FarmOraculum

Discussion in 'FarmOraculum' started by FarmOraculum, Dec 5, 2025 at 2:15 PM.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

No,že půjde o vylepšování budov, to by bylo jasné.(tedy mně taky už konečně). Já tam vidím irátskou budovu, vikingskou budovu, kosmickou budovu a to poslední... kuchařskou? :eek:

2. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Jo, už je to jasné :))

3. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Nevím jestli je ta budova vikingská, mně to spíš připomíná uši kočky nebo psa.

Ale vikingské přilby tu máme i v jiných akcích (třeba Ingrid), takže snad nebudu až tak off topic - věděli jste, že vikingské přilby nebyly rohaté? Pro mě to zjištění bylo docela překvápko. Zajímavý článek na tohle téma si můžete najít třeba pod názvem: Proč skuteční Vikingové nenosili rohaté helmy

4. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Tak madari a chorvati uz vypisane zajtra zacina TOP*1000-3000 ci???..a uz maju popisane pre seba odmeny..hned zahrnuli aj sutaz tipovanie a odmeny..a u nas je ticho a nic sa nedeje..tam uz rozpisane aj akcie co budu nasledovat ci rybarcenie a dozinky..grafika dana..a tu skapal zase pesxDxDa stale nachadzam odpovede na inych forach ze v rybarskej akcii budu tie latky spojene s tou akciou..

zdroj:Tipp-TOP /Szüreti event tippverseny 2017. nov./

Last edited: Nov 13, 2017
  5. makak-magot

makak-magot Stará škola

ezzra: Jenže to, na co odkazuješ, je tipovačka spojená s Dožínkami. Čili hra na fóru, nikoli na Farmeramě. A i ty odměny jsou za správné tipy v té soutěži z fóra. Takže pokud někdo chce, může se zůčastnit taky :-D
    Kolik bodů bude mít poslední člen TOP 1000?
    Kolik Maďarů bude v TOP 1000?
    Kolik Maďarů bude celkem v TOP 3000?
    Kolik bodů bude mít ten, kdo skončí první?
    Kolik bodů bude mít poslední člen TOP 3000?

A kdy bude Rybaření a Dožínky, to je u nás známo již od 1. listopadu ;)

6. -pechfógl-

Prepperka: O Vikingách- věděli. To na ně naházeli křesťani, protože o byli ďáblové, a ti nosí rohy.Podle toho byl Asterix zase anděl, když měl křidýlka...;) No a do symboliky rytířských helmů a jejich ozdob se už radši vůbec nemotám.
    A prasečí ouška, poč ne?

7. ezzra

ezzra Hrabě fóra

makak magot..a na nasom fore je tiez tipovacka?,pise sa o nej?, potom mi nieco uslo..rada sa zucastnim a ja som nenapisala ze zajtra bude TOPka akcia..asi slovicka tam chybaju,,a to ze budu akcie to je vypisane..len na zahranicnych forach je kopec grafiky a komunikacie k akciam ..co sa u nas nedeje...:pstale pisem o fore,,,,,

8. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Ahojky ezzra¨
    musela bys to fórum založit,a jestli by bylo schválené;)

9. FarmOraculum

FarmOraculum Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Byl jednou jeden farmář a farmaření mu moc nešlo.
    Tak si na pomoc pozval vlka.
    Vlk se sice snažil, ale zvířátka spíše ubývala, než přibývala.

A tak jednoho dne farmář řekl dost a vlka vykázal z farmy.
    Jednou v noci se na farmu dostali piráti a ti farmáři rozkradli všechny produkty.

Když si farmář myslel, že už nemůže být hůř, tak se na prahu jeho farmy objevil kuchař.
    Na dorty spotřeboval všechny zásoby obilí, které byly určené na osetí polí.

Na farmáře z vesmíru koukal kosmonaut,
    kterému se farmáře zželelo a poslal pár semínek z Farmvesmíru,
    poslal i několik zvířátek z genetické banky a také pár kosmických produktů.

