na akci jako já a prožívejte krásné dny v pohodičce a teploučku a ty kouličko buď na nás hodná,páček

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

skalárko ... bych řekla, že dobílíme stodolenky xD já tam toho moc zase nemám ... zato baha je docela nacpaná :p se těším a hlavně budu fandit našim.

11. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

žufánek, děkuji za pochvalu mého podpísku, ale to není moje zásluha, ta patří naší milé Astridce!!! Také se připojuji, stodoly jsou poloplné, na Baha je to lepší! Už se těším, ale odjíždím na dovolenou, tak alespoň uvidím, co vás čeká a co vás nemine!!! Hezkou hru!;););)

12. FarmOraculum

FarmOraculum Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Další nová zvířátka
    a dokonce hned dvě...

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Lasička už pokukuje, surikaty ta to hlídá, panečku to bude jízda!!! ;););)

14. doben

doben Ikona fóra

Mikulášská akce s Ingrid???

Naposledy upraveno moderátorem: 9/2/17
  15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Mikuláš ztratil plášť, Mikuláška sukni, copak budeme my dělat, abychom nebyli smutní!!! ;););)

16. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Podle příspěvku #1752 a druhého z obrázků tajemných v #1835 [​IMG] si myslím, že nové zvířátko bude beruška a přiveze nám jí vláček. Z klasických tajemných to vypadá opravdu na lasičku. Možná, že by se pro farmu našla vhodnější zvířátka? Stejně ale berušku chci, jestli to ovšem nové zvířátko skutečně bude.

17. ezzra

ezzra Hrabě fóra

tak na tu Ingridu sa tesim..dufam ze bude s tych sani rozhadzovat darceky a budeme si chytat,,,Mikulasske prekvapko???..:p:p

18. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Čumím jak čumicí prášek a nikde nemůžu najít surikatu nebo berušku!Je mi fuk,že jsem stará,ale to,že jsem pitomá mě vážně žere.Ještěže poznávám tu kolčavku.A to jenom proto,že jsem ji v létě zachránila před naším kocourem,vytáhla jsem mu ji z tlamky a ona na mě ještě za to štěkala.Závěr-lasičku chci!

19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

vilm4: Ta beruška je v příspěvku č.1835 (FarmOraculum) nahoře v řadě tajemniček druhá zleva :D

EDIT: Hanči, takhle daleko zpět si to nepamatuji :pxD

Naposledy upraveno: 16/11/16
  20. hanči57

hanči57 Aktivní autor

Ta beruška je také v příspěvku č.1752.H.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.