FarmOraculum

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem drakobyk, 28/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

krakoramaja. máš pravdu, je to kouzelné pokoukání a mohlo by to být celoroční, jenom pozadí by se mohlo měnit. Já se na kočičku mohu dívat pořád, opravdu se to naší kouzelnici podařilo.;););)

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mně tohle kočička předvádí v reálu, akorát je mourovatá a myš puntíkatá, aby nedošlo k omylu. Ovšem dneska změnila repertoár. Připravila jsem si léky, samozřejmě ne vodu na zapití, jdu si pro ni, slyším podivné zvuky. Kočka rajtovala po stole a proháněla můj varfarin s lokrenem. Ani nemusely být na klíček.

3. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

pechfógl-kočičku zachovat za každou cenu,prosím,prosím,astridka je génius,ona si s tím bude vědět rady.A nebo přijde s něčím,co mě zase nadchne.Já už si sem ani nechodím jen pro věštby ale i pro potěšení.A když je obrázek s příběhem-to je prostě bonus ke hře.Teď jen vyřešit ty narozeniny,v těch mám bramboračku-všeho trochu,ničeho moc.

4. lboza

lboza Pisálek fóra

Nedivím se kouličce,že už mezi nás nechce když se Farmoraculum zvrhlo v obyčejnou diskuzi a chválení podpisů

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Zrcadlo, zrcadlo, prozraď nám něco víc. Vypadá to jako ovocný trh o_O

Naposledy upraveno moderátorem: 9/2/17
  6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Máš pravdu, předsedo :D A získali jsme nové stromy - albízii, drnek, hloh a tamaryšek. Dodávaly se plody stromů z farmy a vypadávátka. A za hvězdičkové mince jsme si mohli vybírat různé odměny. Tož uvidíme, co bude letos ;)

Naposledy upraveno: 15/1/17
  7. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

A já si říkala, proč se v posledních dnech tak zdvihly ceny plodů stromů. Ještě minulý víkend jsem kupovala plody baobabů po 160 kr a míň, celý tento týden se to pohybuje okolo 200 kr, za těch 160 je ulovím už jen hodně výjimečně. A stejně tak mangostan a ostatní. Vše se skokově zdvihlo a navíc jich je v nabídce málo, většinou tak do sedmi stránek, dřív jich bývalo u většiny plodů 12 a víc.

Jo a když už jsme u těch podpisů (které jsou mimochodem úžasné :)), ty mě Matlafousi pořád pleteš s tím tvým avatarem. Přijde mi totiž jako nový druh mailíka, takže jak čtu diskuzi a najednou se mi při posunutí stránky objeví tvůj příspěvek, tak mi hned naskočí, žes na začátek své zprávy dala smailíka a reaguješ tedy asi na něco v příspěvku před tebou. Jenže mně tam nic legračního nepřišlo, tak si myslím že mi asi něco uteklo a roluju zpět na zprávu nad tebou a znova ji čtu jestli tam neobjevím co že tě tak rozesmálo. A až pak mi dojde, že je to avatar a ne reakce na jiný text. A fakt mně to zmate skoro pokaždý. xD Ale moc se mi ten avatar i podpis líbí, hyeny jsou super a tak trochu extravagantní a to já ráda.

Naposledy upraveno: 15/1/17
  8. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Hm, Matlafousku - nemohla by na mne ta hyena spíš zavile hledět? Takhle mě neustále trnou moje poslední ohlodané zuby... A někde v týle sedí obava, aby to něco na mne neskočilo, brrr...
    Co se týče té akce na plody - je dobře, že jsme je nenacpali nublonskému recyklomatu! Na dvě také akce by moje stodola nestačila. Čas od času si kvůli nářadí dělám tu jednu opakovací akci v družstvu. Jsem zrovna ve fázi ukončení, tudíž stavy nic moc...
    K narozeninám - napadá mi, jestli pro nás RT nepřipravil praktický tutoriál, kde si zopakujeme jednotlivé krůčky farmářského novice...
    Pěstování salátu, pšenice, chov slepic, první vajíčkárna,chov králíků a sběr vlny a dodej do úkolů v družstvu atd

9. -pechfógl-

Trepifajksl: Proč s těma svejma nápadama ještě nesedíš ve správní radě v Hamburku?;)

10. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Trepifaklsl, a proč né? Takové hezké retro. Já jsem nehrála, když přicházel na farmu přívalový déšť,který spláchl úrodu a dalo se tomu snad zabránit hnojením. Ale, že se do města jezdilo autíčkem a až tam se zjistilo, že probíhá akce, to ano. Mimo akce bylo náměstí rozkopáno a stál tam bagr. Na Bahu se tenkrát dalo dostat jen přes letecké míle, pouštěli jsem letadýlko nad farmou a cpali do toho zuzino, na nic jiného to nelétalo, a když už jsem se těšila, jak autíčkem odjedu do města, zajdu na letiště a poletím na Bahu, tak dali runu na strom a za pár hvězdiček jsem tam byla. Já bych tam tak moc chtěla letět:cry:a pár výroben vajíček a vlny snad v liště mám, stavět znovu bych už je nechtělaxD
    edit: Mikeš, i Kmotr sázel na stará kolena rajčata. Na povážnou je, že ho při tom, ale spíš z toho trefil šlak:)

Naposledy upraveno: 16/1/17
  11. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Když se dají dohromady loupežník s pekelníkem, co z toho asi vzejde?
    A k tomu ještě gangster?
    :DxD

Edit
    pechfógl - je to jednoduché. Ti tři se tu sešli na pokec.
    Nebo Matlafous není loupežník? Třeba se pletu.
    xD
    GordonSargent - dej si, prosím, pozor, aby z tebe někdo neudělal zeleninu.
    xD

Naposledy upraveno: 16/1/17
  12. -pechfógl-

Mikešku - nechápu.... :p

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

A helemese... domečky :D

14. -pechfógl-

Ježkovy voči! Na prví pohled tam vidím: Kapitol, panelák v Káhiře, rodinný dům Okal a ekologický dům se solárním panelem. Nevím, co vidíte vy, ale já se mám na co těšit.;)

15. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Slunečnice se šipkami bude snad kompas - že by další bludiště? A v odměnách budou stromy? Odhaduji dvě akční rostliny a dvě vypadávátka nebo jedno a nějaké mletí z akčního? Jé, to bude asi zmatek, už se těším.

16. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Ty budovy se mi moc nelíbí, ale vypadá to na něco zase trochu jiného, třeba to bude prima. Ale spíš odhaduji jen 1 akční, možná 2 padátka a ta lahvička by se mohla mlít. Anebo se může něco z toho objevovat jako ty potvůrky, co nám dávaly dárky za bonbóny.:)
    Matlafousku, kde se zjistí, jak dlouho bude akce trvat? Nemůžu to nikde objevit (určitě blbě koukám:p), akorát v kalendáři, ale tam únor ještě není.

17. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Loni byla akce Narozeninový dort od 26.1 do 1.2.

18. iDavis

iDavis Baron fóra

Hlavné 4 budovy..

19. -pechfógl-

Stanice čeho? Hasičů, policajtů, záchranky - nebo snad vlaků či jiné dopravy?

20. iDavis

iDavis Baron fóra

-pechfógl-, malo by ísť o vlakovú stanicu..

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.