Farmář měl velikou radost, protože se mu podařilo včas zasít a vychovat několik mláďat.
    Úroda byla zachráněná.
    Všechny nakonec pozval na dožínky.

Zazvonil zvonec a pohádky je konec.

.​

10. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Orákuličko,to je krásná pohádka,moc se ti povedla.Těším se na toho frajera ze StarTrek.

11. Baroland

Baroland Ikona fóra

Dostali jsme dary z vesmíru,
    semínka,zvěř i stromy na míru,
    v potu tváře vše vychovali,
    ty co nestačili,jsme pochovali
    a pak všichni pospolu,
    vyprázdnili celou stodolu.

Buď TOP !

12. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

UF. Tak to asi bude salát, protože na orbit. stanici snad nic jiného nevypěstovali, ale o zvířatech jsem nic nečetla, tak vzhůru do scifi... Marťarama. Co nás ještě čeká??? Jára

milostivas and vilm4 like this.
  13. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Psychedelickych pohadek, pro ktere je charakteristicke esteticke vytrzeni a tvurci impulzy tohoto typu, na farme zacina byt trochu prilis, zda se mi... Jestli by nemel RT prestat uzivat nektere latky tento stav zpusobujici a vratit se zem, protoze vyse uvedene uz se zacina vymykat i vyrazu "blazniva farma" :eek: A co nas jeste ceka? Pri dlouhem pohledu do hloubin kristalove koule vidim.... vidim.... ano, uz se obraz vyjasnuje: sveraci kazajku! :p

14. makak-magot

makak-magot Stará škola

ezzra: Aby ses mohla zúčastnit, musí tu soutěž někdo zorganizovat. Můžeš to být ty, já či kdokoli jiný. Ale protože se u nás - na rozdíl od Maďarů - nikdo takhle aktivní nenašel, tipovačka není.

milostivas, vilm4 and lase2 like this.
  15. ezzra

ezzra Hrabě fóra

makak-magot..jaj vazim si tvojich vysvetleni a navodov..neviem ,ale nepochopil/a si co som chcela stym mojim dotazom napisat alebo vyjadrit...a ber ma prosim ta,,ze niesom mentalne zaostala..

a k tej akcii domcekov co budeme vylepsovat sa v celku tesim..bude to take podobne ako bola akcia na baha co sme vylepsovali tie domceky...

a matlafousova mas v celku pravdu..toto uz nieje farma..ale pomaly galaxia..rakety,,nubloni a vseliake ine ..a k tomu aj prvky fantazyramy...ale co uz ved je 21stor...a moznosti su neobmedzene v hre tak ako i rozpravkachxDlen by ma viac bavilo skutocne sedlacit..

FarmOraculum...a ja sa ti chcem podakovat za tvoje prispevky a za tie basnicky a zasifrovane slovicka..

16. FarmOraculum

Ryba k rybě plave lehce
    kdo chytat ryby nechce?
    Nechce chytat rybku,
    by nedělal chybku.

Dožínkám dá farmář přednost
    je to jeho zodpovědnost.
    pomohou nám zvířátka
    i z vesmíru posádka.

S nimi v jednom šiku
    postoupíme v mžiku.

.​

17. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

V jednom šiku nastoupíme v okamžiku, třeba možná do rychlíku, ale určitě nás nemine ta pověstná místnost č.4 :p :))

18. -pechfógl-

Svěrací kazajka taky ne.

19. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Búúúúúúúúúúúúúúú, já nemám básnické střevo...:cry:, skončila jsem jako Neználek u slunce - blumce... 8). Jára

20. FarmOraculum

Montér Brčko má tu práci
    není tu jen pro legraci.
    Máš farmáři trubky v cajku?
    Prohrabem´ se ve vercajku
    trubka tady, trubka tam
    kam já si je asi dám?

To chce fištrón, dámy, páni
    pojďte dělat trubky s námi.
    Komu trubky poslouží
    odměny si zaslouží