FarmOraculum

Diskuze na fóru 'FarmOraculum' zahájená uživatelem FarmOraculum, 31/3/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kocieva

kocieva Analytik fóra

Desková hra, jupíí, tu já můžu, těším se, (doufám, že v odměnách bude 9600 sezónních bodů a nejméně 9 žetonů).

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Nudááá xD Ještě že se alespoň v některých lokacích dají najít náhodné dárky a dají se v nich odehrát dvě kvízové otázky. Zdržovačka, jako všechny minihry... :)

lacrima, -Jara05- a Prepperka tohle ocenili.
  3. lacrima

lacrima Titán fóra

Dnešní newsletter píše , že "JIŽ BRZY" ;)
    Tajemství v ledu
    Brrr, tam mi bude zima ;)

4. kocieva

kocieva Analytik fóra

Pěkné páteční odpoledne. Doufám, že se nebude v tom ledu šlechtit? Mám totiž na mysli avízované denní šlechtící úkoly.

5. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj, také jsem na to koukala v kalendáři, že nás čeká denní šlechtění ;). Což zase u mě by mi to nevadilo ... šlechtění, to je moje :);). No, necháme se překvapit ;)

6. Y_n_O

Ahojte, nenašel někdo někde echo, co se bude v těch jednodenních úkolech šlechtit? Pokud by to bylo podle kategorií, tak snad ve stodole něco naškrábu, ale podle druhů bych byla v delipr jak Baťa s dřevákama :)

7. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

zdroj
    Patrí toto k chovateľskej akcii? Možno....​

8. Lisbet304

Lisbet304 Rádoby autor

Či to šlachtenie nebude podobné ako "Umění šprýmu" z 2023, to by sa potom šľachtilo podľa kategórií...

9. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný den, šlechtění mám ráda, stále mi chybí ještě došlechtit z děsivky, aby bylo zase v družstvu uklizeno.
    Co se bude šlechtit? Něco se opráší a trochu zinovuje a bude. Zajímavé mohou být odměny... vždyť 15 let přece stojí za to.
    Tak se necháme překvapit.;););)

10. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    zdroj

Extra plocha?​

11. Y_n_O

Tak ta spešlplocha by mi udělala čáru přes rozpočet, při odpolední, když jsem na směně sama, nevyšetřím ani těch pár minut na přesazení. A o víkendu dvanáctky, totéž v bleděmodré xD Lepší by byla varianta, kterou připomenula Lisbet304, tu šprýmovací akci z roku 2023...

12. kocieva

kocieva Analytik fóra

Zdravím, akce budou dvě. V tom ledu napěstujeme akční rostlinu a dodáme, paráda, to se mi bude líbit, i když to bude na akčním poli (ušetřím SH, ZSH a bonusy). A mezitím si i každý den zašlechtíme, to bude asi vypadat na větší spotřebu SK.

13. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Komisař fóra

Zásoby SK mám slušné, přes 10 000. Těším se.

14. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj, také se těším ... SK na mě vyskakují z beden, takže zásoba je ;). Jak akce bude nakonec vypadat, se necháme překvapit :)

15. lacrima

lacrima Titán fóra

O vajíčku

Borsty najde záhadné vejce, které se má vylíhnout! Jak to udělá?

Košíky na akci

Nálepky
    Netopýří dort
    Narozeniny medvídků
    Ledová tanečnice
    Lili's narozeniny na sněhu
    Šťastný sněhový anděl

***** zdroj *****

16. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Narodeninový Ole

Vysádzajte piňatúnie a zbierajte predmety:
    sombréra (stajne), maracas (dielne), papierové kvietky (chov) a narodeninové žetóny (zber a chov).
    Dodajte veci zvieratám!

Najprv si zahrajte úlohy pre jedného hráča, aby ste odomkli minihru a globálny multiplikátor.
    Poznámka: Na konci podujatia získate odmeny.

Zvýšte multiplikátor prispením k globálnej úlohe (minihra a jeden hráč).
    Tip: Splňte všetkých 8 úloh pre jedného hráča, aby ste sa kvalifikovali a získali globálny multiplikátor na konci podujatia!

Vytvorte stĺpec alebo riadok 9 rovnakých farieb a vytvorte tortu. Kliknutím aktivujete! Odstráni 9 polí.

Spojte 5 alebo viac rovnakej farby a vytvorte raketu.
    Kliknutím aktivujete! Odstraňuje medzery s rovnakou farbou ako raketa.

zdroj
    Resetujte svoju hru, aby ste mohli naďalej prispievať do globálneho multiplikátora.
    Dokončite všetky úlohy pre jedného hráča a globálne úlohy a vyhrajte skvelý rad mrakov.

17. Y_n_O

Ajtakrajta! :-(
    Sotva jsem stíhala dochovávat zvěř do jednodenních chovatelských akcí a už se na mou farmu řítí další pohroma xD
    Mno, tentokrát budu Hanácké Hamón na druhou, páč budu ráda, když nasyslím pro sebe. Ráda pomáhám, ale po světě je spousta farmářů, kteří mou absenci jistě nahradí :) Snad ty odměny i za splnění osobního úkolu budou za námahu stát. Jinak se spokojím jen s narozeninovým kalendářem ;)

18. kocieva

kocieva Analytik fóra

Pááni, to budou náročné narozeniny, ani na oslavu, jak tak koukám, nebude čas. RT nám předkládá čím dál více "akčnějších" akcí, začalo to Vánocemi . . ..

19. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Tak my sme zacali s oslavami v decembri narodeniny najmlasieho vnuka a v Januari mal najstarsi vnuk, tam sme boli minuli vikend a tento ideme dcere a vnucke :inlove: a budeme pokracovat az do aprila xD Takze budu tazke vikendy :music:

20. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

V ponuke už čoskoro!
    zdroj