FarmOraculum

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem drakobyk, 28/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. arget31

arget31 Obyvatel fóra

A co ten netopýr? Že by patřil k tomu? Nakonec je to taky savec, ale podle obrázku to vypadalo na něco děsivého...
    Jsem opět zmatena. o_O:p:eek:

2. FarmOraculum

FarmOraculum Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

...ptáci a savci, jak už někdo podotkl.
    A pejři? Ti se týkají něčeho úplně jiného...

3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

To už bylo, tak jsem zvědavá, co za to bude :) Jen SK mám teď po skromnu :(

4. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Jestli budem šlechtit vrány a myšky, vylezou potom z toho netopýři ??
    Když dostanu zadarmo 2947 kusů SK, budu klidně šlechtit na co si vzpomenou :music:

5. arget31

arget31 Obyvatel fóra

Netopýr se nám v létě usídlil v obýváku v krbu (uzavřeném). Nechápu, jak se tam akrobat dostal. Opatrně jsem ho chytila do tlusté pracovní rukavice a děsně se mu to nelíbilo. Neuvěřitelně se šklebil a prskal. Nikdy předtím jsem netopýra takhle zblízka neviděla a překvapilo mě, jak je neuvěřitelně ošklivý. A nerudný. Když jsem ho vysvobodila, ani nepoděkoval. xD A nebo vlastně jo, za teplých letních večerů poletoval s kámošema kolem a lovili protivné hmyzy. :)

6. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Dobrý skutek byl po zásluze odměněn.To jsem ráda,že i netopejr má slušné vychování i když dělá ksichty.Hned je mi sympatičtější a těším se na akci.

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

To je škoda, že jsi měla rukavici - oni mají totiž hrozně příjemnou kůžičku - asi jako naháčci - zdánlivě bez chlupů, ale ve skutečnosti jemně ochmýřenou. Ale ta jejich tlama - ta je fakt ošklivá.

8. kytka50

kytka50 Expert fóra

Tak ja mela netopýra v myčce.Dodnes nevím jak tam vlezl a z blízka je opravdu ošklivý,hlavně ty zuby a ten jeho jekot.Vlastně pištěni je nepříjemné.Byla jsem ráda když byl vypuštěn a zmizel

9. lott_lott

lott_lott Stará škola

Netopýrky miluju, ale bez rukavic bych na něj nesahala. Je to jediné zvíře, u kterého se očkuje na vzteklinu, pokud vás poraní - kdekoli v ČR. Jiná zvířata (i lišky, pokud vám uštědří zasloužený hryzanec) jsou v pohodě krom hranic s Polskem a Slovenskem.

10. dana9494

dana9494 Analytik fóra

A "Jaskyňu mŕtvych netopierov" poznáte?;)

11. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Že jsem sem vůbec vlétla, jsem také noční tvor a sova už je zabraná. Kůžičku mám jemně ochmýřenou a tlamu si každé ráno namaluji. Pištím a prskám, jako každý jiný. Do schodů chodím po dvou, ale s hlavou vztyčenou, možná je to tím, že piji růžové a ne červené a tam je ten RH faktor + nižšíxD

Naposledy upraveno: 16/12/16
  12. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

Ahoj, je to akrobat, třeba komínem ,-)

13. arget31

arget31 Obyvatel fóra

Pechfógl - byla jsem ráda, že mám rukavici, kromě šklebení se taky neustále pokoušel mě kousnout. A ta představa, jak v podvečer lítám po zahradě, ječím a mávám netopýrem zakouslým do ruky kolem hlavy... Určitě bych pobavila sousedy, ale tu kůžičku bych asi neocenila. ;)

14. Baroland

Baroland Ikona fóra

Pernament store má v logu zajíce s bambitkou oprávněně.To je loupeživej ušák,tzv. Králinskej.Zřejmě končí vzducholoď s nabídky pomáhátek a my (tedy VY) budete moci utrácet floreny kdykoli a né jen v akci.
    Doufám,že se podle toho zachováte,naplníte jak očekávání RT(BP) v permanetním nákupu SK,tak i mé, ve šlechtění a zaplnění trhu těmi nejvyššími.

GordonSargent - už jsi zkusila Veet ? I když..ono záleží čemu říkáš jemně..někdy pomůže jen opal autogenem.
    xD

15. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Barolande, zásadně MACH3, i když s postupujícím věkem s ním častěji holím svetry od žmolků než sebe pod křídly.

16. fara

fara Zelenáč fóra

...

Naposledy upraveno moderátorem: 9/2/17
  17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Budem cosi pěstovat a budou vyskakovat podkovy pro štěstí... to abychom měli štěstíčko po celý rok 2017 a ještě k tomu budou nějaké odměny za splněné úkoly! Čeká nás prostě šťastný konec roku 2016!!! Pěkný večer všem!!! ;););)

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Proč zrovna taková exotika? Český fousek by nestačil? Nojo, ono Mexiko je větší.

19. doben

doben Ikona fóra

Nezapomeňte, že v lednovém šlechtění půjdou získat nové výrobny od skunků. Takže nových chlívků bude víc.

20. .macca.

.macca. Hrabě fóra

budou 2 nové výrobny skunci a orli

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.